2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 神鬼奇兵Online 10石o既價錢
go

10石o既價錢 [複製鏈接]

我見人人都合石合石= =...又5石又6石...我自己用開2石Q_Q窮人

計返啦@_@  5粒一樣LV O既石就可以合一粒高1LV O既石@口@好似好正...

240元寶1粒4石      5粒=1200元寶         =口=笑左
6石=1200X5=6000        =口=失聲了
7石=6000X5=30000   囧
8石=30000X5=150000   Orz
9石=150000X5=750000                看了---升仙中
10石=750000X5=3750000   百萬位=O=講緊O既係點數!!

計返hkd先=口=...計最平...50點=12蚊! 好似好抵
3750000除50再乘返12蚊=900000蚊  我講緊o既係hkd$$$~by係一粒o既價錢@_@...合成符都無計--

一件+7有3個洞._.   一個人有8件裝.外加4件飾物+7=2洞=+=     (8x3)+(4x2)= 32個洞@o@

32x900000=28800000蚊 大家留意-_-唔係game錢...係hkd$$$        

看完心裹笑一笑的人= =回我吧...

有錯請指出============

十週年勳章(賀詞)

都唔明你講咩= =

笑傲無雙

hkd 210= 1000點計
等級        點數        港幣
4        250        52.5
5        1279        268.59
6        6444        1353.24
7        32269        6776.49
8        161394        33892.74
9        807019        169473.99
10        4035144        847380.24
你計小左 合成保護 同埋張卷

十週年勳章(賀詞)

咁樓上果位幾時合粒10石黎睇睇
聽講你就黎衝哂75靈裝+10==
我離開神鬼果陣見"打你唔好走"(應該冇記錯佢名)花既錢而經好誇張,有6石人既稱号
我係因為聽我fd講話有條友仲誇張先裝番神鬼睇下
2萬8實力==
想問你到依家用左幾多錢
其待緊你果粒10石=]

笑傲無雙

原帖由 PanJohnny 於 09-11-16 01:58 AM 發表
咁樓上果位幾時合粒10石黎睇睇
聽講你就黎衝哂75靈裝+10==
我離開神鬼果陣見"打你唔好走"(應該冇記錯佢名)花既錢而經好誇張,有6石人既稱号
我係因為聽我fd講話有條友仲誇張先裝番神鬼睇下
2萬8 ...

100%唔會沖9 或10石
另外2萬8 實力係bug 黎  開左刺客技能冷血

個問題係...1定會有人捨得同D咁既錢去玩呢...
本人就都係冇加石TIM!!

玩過星曲WEB

聽唔知邊到不靠情報 鍾生條撚樣 D石係G/M 比咖WO @O@
一蚊都冇用過~~

讓小偷幫幫忙

超市?,一個老頭正拿著奶粉看QQ華夏外掛包裝。這時,一個小偷的手伸進了老頭鼓脹的上衣口袋。旁邊有顧客發現,營業員也發現了,礙於小偷兇悍的樣子沒人敢吼。眼看小偷的手指已伸緊口袋,老頭還渾然不覺。女營業員急中生智,對老頭吼到:“喂,老年人,要買快神鬼傳奇外掛過來交錢,不要在那?擋著別人。”
  老頭一聽星塵傳說外掛就火了“你這是啥態度,我看仔細點不行嗎?”說這老頭將左手往上抬,好像生怕妨礙小偷似的。見周圍都是女顧客,小偷更肆無忌憚了。終於,小偷將紙包偷了出來。
  小偷出了超市,顧客和營業員冒嶮島外掛責怪老頭。沒想到老頭說:“感謝你們,我知道有人摸我的包。”
  “什麼?”人們不解的看著老頭。
  “那是用紙包的痰,找不到地方丟,讓小偷幫幫忙也好。”

無可能有人會用咁多錢合...

1粒10石要90萬港元, 32粒10石要2千8百80萬港元, 比中左六合彩金多寶仲要多錢
以依個價錢剛好買到2千尺既中上環區豪宅加多架保時捷911;
比我另願買架911去遊車河威下, 比係遊戲內殺人扮大王好一千幾百萬倍, 不過有D人想法唔同冇得講 (價值觀不同)

我真係唔信會有人用咁多錢合10石 合左果個都一定係青山出黎既!

原帖由 homan523 於 09-11-30 04:30 PM 發表
我真係唔信會有人用咁多錢合10石 合左果個都一定係青山出黎既!

有d人有錢冇定洗你吹佢唔脹
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 02:51 AM , Processed in 0.033304 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存