2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戀愛疑難雜症 DELDELDELDEL
返回列表 發新帖 回覆
go

DELDELDELDEL [複製鏈接]

DELDELDELDELDELDEL

我吾夠膽向佢示愛 我驚冇甘既運氣  
你都答左你自己啦 繼續咁落去lo
唔想咁 咪放棄佢lo

女仔追個時唔難,守同救先難...
你會唔會為呢個女仔守先~
守係守護呢段感情...
會既你可以追,
你都暗戀左咁耐,唔怕試下,
一面天堂一面地獄,你唔試,你可能會後悔
大膽D,做一D曖味少少既野試下佢先
唔得你都唔會死LA..
得既你就可以進一步
呢個係最好既方法,可進可退..
千奇唔好冇LALA走去同佢講,
唔驚死都嚇死...
慢慢黎,氹下佢,女仔氹氹下就好容易比你氹掂..
有意冇意咁令佢諗多少少=]
你咁細個中意個女仔都應該同你差唔多
呢D女仔,你細心D通常都可行=]
不過記得,女仔唔係玩具,唔係追完就算...
你一開始對佢好就要以後都要,知唔知丫~=]

榮譽勳章 十週年勳章(賀詞)

原帖由 shun1994 於 09-11-5 10:32 PM 發表
我今年f4 F2,3 系同我一班 但系升上F4就吾系嚕
系我f2個年我開始越上佢 f2下學期 我就開始鍾意佢... 到而家f4我仲系鍾意佢
我仲未有一次向佢示愛... 但系我搵過一D朋友幫我問過 如果我鍾意佢 佢會吾會受我之類個D
...

乜野叫冇咁既運氣呀 你知唔知自己做緊乜

拍拖講運?

佢唔受你..唔代表佢唔中意你既,
你試下直接d問佢中唔中意你,唔好驚食檸檬
唔受你可能因為第2d原因呢,eg老豆老母唔比呀..要專心讀書咁

原帖由 siumingka 於 09-11-6 09:51 AM 發表
女仔追個時唔難,守同救先難...
你會唔會為呢個女仔守先~
守係守護呢段感情...
會既你可以追,
你都暗戀左咁耐,唔怕試下,
一面天堂一面地獄,你唔試,你可能會後悔
大膽D,做一D曖味少少既野試下佢先
唔得你都唔會 ...

曖味小小即系0.0?
同埋細心系指邊方面

想做就去做...得唔得都要試過先知

缺乏膽識和無自信 很普遍
胡思亂想 任意猜疑 造成種種誤會
即使橙是甜 嘗也沒有已經定奪...不會太可惜了嗎?
還是等人嘗了才告訴你 你會甘心嗎?

甘我系咪應該向佢表白試一試/.\

你唔係搵過d fd問佢  咁重試= =追多陣先la

問佢生日可唔可以陪你睇戲    唔得既話就知咩事
得左就自己做野

你不如直接問下佢  唔得既話咪算lo
其實有時候  冇必要為左一棵小樹苗而放棄整座森林   
話曬你先f4  過多幾年先畢業   話曬學生階段   變數好大   
話唔定個變數就係  你可能過多一排遇到一個比佢更加好既人
個人意見 不喜勿插 -v-
如果你真心鍾意佢既話就勇敢d

借問你同佢既關係有到朋友階段嗎?
因為睇你內容講到好似係同過班既同學.
一切都係從做朋友開始,你有朋友同個女仔熟,你可以搵你啲朋友幫忙約出黎一齊出街,因為如果你單方面同佢出黎,有部份女仔都會怕單獨&同你唔熟,而拒絕你.
所以大堆人會好啲,你就借機會多啲同佢傾計,互動下可以有助感情進展. 講話鐘唔鐘意呢類型男仔真係好死,個樣好唔好睇都唔係一個問題.
最緊要你面皮要夠厚,唔好驚唔知佢會點而縮沙.
你要記住,事關係你暗戀佢,佢並未對你有任何表示好感,你想急都係無用的.
倒返轉頭,一個你完全唔識既女仔同你表白,一樣你都會唔鐘意佢啦.
兩個人唔了解既話,就算一齊到都好快玩完.

原帖由 shun1994 於 09-11-5 10:32 PM 發表
我今年f4 F2,3 系同我一班 但系升上F4就吾系嚕
系我f2個年我開始越上佢 f2下學期 我就開始鍾意佢... 到而家f4我仲系鍾意佢
我仲未有一次向佢示愛... 但系我搵過一D朋友幫我問過 如果我鍾意佢 佢會吾會受我之類個D
...

你地都係只識左兩年, 但你地關係如果可以進步, 就會有個合適既時間講到~~ 點先進一步呢? 你比多d時間出黎相處, 比佢知道除左同學,關係, 朋友關係  其實都可以做到知己~~  你而家無啦啦表白嚇死人, 佢只係知道你係班上其中一位同學~ 而你無付出過 係未到表白果個階段既, 你有無同佢去出街呢? 放學搭車依d個個都可以架啦, 你有無搭車時候同佢傾下計 做朋友既有無比風度出黎 送佢返屋企呢? 佢生病, 你有無關心佢病情, 有無放定紙巾你身  等佢除時須要, 膠布有無帶一兩張係身  佢整親為佢貼呢? 依d都其實係朋友做既~~ 但就係依d事情會令大家關係更密切,  你亦唔會講一句"  我真系好想知到佢系到諗咩"  朋友與朋友之間係有一條隱形線聯係~~ 你就係要將依條線由隱形 慢慢加上顏色 令大家經歷更加精彩  當你同佢一起解決困難, 一起心享開心, 心中就會慢慢呈現出你既影像~~
已有 1 人評分威望 收起 理由
MANDY + 5 鼓勵

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

朋友階段而經到左 答車個陣都會傾下計甘
但系佢都系一d吾系幾甘講野既人
同埋佢都吾系成日出街

原帖由 shun1994 於 09-11-8 05:26 PM 發表
朋友階段而經到左 答車個陣都會傾下計甘
但系佢都系一d吾系幾甘講野既人
同埋佢都吾系成日出街

唔係成日講野 唔緊要架,一對夫婦結婚後幾十年講都講到厭啦,但點解可以仲繼續行埋下半世呢~ 大家一齊唔係靠把口,講得多就一齊,而係佢個心感受緊你對佢認唔認真。出唔出街都係睇你誠意~  你話最近出左套戲,你好想同好朋友去睇,可唔可以借一日時間比你同你去睇。你估佢出唔出呢,有時間 而佢信得過你,佢一定會去...  等我教埋你絕招啦

女仔大部份係信緣份,你要特登去撞佢,比佢知道你喜歡佢。"咁岩既" <--- 就係依三個字  講得好可以迷到女仔~  每逢撞到佢笑笑口 比D好既聲線講依三個字。你個袋好重wo,須唔須要我同你拎,比D 關心唔該~~ 你要比佢知道 依D只會係對佢做既野。等佢感受到你喜歡佢,佢自然會有D奇怪反應,一係避,一係會傾得深入左,你自然會知道答案架啦。你乜都唔做,我係佢都覺得你同其他男仔無乜分別,搵個好樣D仲好啦~  追女仔可以講係鬥靚仔,因為女仔大多數係搵靚仔....  但唔夠靚仔,就要係個女仔未有意識去拍拖之前追佢,用關心同時間去贏靚仔。 到左佢有意識去拍拖既時候,你先開始既話,佢一定會同D靚仔去街多過理你。所謂時間可以戰勝一切,我去街都見到靚女同唔係咁靚仔既拍拖,點解唔搵靚仔?其實人地係識左好耐,一路係不斷付出關心去維持依份關係。
已有 1 人評分威望 收起 理由
MANDY + 5 鼓勵

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

你都識話你地
[信息我地成日都SD 電話我地都間中傾下甘.]
你味係傾信息傾到中途到問下佢有無中意既男仔
如果有咁你再問下果個係唔係我
如果話唔係
咁你味話(玩下炸)咁
咁你明啦.....

原帖由 jackwahhk 於 09-11-8 10:22 PM 發表

唔係成日講野 唔緊要架,一對夫婦結婚後幾十年講都講到厭啦,但點解可以仲繼續行埋下半世呢~ 大家一齊唔係靠把口,講得多就一齊,而係佢個心感受緊你對佢認唔認真。出唔出街都係睇你誠意~  你話最近出左套戲,你 ...

但系我驚佢覺得我會太做作
佢會覺得完全吾系認識個個既我= =

試左唔得 先再揀下一步啦 唔試就下定論 太早吧?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-11 09:06 PM , Processed in 0.045271 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存