2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 永恆紀元-Aion 賣天加隆魔族50級劍星 只售2000元
go

[其他] 賣天加隆魔族50級劍星 只售2000元 [複製鏈接]

全部手動 沒有使用過任何外掛 加速器 不法行為等
魔族第2名劍星
內裡有1754w game錢 再賣埋其他野有2000w
仲有10幾日包月 深淵點仲用剩9w幾 鐘意換咩都得
仲有大量hp水 最上級生命秘藥有1300幾支(注意:係秘藥 唔係藥水 有排你玩 包你用半年都得)
物品圖片:倉庫仲有下面幾行 影唔哂
本帳號的物理暴擊與攻擊的數值已經配好 建議不要再配上其他魔石 等新裝備先好裝
有攻速2%稱號!
攻速稱2%+8%攻速手+19%武=29%攻速=1.7 已經係劍星唔開技能同卷物情況下既極限
烙印:破壞一擊 破滅猛擊 突擊姿態齊左 解左兩個新烙印位 戰鬥準備 城門破壞 盔甲之衡 捉腳 強制結搏IV 體力強化 地震波動I 下刺V 衰弱猛擊V(新烙印) 等等 都齊哂
暗龍王金50金屬手套+8%攻速! 魔族暫時只知道有5個人有
43達人金腿 金肩 45達人金巨劍 +19%攻速!強武 仲加左粒2%水神石 型劍一把
百夫長金屬鞋 6洞  43達人藍頭
全部裝備配上綠字魔石!絕對強勁!
十夫長金深淵飾品齊哂 PC追加傷害12.幾% 讓你殺敵更上一層樓
煉金術399 整藥整卷都超方便 全部都整到 仲可以合成魔石
想買既就留msn俾我 我會儘快回覆你
希望你買得開心 我又賣得開心 多謝^^
裝備在下面網站
http://aion.plaync.com.tw/info/s ... 550&serverID=18
想買既可以再一齊商討價錢
帳號資料絕對真實 可以修改。

推post~快d買啦0.0好等錢用...

天加隆 超少人玩= =
你又唔玩 賣唔出 又無人接

唔通出新game 要走= =

你係邊個-.-我唔玩有理由 唔只係嫌佢悶

最上級生命秘藥有1300幾支(注意:係秘藥 唔係藥水 有排你玩 包你用半年都得)
笑左=]

既然你尼呢區就送你2句

買左ac 唔代表個ac就係你既
比左錢收唔到ac 你有排煩

原帖由 唔打中文 於 09-11-7 06:04 PM 發表
既然你尼呢區就送你2句

YESYES ...

原帖由 唔打中文 於 09-11-7 06:04 PM 發表
既然你尼呢區就送你2句

唔怪得冇人收 原來係因為官方果個on9設定..唉
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 12:02 PM , Processed in 0.029108 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存