2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢幻古龍 都唔明開咁多POST叫人唔好玩青衣?
go

都唔明開咁多POST叫人唔好玩青衣? [複製鏈接]

都唔明D人叫人唔好玩青衣係咩居心

香港GAME唔好同大陸比呀大家唔該

你地話青衣殺唔到

我都好認同你地國服講法

但係你地玩緊係HK服

唔係國服唔該唔好用國服數值講啦

1.HK元寶貴+唔多港戰士

青衣秒唔到人最大問題係D國服太多元寶人
但係相比HK?~~~~唔信會有人玩得勁過國服

2.玩咩職業都係自己決定~~~唔該D人唔好人地決定左玩青衣就叫人唔好玩
無人知之後發生咩事~~~~自己鐘意玩咩職就玩咩職
如果自己決定左青衣~~~~D人就話青衣唔勁就轉玩其他職~~~~咁我好認真同你地講唔好轉職~~~不如唔好玩E隻GAME
連職業都要人地幫你選~~~~咁你食飯要人地幫你食埋?
仲有高級心法都未出

3.HK服改左好多野唔同哂~~~~好多時候都好需要青衣
我HK服都會開青衣玩~~~~希望D人叫人唔好玩青衣~~~~就唔好講到咩都知

希望大家自己用咩職~~~自己話事
仲有我地係玩港服唔係玩國服~~~~唔好人地國服點玩~~~我地就根國服
我地港服應該有自己港服既一套

講得好。。支持你。。。。公測見。。。。
我有叫你地唔玩青衣,睇清楚D先講。論壇唔系發表意見?
再講我還一定玩青衣。在果個帖睇清楚D。

唔好意思我無講話邊個

仲有你係邊個我無需要知

唔該有時間睇清楚我D內容

我都係只係講自己意見

屬性會有九成同國服一樣,(其實100%一樣)封測果時玩過
如果有內地玩家來玩。
我講的。一定好快有人能同國服D人一樣勁。。(原因唔能講)
唔好再講關於青衣的話題吧。轉下其他

打機比較有野心既人..都會想知道一隻game
玩到最後咩職係公認最勁..當然係計哂所有最強裝..
咁樣黎去分析..而得出既結論係..有例子係國服
青衣後期係相比其他職比較冇咁勁..
唔係叫人唔好去玩青衣..只係係論壇發表個人睇法
同有例子證明既意見俾未玩過既人決定自己做咩職..
我倒覺得青衣幾好的..可以監定武器賺錢..睇你打機係為咩..
而我個人認為..打機個個都係為升到最高lv跟住日日pk..
所以就算果個職係幾難升前期幾咁廢冇用都好..
如果有例子證明/公認後期會係最勁既話..
我都會去做果個職xd 支持六扇=]

笑傲無雙 忍影世界

原帖由 jannYlok 於 09-11-22 12:10 AM 發表
講得好。。支持你。。。。公測見。。。。
我有叫你地唔玩青衣,睇清楚D先講。論壇唔系發表意見?
再講我還一定玩青衣。在果個帖睇清楚D。

呢個人吾系香港人...-.-"

我支持青衣

原帖由 xiao123456 於 09-11-22 09:57 AM 發表

呢個人吾系香港人...-.-"

我是咩人又點?我系華人就得,不用理我系唔系香港人。無聊的話都發,

原帖由 雪雨秋楓 於 09-11-22 02:27 AM 發表
打機比較有野心既人..都會想知道一隻game
玩到最後咩職係公認最勁..當然係計哂所有最強裝..
咁樣黎去分析..而得出既結論係..有例子係國服
青衣後期係相比其他職比較冇咁勁..
唔係叫人唔好去玩青衣..只係係論壇發 ...

我唔係指國服數值問題

我係指數據
例如兩面都係一百人(係指高LV)
國服=100人~~港服=100人

當5石裝
國服100人入面都有90人都裝5石
港服100人入面我估得2X人到

相對反係差幾多?

大陸元寶係1:100=1蚊=100元寶
香港元寶係38蚊:1500=1蚊=39.5元寶

一個3石=10XX元寶(唔係好記得)~~~當係1千啦

1000X25=2萬5元寶先得一個5石

你地諗下一套=要幾多5石?(當12個5石)
相反青衣只需要裝兩個5石物攻咁就可以夠秒人

12個5石大家計下要用幾多真錢?~~~~仲要未計合裝GAME錢成本

有幾多人可以有咁多錢整到一套5石呢?

我只係想講國服做法唔同港服

GAME數值係一樣~~~我唔係指攻擊力/防禦力

我係指成個市場

如果你地仲係覺得D人用元寶可以同國服一樣~~~我都無野好講

我HK一定會玩青衣~~~~我只係睇唔過眼D人係咁叫人唔好玩青衣

青衣最強係3連~~~~HK有幾多個人可以頂到紫武+2個高LV攻擊石啦

睇怕得全體質既6扇了(全防)

http://vlog.17173.com/v/1/10459/43/NDM2ODU3

令外17173搵到條70-89  PK~~~~係5 VS 5來
希望大家看看

之前開d po都明明只係討論式.....點解now講講下講到叫人唔好玩青衣....
其實高心法都未出~只係見公測未開~又見e個情況咁得意先討論下分析下...
個人立場~~全無貶低青衣既任內意思~我自己封測都係玩青衣~公測80%以上都係會再玩

原帖由 jannYlok 於 09-11-22 12:16 AM 發表
屬性會有九成同國服一樣,(其實100%一樣)封測果時玩過
如果有內地玩家來玩。
我講的。一定好快有人能同國服D人一樣勁。。(原因唔能講)
唔好再講關於青衣的話題吧。轉下其他

唔通會大6會有人帶外掛黎xD?

原帖由 太子少 於 09-11-22 10:23 PM 發表
之前開d po都明明只係討論式.....點解now講講下講到叫人唔好玩青衣....
其實高心法都未出~只係見公測未開~又見e個情況咁得意先討論下分析下...
個人立場~~全無貶低青衣既任內意思~我自己封測都係玩青衣~公測80%以上 ...

我唔係話你~~~~係一D人係都要用國服數據來講

如果佢咁鐘意國服可以返國服- -

國服12個5石=3000蚊到~~~HK=7600到

我都好想睇下有幾多人整到一套5石

另外有一套影片

http://vlog.17173.com/v/1/10459/43/NDM2ODU3

5  VS  5~~~~都算叫做快靚正

原帖由 乂散打王乂 於 09-11-22 11:27 PM 發表

我唔係話你~~~~係一D人係都要用國服數據來講

如果佢咁鐘意國服可以返國服- -

國服12個5石=3000蚊到~~~HK=7600到

我都好想睇下有幾多人整到一套5石

另外有一套影片

http://vlog.1717 ...

你講話真系笑死人,你想講呢個問題
香港工資幾多?大陸又幾多?大陸人玩起?唔系我地香港人玩唔起?你E家凌虐我地香港。當然不是全部能出好多錢.不過一定有人會。內地也不是人人帶極品裝。都系果D羅錢出來玩,
寶石呢個問題都不成問題。爆率好高。跑商隨機給二級寶石。你講打造極品紫裝。還可以接受。要打造一件極品4屬性裝備同兵武這先難,
無腦代?你D垃圾片N前年。不如去多玩睇下69果D。你這D片都無出5寶石級同無人物修,
如果內地人來玩。帶不帶外掛來。這個我不知。不過距地一定比我地熟識過多D。
廢話王。懶得理你地。公測見吧,
我公測人物叫(樂)、職業未定,

原帖由 jannYlok 於 09-11-23 12:35 AM 發表

你講話真系笑死人,你想講呢個問題
香港工資幾多?大陸又幾多?大陸人玩起?唔系我地香港人玩唔起?你E家凌虐我地香港,當然不是全部人。內地也一樣,
無腦代?你D垃圾片N前年。不如去多玩睇下69果D。你這D片都無 ...

你真係好笑- -

大陸人無錢/窮~~~~你又知唔知全香港經濟靠邊個?
睇來你仲係小朋友讀緊書啦

你問下你爸爸/媽媽先?
大陸人無錢- -

要唔要同你講下家下香港經濟
香港樓市+股市

樓市大陸入資係最大比數~~~股市有分大陸+外國+小量香港基金

你真係以為香港咁有錢- -?

係咁有錢就唔會咁多特價地方呢........

你估香港工資好多- -?

你所知只係普通大工仔人工呀

幾面蚊個D~~你只係睇表面

你又知唔知全中國有錢人有幾多?

最有錢又係幾多?

中國銀行內房入面存款資金又幾多?

小朋友你唔好太自大

我比D人睇條片~~~~我無過佢地D裝勁喎

我只係講比大家睇一睇~~~我只係想講下6扇打到5人都扣得幾多下

唔會好似你咁只係講青衣

如果你想講青衣我一早放一條全場青衣打

成個場得1個青衣仲要第一回就死左

講青衣有咩用?

青衣仲要第一回就死左~~~我又唔覺得佢廢喎~~~~因為成個場都係魔法比例多~~~早死係正常

如果你仲係一般見識

香港就係太多你地E  D小朋友SO電視成日都話教育差~~~可能唔係本教育局~~~教育水平一直向下
如果你仲係覺得香港人工高我都唔知講咩~~~~就唔會愈來愈多專才北上移民返工

以為香港人仲係有錢~~~~你真係好好反醒下

香港強勢係97之前

E家香港樓價仲未返到去97之前~~~你又知唔知呀?~~~你唔好知小小就扮醒目

原帖由 乂散打王乂 於 09-11-23 12:52 AM 發表

你真係好笑- -

你問下你爸爸/媽媽先?
大陸人無錢- -

香港樓市+股市

樓市大陸入資係最大比 ...

唔想同D低能人士講話,玩唔起就唔好玩。唔好羅內地人來比,你真系搞笑。你自己穩唔到錢,唔好羅成個香港D人來比,有精神病就去青山。

唔好再亂叫。成隻瘋狗甘。
公測來解決。

國家(中國)幾有錢同你無關。香港表面有錢又同你無關。你唔好羅經濟講,同你都無關。(如果同你有關還有大把時間來上網發傻。玩網遊。)中國超有錢,都唔會比你用、中國窮人一定比香港多。、中國工資每月最低可以系幾百。做到成隻狗甘,香港最低都有幾千,生活費當然香港要多。你以為大陸唔貴?E家大陸物價超升,唉。
羅國服來講,我系國服玩得起。(也見過不少人民幣玩家)唔通香港就無港幣玩家?
。青衣勁唔勁系個人睇法。你覺勁就得。同其他人無關。
。,不過可以睇得出你現實系失敗人。甘大過人講話都唔京大腦。唔怕比人笑?
放心最後一貼。

原帖由 jannYlok 於 09-11-23 01:35 AM 發表
國家(中國)幾有錢同你無關。香港表面有錢又同你無關。你唔好羅經濟講,同你都無關。(如果同你有關還有大把時間來上網發傻。玩網遊。)中國超有錢,都唔會比你用、中國窮人一定比香港多。、中國工資每月最低可以系 ...

睇黎你先係最無腦既一個 最白痴係你= = 無錯阿 大6係有d幾百蚊 做到隻狗咁..香港最低係有幾千蚊...你唔對比一下d生活費?..香港交租 公屋都要千幾蚊..大6?
幾十蚊都有...大61斤菜幾錢? 1蚊?定5毫子...唔該你對比一下先好講la>... 你都講廢話 中國幾多億人口?香港幾多百萬人口? 香港有d做到隻狗咁都係得5千幾6千蚊...仲有大6窮人一定比香港多...但係有錢人都一定比香港多..
睇黎 你先係現實生活最失敗個個..唔知搵錢幾咁辛苦...講野唔經大腦...
搵錢搵得咁辛苦拎咁多錢打機...睇係你先係個d 敗家仔掛@@ 成q日話公測解決...比你贏左又點?
比人搵笨個個係你渣 傻仔用咁多錢黎玩...hkd戰士 適可而止就可以...

= ="點解變左罵戰..其實..姐係咁講- -"
筆數對hkd戰士黎講..唔算大..我之前玩
其他game好多戰士洗萬幾兩萬係一隻
game度都夠膽死=_="唔關大陸人定香港
人有錢事..係關你肯唔肯掉呢幾千蚊落去事..
我就支持唔用真錢=] 只是時間問題姐0.0"
好多遊戲你玩得耐係真係可以唔用真錢反而
賺返錢轉頭..

原帖由 乂散打王乂 於 09-11-23 12:52 AM 發表

你真係好笑- -

你問下你爸爸/媽媽先?
大陸人無錢- -

香港樓市+股市

樓市大陸入資係最大比 ...

算la 而加d 小學雞跟本就唔知出邊咩事= =
仲以為香港好掂= = 你同佢講就晒氣= = 佢話佢係國服玩得起...
呢度一樣玩得起...夠僵 自己出去搵錢(自己一個住wor) 唔好靠你老豆老母比錢你 睇你玩唔玩得起^^
睇你仲係唔係度吠 又睇下你一個月搵幾千蚊 有幾多 用到既地方又有幾多...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-30 01:03 PM , Processed in 0.039826 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存