2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 群俠論壇 金庸ONLINE帳號或道具交易中心 想收ACC玩懷舊人士注意
go

想收ACC玩懷舊人士注意 [複製鏈接]

大家如果想買AC!!!!!!!
可以去喱個網收ACC (收個勁ACC都係3-700蚊)
http://club.online-game.com.cn/forumdisplay.php?fid=105

因為最近十分睇唔過眼!~~
有好多香港人幫大陸人收完AC之後
又高價放番比香港人~
講真~幫香港人買AC個陣又叫你唔好信D大陸人
其實自己咪又係幫大陸人收左隻AC番黎之後放番比D香港人!
仲要講到自己隻AC幾勁幾勁-.-其實玩懷舊
你有技術打門大武大
你有技術同EQ就得~~~~~

各位人士注意,小心樓上行騙人物,現在仍有兜售帳號之行為。

本人 與 討論區壇友 小新* 及 某些壇友同樣被樓主以上這個人騙過
(注意:村上隆 ,super_boy,梓欣 均屬同一人,有大量2000FUN帳號以及大量MSN)。

以上人物犯下多樣罪行,現在我一一詳述:

第一宗罪行:

以前我跟這買家算相熟,但這人似熟賣熟,
早前於懷舊北5區幫他代打武林大會,門派大會,他說會付錢,
我勝出了後一走了之。

第二宗罪行:
2)欠了我一張游俠卡,兩張500點點卡,一張150點卡,另外還有300元代打費用。
打電話不接聽,MSN有ONLINE但唔應,討論區他不停發帖賣號,我回覆文章均一律沒有回應

第三宗罪行:
3)騙了區友 小新* 於北五的白虎裝

第四宗罪行:
4)騙了北五區一名大陸玩家的ACCOUNT

第五宗罪行:
5)在2000FUN區發過最少7-8個賣號POST,
而己虛報資料,如他帳號是121 9劍,他會打141。
另外有兩個號,如古墓大力杖公公號,均是此人亂打,懷舊區他根本沒有這樣的帳號

第六宗罪行:
6)早前賣香港ACC給香港人,其後用網龍帳號資回密碼

此人犯下多宗罪行,我手上有他的身份證,
我依家話你知(村上隆 ,super_boy,梓欣),如果你一個星期內不於發還2張500點點卡與150點卡,你會結合被你騙過的人,做出相應行為,令你有應有懲罰,唔好少看我我話你知,

你底牌一早俾我拆穿晒,我只係唔提,唔好以為我唔知。

騙人證據及證人:

證人一:

楊:過

http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3379061&extra=page%3D1

我可以肯定佢係梓欣
佢msn 係一樣
你買完之後
佢會拎返隻ac架
唔好幫佢買

證人二:

小新‥*
六星鑽石會員

我係大陸懷舊都比佢笠左成套EQ啦-.-..
而家大陸公安都幫我跟進緊個CASE-.-

證人三:

艷陽天
三星高級會員

大家唔好理呢條撚樣,兩隻acc佢都係呃我呃返來架...話同我換acc點知呃撚左我兩隻acc....你得116斗轉ja吹到121...傻西....邊個同佢交易唔擔保呃埋你地d錢....我好快會用原始資料拎返隻acc,你咪賣囉^o^

詳細資料:

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 9061&extra=page%3D3

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 06:59 PM , Processed in 0.032649 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存