2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢幻舞曲 [原創]八倍經驗VIP卡取得方式
返回列表 發新帖 回覆
go

[原創]八倍經驗VIP卡取得方式 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

你在消費排行榜51名-200名之間<=還不肯定是否1-51名沒有! 但是肯定51名-200名
就會在星期一得到『前衛一族大禮包』
裡面有機會出現八倍經驗VIP卡

如有最新資料,小雲會即時更新的!

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

Thx小雲~
小雲上多D港服呀!等港服唔好汁!

原帖由 小雲* 於 09-10-28 04:05 PM 發表
你在消費排行榜51名-200名之間<=還不肯定是否1-51名沒有! 但是肯定51名-200名
裡面有機會出現八倍經驗VIP卡<==這個還不肯定是隨機還是一定有,希望有人告知

WA!!!  本身吾睇原創E兩隻字,我都想叼你GA LA!!!!!!!!!!!
乜能都話吾肯定就係度開post!!!!!!
睇埋原創E兩隻字仲想死, 仲以為係乜7精彩文章!!!!!
點知哂9左我2分鐘睇你篇垃圾!!!!!!!!!

本身我對D回覆呃分都算能數!!!! E家仲要開主題呃分!!!!!

E個回覆都係我既原創回覆!!!!! 絕無抄襲成份!!!!!!!!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 小黑450 於 09-10-29 01:47 AM 發表

WA!!!  本身吾睇原創E兩隻字,我都想叼你GA LA!!!!!!!!!!!
乜能都話吾肯定就係度開post!!!!!!
睇埋原創E兩隻字仲想死, 仲以為係乜7精彩文章!!!!!
點知哂9左我2分鐘睇你篇垃圾!!!!!!!!!

本身我對D回覆呃分都 ...

肯定左的東西你看不見麼?

肯定51-200 會有機會獲得8倍經驗VIP卡

原帖由 小雲* 於 09-10-29 01:49 AM 發表

肯定左的東西你看不見麼?

肯定51-200 會有機會獲得8倍經驗VIP卡

WA~!!!!!!3樣野得1樣肯定!!!!
你都算認真無聊!!!!!
對你真係大失所望!!!!
咁我下次有10樣野吾肯定!!!!!1樣野肯定!!!!
係咪又可以開個所謂原創POST出泥扮威威?????

十週年勳章(賀詞)

原帖由 小黑450 於 09-10-29 02:00 AM 發表

WA~!!!!!!3樣野得1樣肯定!!!!
你都算認真無聊!!!!!
對你真係大失所望!!!!
咁我下次有10樣野吾肯定!!!!!1樣野肯定!!!!
係咪又可以開個所謂原創POST出泥扮威威?????

= =邊道有三樣野 由頭到尾都係一樣野= =

除左唔肯定1-51 名 有無機會獲得八倍經驗VIP卡

其他全部都肯定= =

原帖由 小雲* 於 09-10-29 02:03 AM 發表

除左唔肯定1-51 名 有無機會獲得八倍經驗VIP卡

其他全部都肯定= =

WA~!!!編輯貼扮冇講過????
我用顏色分開3樣!!!!!入面係2樣吾肯定!!!!!1樣肯定!!!!!!
咁都仲要死撐!!!!!!仲話吾係扮威威!!!!!
求其打D野!!!!!但咁多吾肯定!!!!!都仲叫分享!!!!!笑~!!!!!!

原帖由 小雲* 於 09-10-29 02:03 AM 發表

你在消費排行榜51名-200名之間

消費51-200 不一定有VIP卡..我連續3星期都在51-200...3次都沒有 ~~請更正~!!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 小黑魔 於 09-10-29 04:44 AM 發表

消費51-200 不一定有VIP卡..我連續3星期都在51-200...3次都沒有 ~~請更正~!!

早更正了為只是有機會得到..謝謝告知

十週年勳章(賀詞)

原帖由 小黑450 於 09-10-29 02:41 AM 發表

http://cg-love.com/image.php?id=9287_4AE88F34
WA~!!!編輯貼扮冇講過????
我用顏色分開3樣!!!!!入面係2樣吾肯定!!!!!1樣肯定!!!!!!
咁都仲要死撐!!!!!!仲話吾係扮威威!!!!!
求其打D野!!!!!但咁多吾肯定!!! ...

編輯貼代表我已經肯定了..而不是死撐啊

你在消費排行榜51名-200名之間就會在星期一得到『前衛一族大禮包』,裡面有機會出現八倍經驗VIP卡。
其實都是一樣東西..你何必分拆三樣呢?
我只是不肯定1-50名的禮包裡有沒有機會出現八倍經驗VIP卡而已
發出來是讓51-200名的人知道他們有機會出現八倍經驗VIP卡,在遊戲經常有人問這個問題啊!

這絕不是求其,至少現在肯定了51名-200名,如果你對那肯定是有錯的話,都歡迎你告知小雲!

你的標點用得很不正確啊

原帖由 小雲* 於 09-10-29 12:22 發表

編輯貼代表我已經肯定了..而不是死撐啊

你在消費排行榜51名-200名之間就會在星期一得到『前衛一族大禮包』,裡面有機會出現八倍經驗VIP卡。
其實都是一樣東西..你何必分拆三樣呢?
我只是不肯定1-50名的禮包裡有沒有機會出現八倍經驗VIP卡而已
發出來是讓51-200名的人知道他們有機會出現八倍經驗VIP卡,在遊戲經常有人問這個問題啊!

這絕不是求其,至少現在肯定了51名-200名,如果你對那肯定是有錯的話,都歡迎你告知小雲!

你的標點用得很不正確啊

WA~!!!!!理解能力果然有問題!!!!!
GA然你強調係一樣野黎!!!!咁就仲衰TIM!!!!!
一樣野入面!!!!發貼時有3份2唔肯定!!!!3份1肯定!!!!咁GA內容同人分享????重點係呢度!!!!!!!
乜你好趕出風頭同扮威威?????

十週年勳章(賀詞)

原帖由 小黑450 於 09-10-29 12:58 PM 發表

WA~!!!!!理解能力果然有問題!!!!!
GA然你強調係一樣野黎!!!!咁就仲衰TIM!!!!!
一樣野入面!!!!發貼時有3份2唔肯定!!!!3份1肯定!!!!咁GA內容同人分享????重點係呢度!!!!!!!
乜你好趕出風頭同扮威威?????

現在還有3份2不肯定嗎= =?

你的標點還是不懂用啊..

原帖由 小雲* 於 09-10-29 13:05 發表

現在還有3份2不肯定嗎= =?

你的標點還是不懂用啊..

WA~!!!我有話而家???
你發貼時唔肯定多過肯定!!!證明你趕出風頭扮威威LA!!!
我都未見過有人發原創文會唔肯定多過肯定!!!做事馬虎又求其!!!!心諗發完出左風頭至算!!!!遲D先更新!!!!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 小雲* 於 09-10-29 17:06 發表

如冇咪擺係度出左風頭扮威威先!!!!!

咦.....好似有人攪事咁喎

要小雲硬食啵

你唔知大禮包都係抽獎包黎咖咩, 呢樣野你係咪唔知呢

咁張8倍經驗卡係入面既item 之一 你又可以咁肯定你一定抽到????

難道你有咩秘技可以拎到x8卡??

而且你見小雲成日買item咩?????

佢有上過1-50位??, 識佢咁耐都係見佢上左幾次51-200咋

咁佢又點知1-50位有無呢

so, 唔好諗住要小雲硬食你d屈機招

如果你可以係度扮威威既, 我地歡迎你扮

我地唔會介意你扮威威的

原帖由 夜影乂風 於 09-10-30 10:46 發表
咦.....好似有人攪事咁喎

要小雲硬食啵

你唔知大禮包都係抽獎包黎咖咩, 呢樣野你係咪唔知呢

咁張8倍經驗卡係入面既item 之一 你又可以咁肯定你一定抽到????

難道你有咩秘技可以拎到x8卡??

而且你見小雲成日買item咩?????

佢有上過1-50位??, 識佢咁耐都係見佢上左幾次51-200咋

咁佢又點知1-50位有無呢

so, 唔好諗住要小雲硬食你d屈機招

如果你可以係度扮威威既, 我地歡迎你扮

我地唔會介意你扮威威的

我睇你應該係無睇到我 #7 張圖!!!!!!!!!
D人編輯左,吾代表無發生過!!!!!!!!!!!
D人就係話吾知道大禮包,係隨機抽.定係.一定有8倍經驗卡!!!!!!!
佢無你咁聰明知道D ITEM係隨機抽,就係度發"原創"貼~!!!!!!!!!
開完乜9都話吾肯定,笑~!!!!!!!!!

至於1-50名,發貼前就應該入GAME收集左D資料先LA!!!!!!!
乜9都話吾肯定,我地吾係想睇佢係度廢UP LO!!!!!!!

小黑 你7小陣啦...明明係你理解有問題 話人地,,你真係好撚7呀... 人地話到明51-200有機會開中x8 1-50就唔知..
依樣野 好難明???

原帖由 kck呀強 於 09-11-1 10:51 PM 發表
小黑 你7小陣啦...明明係你理解有問題 話人地,,你真係好撚7呀... 人地話到明51-200有機會開中x8 1-50就唔知..
依樣野 好難明???

WA~!!!!佢最開頭係話淨係有個前衛一族大禮包LO!!!!!!
但係就吾肯定係隨機定100%有X8卡!!!!!
唔好見人編輯完就吾代表D人之前冇廢UP過先得架!!!!
自己睇下張圖LA!!!!7頭!!!!

笑傲無雙 玩過星曲WEB

唔係潮流包先有
要係消費榜11~50有1張x8 vip卡同介指
1~50就唔知
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 08:31 PM , Processed in 0.043256 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存