2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 角色扮演 寵物森林 材料同合野既問題
go

材料同合野既問題 [複製鏈接]

1.我唔明點解材料同整出黎既ITEM個價會有差距呢

例如一把0LV紫弓賣60金左右,但D完美材料一粒都要50金

2.點解D人咁鐘意由低LV ITEM推去高LV ITEM,唔一開波合30,40,50咁

例如成日見D人合D 0LV紫弓之後推去30LV

第1個問題答吾到你- -
但第2個我答到-口-
佢地由0升起系因為想洗到個數值好d!

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

原帖由 小岡_wing 於 09-10-27 00:53 發表
1.我唔明點解材料同整出黎既ITEM個價會有差距呢

例如一把0LV紫弓賣60金左右,但D完美材料一粒都要50金

2.點解D人咁鐘意由低LV ITEM推去高LV ITEM,唔一開波合30,40,50咁

例如成日見D人合D 0LV紫弓之後推去3 ...

1. 0lv紫弓賣60金, 原因是因為洗不出好屬而放棄。 或者是因為在未改好的情況下已經買了更好的武器, 所以賣掉。
正如我有1把0等紫弓(無聊用來玩), 洗3x顆青銅都洗不好, 那把東西又不是好東西, 真的要賣, 就要便宜賣。

2. 因為0lv開始升起來的數值比較好之外, 重點是0lv的您可以以最低成本洗好屬性。
例如 0lv 紫弓, 製作是 2青銅 1隕鐵, 改造是 1青銅。
如果是 10lv 紫弓, 製作是 4青銅 2隕鐵, 而改造每1次是 1青銅 1隕鐵。
以完美材料價值來比較, 當然是用 0lv 的來洗比較好哩:)
因為30, 40, 50lv的, 並不是一製作出來就是好屬性。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 04:12 AM , Processed in 0.027901 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存