2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 War Game WarGame約戰區 11月6號上環街場(星期5晚)
go

11月6號上環街場(星期5晚) [複製鏈接]

11月6號上環街場
打夜晚
夠20人就開game  (e經有13人)
等候地點:上環MTR等候時間:5:00P.M
火力限制:法定火力下
時間:6:00開GAME至到12:00左右。
有意請打呢個電話:92327334。我叫阿迪

注意!!
1.當日打夜晚,所以一定要帶電筒。
2.到時可以自己去食野ro到上環再一齊去食。
3.當日發生o既所有傷亡事件,本人絕不負責,最多幫你報警。

笑傲無雙 玩過星曲WEB

搞街場~"搞到咁明目張膽@@"博比人掃場?

簡易程序治罪條例 Cap 228 SECT 4 在公眾地方犯的妨擾罪等

引用:    (14A)明知或疏忽地以氣槍發射,而對任何人構成危險或煩擾;

http://2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3813977

其實,你仲可以查下有關「非法集會」,「引起公眾恐慌」的法律。

我相信你去打街槍被人拉要告你之後,一定唔只打一條o甘少,應該要你死就最少幾條一整來!

我就不會知法犯法—打街場?

我希望大家有錢,有時間先去打收費場,不會因一時方便(打街場幾時打,打幾耐是你控制),「有免費午餐」就會去

樓主你膽大
我怕被人拉
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-13 09:23 PM , Processed in 0.028852 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存