2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 艾爾之光 有無大大可以post sword knight既轉職流程影片 ...
go

有無大大可以post sword knight既轉職流程影片 [複製鏈接]

唔該>___<.........

上youtube好似有-0-....你打sword knight就搵到

youtube無,搵唔到= =
明明之前我都見到有....

點解會有- -咁段片咪幾個鐘- -

轉職點快都要打幾個鐘.

3星圖打好內先完(2-4,2-5 果d).1個人去大約20mins 1場.
同埋如果咁唔好彩.拎唔到想要既grade.又要再打20mins.
(講緊係轉職10個步驟既其中1步)

原帖由 花帶桔 於 09-10-21 09:11 AM 發表
點解會有- -咁段片咪幾個鐘- -

轉職點快都要打幾個鐘.

3星圖打好內先完(2-4,2-5 果d).1個人去大約20mins 1場.
同埋如果咁唔好彩.拎唔到想要既grade.又要再打20mins.
(講緊係轉職10個步驟既其中1步)

咁又唔洗 我轉都係30min姐 (p.s 到2-3  任意難度  打10隻不知名怪物  到2-4  任意難度  打18隻米奇道具同到2-1 打18隻藍色磨故 e3個任煩d姐 之後個d都係玩1-2次)
你轉咩職呀 有10個流程咁多= =前置任務+轉職任務都冇10個

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:50 AM , Processed in 0.026262 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存