2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 神諭之戰 點卡問題搞到好亂
go

[疑難] 點卡問題搞到好亂 [複製鏈接]

我想問下香港GASH點卡係唔係增值唔到去台版帳號?

主程式係唔係有分港版同台版?!

原帖由 win231645 於 09-10-26 10:18 PM 發表
我想問下香港GASH點卡係唔係增值唔到去台版帳號?

主程式係唔係有分港版同台版?!

如果你用香港Gash acc開神諭acc咪要用香港Gash點
如果你用台灣Gash acc開就用台Gash點
主程式冇分港台,因為香港都係連去台服,要分開儲點係因為台gash同港gash係唔同價錢同入唔同既gash acc!

我玩台灣GASH帳,但買左HK GASH點卡
比個suggest你

你另外開多個hkgash帳號同ser人物
將hkgash既點入落hkgash帳號個人物到
再用台灣gash帳號既人物係交易所用1蚊收晶鑽
咁樣你就可以將hkgash帳號既晶鑽轉落台灣gash帳號既人物到

原帖由 大君小VY 於 09-10-27 09:02 AM 發表
我玩台灣GASH帳,但買左HK GASH點卡
比個suggest你

你另外開多個hkgash帳號同ser人物
將hkgash既點入落hkgash帳號個人物到
再用台灣gash帳號既人物係交易所用1蚊收晶鑽
咁樣你就可以將hkgash帳號既晶鑽轉落台灣 ...

你意思系咪 : 台灣帳號買商城物品比較便宜 ? ?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 05:27 PM , Processed in 0.027863 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存