2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 艾爾之光 玩完東遊過來ELS 版 (不是踩場)
go

玩完東遊過來ELS 版 (不是踩場) [複製鏈接]

因為本人已DEL 了東遊.....大約個系統都知係點啦V"V所以過來比D 意見比你版的GM 向個 prin寫講講....   如果小GM 你有心的話 (PS. 我大約估到個GM 係乜水 )

先本人味玩過韓版所以 我係照你地講東遊抄 ELS 而論:
在過版地圖方面 如果怪打有 0.1 呆企時間 當有怪多 就 可以連到你不倒地的死去了 (當然無今傻企定定比怪打會走嫁啦,但走都要睇情況,你唔跳機本上唔會倒地)  但係怪低攻個陣就話姐....如果高攻個陣都係唔係野嫁 比佢連幾下幾下 所以應該改返做 每某個情況會倒地 就好似怪用火法今 佢招連火可以BUG 死一個人^^"
例.當血比扣30% 會倒地一次..一係怪的攻的方法改變 ..一係前前倒地情況增加

當VS 佢改左3小俠個招抓技   對戰精水 比人改左.. 囧..快D 幫我加返落去啊 ...呢個抓技係會 有一種莫名其妙的high當你用個陣.....加上係連技的其中一個方法

VS 情況 對戰比較有利.....因為MP 要靠Z來回......
之後戰的第二優細: 佢前前跳XXX 如果對弓可以被卡死...弓的X 的呆企時間對人的效果不大..... 當弓的跳跳X 可以卡人...不過會比劍的K 死......

姐係似呢個情況係戰克弓法   弓同法差唔多

不過克的情況 會因人的技術改變......
不過連技的方面-.-.........問題發生了..........戰的前前跳ZZZ 可以連下去...弓的ZZZ上Z/前前ZZ 之後 XXX上/下X OR 大絕   後者個下唔知點解唔比連-.-.......................姐係佢飛左天就當倒地情況不能攻
O左嘴-.-..........唔該人倒地都可以打改左佢._." 因為佢打得個雞水今多血唔怕啦可以用倒地Z 來反打

最後係倒地情況起身個下..倒地前OR後....會有0 點幾秒的呆企......所以今先會比戰卡到v_v"

如果一隻對戰GAME 硬直時間太多會比廢的....雖然GAME 都係想平衡個GAME 的性能.....但如果 連線情況加上硬直 就會出現問題
雖然呢個係3小俠的第2版....地圖比3小大..但對抗性其實一樣今強...所以不用用硬直來增加對抗性

大家都係想對一隻GAME 好姐.....唔係來煩的

有硬直係正常 你可以睇下我條片
我當中係用劍士 有好幾次都因為硬直俾人捉到[當然可以用技能反擊]
當中我無用倒地[因為我用緊2lv劍,要用技能]
============================
另外香港GM唔係大晒 佢最多各韓國反映
另外無錯你地就玩緊S2 Els [本人玩韓的]
另外mp 如果你係弓手/法師 你可以企定回氣回氣唔知幾多秒 就會加強回氣速度

=.=今個戰士會唔會比你企定定係到等你回魔先再同你打- -(企定時間要1左右就開於回....當回率去到一個程度回魔速度固定的)?
所以戰味 著數過魔同弓手6A_A  所以支持 魔同弓自動回魔不設 時限....只要張個MP回服率搞得低味得6...同時戰回率又比魔弓回得慢 味得6 =

PK時:
魔=弓回魔率 > 戰回魔率

GM 唔係大晒-.-味叫佢同個prin 寫員傾傾6-_-......... game master 係要回報比PRIN 寫員知有咩bug 嫁嗎同反影玩家意見@o@我知嫁...我有睇GM條款 要做乜嫁 ....HAHA....

因為之前SEND過去做GM。。。但不受理haha

咁你e+搵到工味?_?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 07:46 AM , Processed in 0.038746 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存