2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 轉貼 趙小姐之接班人 - 徐xx......呢期佢爆紅wo 推到上 ...
go

[討論] 轉貼 趙小姐之接班人 - 徐xx......呢期佢爆紅wo 推到上報..................置頂唔該 [複製鏈接]

Detail: http://www.fail.hk/thread-282038-1-1.html

facebook group:  http://www.facebook.com/group.php?gid=335383900053&;
copy from uwant :
你岩~係我犯賤~冇人叫我鐘意你
我同你開始既時候唔知你有女朋友
當時覺得你好叻,好有才華,好有見識,又係大學生
而我只係一個成績好差既中五學生
第一次識你時你就送我番屋企,送到門口,覺得你好好人
然後你吻我了,我亦愛上了你
我們開始時你常常哄我笑,哄我開心,又讚我識著3,身材好
每日最開心既事就係放學第一時間打比你
可惜我既幸福只係持續左一個星期
自從我同你發生關係後,你對我既態度一百八十度轉變
[超~你都唔係處]
[你究竟同過幾多個男人搞過呀?]
我之前真係只係同過一個男仔做過,好對唔住.
你講既呢番說話,令我個心好痛
之後你要求唔用套做,我都比.我同我之前個男朋友都未試過唔用套.
我明知自己唔係安全期,都肯同你做.事後只係問你拎一百蚊自己去藥房買事後藥,因為我真係冇錢,而你就話
[你仲想洗我幾多錢呀?大家開心完就夠啦.你冇開心過既?場已經係我出,出去租房都要錢la,我屋企咁靚仲想點?其他你自己搞掂]
那天後,每次打比你你都話我煩,過多陣就唔聽我電話.
過多一個月,還未來M,我一個人膽戰心驚去買驗孕棒.我有左你既骨肉.
我搵你唔到,試下FACEBOOK搵你朋友,你朋友話:

引用:
Yuki:
佢唔忙!我日日都見到佢溝緊女,你係佢邊位?佢已經有女朋友
Yuki 說:
佢幫d小朋友補習就當正自己教授咁
Yuki 說:
唔知醜
Yuki 說:
又貪威識食,成日靠痴,條條女都抽水咁,以為自己好有條件
Yuki 說:
佢不嬲都狗眼看人低沒想到原來你一早有女朋友了,感性上,我還是騙自己你不是這樣的人.

那晚我睡不著
終於我決定到你家樓下等你,我住柴灣,荃灣對我來說很遠.
我到左你樓下,打比你你又唔聽.
一直等,直到天亮了,家人也不斷打給我,我還是堅持要見你一面,讓你知道我有了你骨肉.
你一見到我就直行直過,我跟住,話有說話要跟你講.
還未跟你講,你就一手把我推開
[咪X煩啦]
我被你推了下樓梯,我的肚很痛,向你呼求
[老公!我好痛呀]
而你
[咪X扮野啦]
繼續番學
我崩潰了!我的肚痛不及我的心痛!
我下面出血了!我們的孩子就這樣被你狠心殺死了.
我亦入了醫院,再也暪不了家人.
我終於可以對你心死.
徐宇軒! 我一輩子也會記得你! 你係最傷害我既男人

唔係有人POST左囉咩-.-

係咩~冇留意wo..sorry~

十週年勳章(賀詞)

乜水黎-__________-

???

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

回帶回得好過份

十週年勳章(賀詞)

1日多左成 萬4人

條女其實真係 ok , 不過真係無腦左 d
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-12 12:55 AM , Processed in 0.070315 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存