2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 未來啟示錄 SP1 不好意思..新手想請教大家.唔該曬..
返回列表 發新帖 回覆
go

不好意思..新手想請教大家.唔該曬.. [複製鏈接]

請問.我想問下 ..

1.我知道使徒 係用雙劍的..但係捍衛者會唔會用雙手劍?定係佢只會用1把大劍?? 因為我係game,望到捍衛者的劍..有寫到話雙手劍.咁即係好似使徒咁..有2把劍?定係要轉左狂戰士、守護者先會有2把劍係手?? 咁雙刃劍呢d都係一把劍?

2.d技能點學?我現在8lv..但係都係得1招?係唔係要去學?買?同埋係唔係招招都要學曬..?? 有冇話有d唔洗學咁?

3.狂戰士同守護者 最大的分別係唔係一個攻,一個頂怪? 有冇話誰好用d咁..??

4.伺服器係唔係個個的任務都一樣? 有玩家話唔係一樣=.=.所以想問下..

5.請問知唔知蛙王點找到? 即係地下水道的任務.陰謀開始.第1個..我走走下..就俾野打..都冇咩hp..就死..所想問問大家..

6.d人用電單車.係唔係都係買點? .定係去npc? 咁如果買點的電單車..入油都係用點??

多謝高手.大家的指教...唔該曬..

1  你眼花 .. 雙刀就2把  雙手劍就係1把
    雙刀係使徒系用  雙手劍係捍衛用
2  古斯 (新手城) 開地圖睇  買技分2邊
     1係 1~30  另1個係 30~(?)
3  狂戰清怪快過戰神  戰神防高做坦頂王好過狂戰  (只作比較)
4  咩叫個個任都一樣??
5  蛙王係水道最右手邊的房  開地圖睇  買水打
6  電單車 15lv有得用   古斯買   
     商城果架唔同.. 快d
    好多地方都有油買  古城就有2個地方有得買 其中1個係賣電單車條友隔離
     車油每日最多入2400 ( 好似係5秒扣10 )
    個人建議唔好入油.. 買多1~2架車 用完就賣左佢
     買 = 50000   賣 = 49000 都係差1千蚊  但慳左入油$同時間

ps 一定要用哂d油先可以賣

4.即係..故事一樣...情節一樣

多謝你先..唔該曬..

同埋我想問下..點樣可以放野?..放走一d冇用的野?賣唔到.一d唔係我的系的野..

同埋係唔係招招都要學曬..?? 有冇話有d唔洗學咁?

1  除左轉職任.. 應該係一樣   maybe職業唔同會有少數任務有差別(冇聽過)
2  任務得到的物品同打到的物品都可以賣俾npc / 其他玩家
      除左之前活動  有個npc送的裝備盒   入面d裝係賣唔到只可以掉
3   技能學唔學睇自己  但多數都係有用的  +上技能書好平

哦...唔該曬你先..但係我多口問下..知唔知大部分人的電單車係買點定係npc果d?

你有$買點咪買商城囉

基本上- -個個都係買5萬果部
功能差唔多,只係慢過少少~
點果部貴到-.-"
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-21 06:23 PM , Processed in 0.030510 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存