2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 War Game [新手來了!同把"BB狙"呀..鬥月經] 1911 KJ vs WE vs KS ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[新手來了!同把"BB狙"呀..鬥月經] 1911 KJ vs WE vs KSC(台版) vs Western Army [複製鏈接]

[轉帖轉問]e4間廠出ge1911邊間最好??(只限full metal,wa除外)
我所指"好"ge定義係:
1.耐打 2.耐用 3.價錢 4.外觀
(1為最重要,4為其次)

比你地買你地會買邊間果d??
補番d links
KJ   KJ Works m1911a1 full metal
http://www.tokyo-model.com.hk/ecshop/goods.php?id=1539

WE   WE m1911a1 full metal pistol
http://www.tokyo-model.com.hk/ecshop/goods.php?id=1196

WA    Western Army Colt U.S.M1911A1 Commercial Military (SCW3)
http://www.tokyo-model.com.hk/ecshop/goods.php?id=2020

KSC    KSC Colt M1911A1 .45 APC 2nd Edition Full metal
http://www.tokyo-model.com.hk/ecshop/goods.php?id=2193

原帖由 SniperRifles 於 09-11-2 05:55 PM 發表

我初入黎war game版個陣我都好衰,又冇禮貌

但係e+我都改左好多

雖然e家我有時都好冇禮貌

但係我都會盡量改呀,係咪??

你咁鐘意睇我d 舊紀錄

咁你都見到我做錯野被人話個陣都會講sorry,我會改呀,係咪 ...

係咩?我邊到有搞事,又冇禮貌,有問題唔可以開心講出來,只可以用負面詞來形容人果D叫咩呀?

你而家仲細就慢慢學!而家個帖是我問野而唔係你道歉,同講故事的時候,你唔係唔懂得開帖的,成個版都唔少「月經帖」啦!

你咪開個自己搞小圈子又得,叫人搞小動作亦得!你搞人問題有咩意思?係冇意思!不過我都好想看見你講多D野,「經痛」多D,如果唔係2000fun wargame版冇野好看!

原帖由 SniperRifles 於 09-11-2 06:09 PM 發表

哦,既然係咁,我5阻你la

係,乜都係我錯,係我錯...........

離題、月經當然是錯啦!等D長輩修正你咪得!幫你搞個小組討論(唔係小圈子、唔係遊戲場),等你大D就會知...

如果你討論1911 KJ vs WE vs KSC(台版) vs Western Army(這帖主題)就冇咩問題!

第一堂、教你唔好離題!

原帖由 SniperRifles 於 09-11-2 07:59 PM 發表

係版主先有資格教我,你連自己都搞5掂

你仲被war game 友果到d板主話:會員 omasterq UID18356,多次發表攻擊他人及參與惡意之論戰並屢勸不聽 - 永久禁言。

+上你又係2000un大部分版串人及攻擊他人及參與惡意之 ...

有關你出言誹謗的行為已經被我投訴。
我及論壇已備份有關記錄。

邊到出言誹謗?? 係我搵搵下搵到既
http://www.野戰X.net/viewthrea ... &extra=page%3D2
版規話唔比直接post網址  唔知咁樣得唔得?
請自行改番  我都唔想post出黎

原帖由 andrew6b13 於 09-11-2 09:15 PM 發表
邊到出言誹謗?? 係我搵搵下搵到既
http://www.野戰X.net/viewthrea ... &extra=page%3D2
版規話唔比直接post網址  唔知咁樣得唔得?
請自行改番  我都唔想post出黎

我沒有有關討論區之帳號!有關誹謗內容可以IP及網絡商証實!

看你這個行為即是你相信有關帳號是同一人的?你相信是同一人嗎?

原帖由 SniperRifles 於 09-11-2 09:22 PM 發表

我有個fd ge老豆做沙展(警察)
我打左俾我個fd問佢我有冇誹謗

佢話冇

12歲!你知道有問題就刪了個回覆!
我投訴了 - http://2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3813527

雖然法律上21歲的成人才要人成人法庭,18歲只是可拿成人身份證的人....但你12歲......

不過在法律上告你,苦的都是你父母!

道歉是你做的,金錢上就要你父母受!講還講,12歲都可以被告!我可以從民事告你!

原帖由 SniperRifles 於 09-11-2 09:22 PM 發表

我有個fd ge老豆做沙展(警察)
我打左俾我個fd問佢我有冇誹謗

佢話冇

你知唔知咩叫誹謗?點告人誹謗呀?你拿差人出來給我笑你12歲不知法律程序?

原帖由 omasterq 於 09-11-2 09:20 PM 發表

我沒有有關討論區之帳號!有關誹謗內容可以IP及網絡商証實!

看你這個行為即是你相信有關帳號是同一人的?你相信是同一人嗎?

唉.......e樣野我就唔知  要你先知啦
希望你唔係啦下

原帖由 omasterq 於 09-11-2 09:29 PM 發表

你知唔知咩叫誹謗?點告人誹謗呀?你拿差人出來給我笑你12歲不知法律程序?

好la,5好再鬧la,如果真係上法庭,大家都會坐監,又可要陪$,5好再玩大佢,就當冇發生過,sor man,ok?

同埋UID 唔係IP,係會員編號炸,你只係佢GE萬第幾個會員炸

war game版規 15, 嚴禁引起罵戰 (扣總分的一半 及 禁言一個月. 1000 分以下帳號永久禁言 )

暫時所見...我覺得你o地只係比較激烈o既討論唧...
希望跟住落o黎o既討論...唔會令我要用到第15條喇~
請自重~!

返正題先

冇發生過
(話說我才係新來....認識少,教下細..

回正題,之前D事暫時唔講。

1911 KJ vs WE vs KSC(台版) vs Western Army
[轉帖轉問]e4間廠出ge1911邊間最好??(只限full metal,wa除外)
我所指"好"ge定義係:
1.耐打 2.耐用 3.價錢 4.外觀
(1為最重要,4為其次)

比你地買你地會買邊間果d??
補番d links
KJ   KJ Works m1911a1 full metal
http://www.tokyo-model.com.hk/ecshop/goods.php?id=1539

WE   WE m1911a1 full metal pistol
http://www.tokyo-model.com.hk/ecshop/goods.php?id=1196

WA    Western Army Colt U.S.M1911A1 Commercial Military (SCW3)
http://www.tokyo-model.com.hk/ecshop/goods.php?id=2020

KSC    KSC Colt M1911A1 .45 APC 2nd Edition Full metal
http://www.tokyo-model.com.hk/ecshop/goods.php?id=2193

原帖由 司馬Ryan 於 09-11-2 09:51 PM 發表
war game版規 15, 嚴禁引起罵戰 (扣總分的一半 及 禁言一個月. 1000 分以下帳號永久禁言 )

暫時所見...我覺得你o地只係比較激烈o既討論唧...
希望跟住落o黎o既討論...唔會令我要用到第15條喇~
請自重~!

我和好多會員都好想學到野
都好想了結e件事
但係其中一位會員
好似唔係好想姐
我當然唔想有人比人禁言啦
每個人都有唔同方面既長處
我當然想我地d新手學到野啦  但係我希望大家可以用一d 較禮貌 出於真心既回復lor

1911 KJ vs WE vs KSC(台版) vs Western Army

原帖由 andrew6b13 於 09-11-2 10:04 PM 發表

我和好多會員都好想學到野
都好想了結e件事
但係其中一位會員
好似唔係好想姐
我當然唔想有人比人禁言啦
每個人都有唔同方面既長處
我當然想我地d新手學到野啦  但係我希望大家可以用一d 較禮貌 出於真心既回 ...

現實的標題是 : 1911 KJ vs WE vs KSC(台版) vs Western Army
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 12:04 PM , Processed in 0.036583 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存