2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 想講一下自己玩亂/勇 私服既野~~~
go

[香港] 想講一下自己玩亂/勇 私服既野~~~ [複製鏈接]

其實出唔出會裝真係禁重要嗎??? 唔買會裝玩唔一定會玩得唔開心..買左會裝玩都唔一定玩得好開心~我真係唔同意..我玩左好多個服..係2個服有買會裝..仲要係全滿裝..2個都係玩左2個月就冇玩..其實你買左會裝有時會仲悶..你升lv一定會快..所以好快會悶..好快會封頂..仲有..如果出會裝沖武器 or沖防 d服一定會有gm 或 gm朋友 或 代理 入遊戲玩..你地買左會裝果d..一定想做最勁果個人..d gm 一定會出1-2個人物好似打不死禁..令到你地買左會裝果d人一定想打敗佢地..你唔再入點沖勁d裝.又打唔死佢.仲要用左幾千蚊唔再沖又好唔低...你再入點沖..一路係咁沖..點知打到最後你先知都係打唔死佢地...你就覺得用左幾千蚊玩好唔低...本人就係係 密碼勇 同 冰勇 中左招...用左幾千蚊玩..打到禁上下先知係有d人打唔死 or 要幾個滿會裝 d人先打得死佢..你到果時真係覺得好唔抵...其實  有冇買會裝都係禁玩姐..如果你怕唔買會裝會比人恰...我想講.係一定唔會...只要你唔好串 7.7..d滿會裝d人一定唔會亂殺你..買左會裝d人都知你係唔同級數..佢點會亂殺你呀..有時間都研究下點+點..點沖會勁d好過啦...所以我覺得買唔買會裝都係禁打...只要個服係公平d..多岩傾既人一齊玩..你就會覺得個服好玩

以上個人意見..不喜勿插..喜歡可以+good

岩聽!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我玩這樣多亂/勇 私服 都沒買過 會裝
雖然輸人 打怪也輸人 不過玩遊戲開心就好
何必丟錢呢? 有些送積分 會裝會武 1積分
可是會戒 要3288 或 天武頭盔5288
不一定要買啊 你只輸人一點
那些不希望出會裝 是怕輸人還是?

原帖由 hkpt123 於 09-11-7 05:51 PM 發表
岩聽!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

多謝...其實冇買個會裝d人有時唔會知買左會裝d人其實玩隻game會仲快悶~~

原帖由 tiong0921 於 09-11-7 06:00 PM 發表
我玩這樣多亂/勇 私服 都沒買過 會裝
雖然輸人 打怪也輸人 不過玩遊戲開心就好
何必丟錢呢? 有些送積分 會裝會武 1積分
可是會戒 要3288 或 天武頭盔5288
不一定要買啊 你只輸人一點
那些不希望出會裝 是怕輸人 ...

我只係覺得..你做到最勁果個都好..個sever冇人玩..唔公平..冇晒 fd玩...你用唔用錢玩都好..你都唔會玩~我同d fd係冰勇玩..十幾人買左會裝..覺得個服唔公平..我地話唔玩就唔玩~

我e家都想搵d公平既私服玩~_~

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

人類既弱點,, 好戰,,好勝,,唔輸得,,

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 hkpt123 於 09-11-7 06:19 PM 發表

唔好講私服 官方情況一樣 跟本唔會有一隻game有公平
有職業之分 有限制學技 就冇公平
例如(1):有d game 有分近攻 遠近 有補血 有加技 有高攻 有高防 睇落向有好處
不過就已經出左不平均情況 不平均就一定=不公平 因為一定有一個職會獨大

例如(2):最簡單開私服有開支 好多服設有屬性點/會裝等等出售 已經分出有錢人同冇錢人已不公平

例如(3):即使講到遊戲內努力花時間就可以得到會裝 不論係掛分型式/打boss型式等等 如果另設商城有更好裝備或物品強化出售 就已經唔公平+騙人手法

其實唔會有一隻私服或官服有公平嫁 只要選擇玩既服 睇清楚隻服內容 自己覺ok又清楚自己玩私服心態(用錢/唔用錢) 就唔會覺有不公平情況 反而會玩得更開心
用錢既朋友 係遊戲內一定唔會係弱者 一定有返咁上下強度 根本唔會諗公唔公平 唔公平再入錢囉 因為清楚了解用錢就係買強人地位
唔用錢既朋友 應該知道點努力都唔會夠用錢既人強 俾你努力1個月好唔好 人地5分鐘過一過數就超越你1個月時間 所以明白e個道理 心安就會理得

多數感覺唔公平既朋友 基本上係唔會花錢 而想同人爭長短 唔清楚自己位置 每日都想有免費午餐既唔接受現實既人

以上都係個人玩私服咁耐 做過玩家 做過開服gm 個人意見 不喜勿插 可平心討論 惡意挑釁 不作回答

十週年勳章(賀詞)

會裝根本用途唔大.......
自己整過幾套出黎 係防好d 但係就無左升lv狂啪水既樂趣

原帖由 hkpt123 於 09-11-7 06:19 PM 發表

點先叫做公平 官服叫唔叫公平

原帖由 赤城千葉 於 09-11-8 12:08 PM 發表

點先叫做公平 官服叫唔叫公平

我諗佢係想講唔使靠裝同人pp  係靠技術  想每個職業都有機會打過咁掛   如果有呢d服就好a_a"

而家覺得勇士學院都ok好玩-.-"
I feel

原帖由 黑傑克 於 09-11-8 05:48 PM 發表
而家覺得勇士學院都ok好玩-.-"
I feel

我都有玩...不過我怕e個服會小人玩..因為e個服同正服真係好似.有d人會覺得玩e個服不如玩正服.....

原帖由 Klt 於 09-11-8 05:07 PM 發表

我諗佢係想講唔使靠裝同人pp  係靠技術  想每個職業都有機會打過咁掛   如果有呢d服就好a_a"

無可能有

其實買會裝又唔代表怕比人恰既
只係多一份興趣姐,或者易升唔易比人殺
不過點用呢d會裝就要睇自己

支持!!!!!!!!!!!!!!

冰勇好似有GM 代理個d管理人者玩

d人開咁多亂/勇都係想人地玩得開心同有多d選擇

原帖由 blake 於 09-11-9 08:38 PM 發表
冰勇好似有GM 代理個d管理人者玩

我可以答你...係有...係佢未出沖介子攻擊%..武器攻擊%  果時..我同5個滿裝打同一個人..佢先死....5個以下唔使打得死佢...仲有..打電算果時..我地十幾個滿裝打果個人.果個人可以認証到成分鐘先死...你話佢冇問題冇人信啦....果時滿血係3萬幾..我地合技都打滿裝果d都3萬啦...你話佢唔係gm d朋友真係冇人信....

打左段野好耐啦...點解一個人比good我都冇架 = =
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-24 02:28 PM , Processed in 0.037835 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存