2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 iPhone專區 買左部iphone...不過完全唔知點搞佢好!!
返回列表 發新帖 回覆
go

買左部iphone...不過完全唔知點搞佢好!! [複製鏈接]

話說我今日買左部iphone係好開心既
當我一返到屋企個陣....發現一個問題
完全唔知點入手=.="
之後搞左一大輪
先知好似要用一個叫itunes既野
不過裝左都係唔知點做.....

我依家首先要做d咩先岩??
同埋想問一下點樣入野(音樂,相,片個d.....)落部iphone度+點拎返佢出黎
我dl左個game...不過裝唔到,好似係未授權,即係點?

用iphone個itunes store....此國家不支援itunes store??
genius其實係咩黎,有咩用and點用呢??

唔知邊個好心人可以幫下我解答一下

個版本係:3.1.2

1. iTune係入黎入歌+相,另外除非係你用iPhone影既相,否則其他相&歌都好難拎出黎
2. iTune store係比你用黎上網買歌&片之類既野,香港冇開到,唔洗理
3. iPhone既game係要經app store dl, 如果你部機冇破解係唔可以就咁入game
4. genius係比你搵類似既野,例如音樂&apps咁,不過我係音樂用唔到genius,只係得apps用到,新手唔洗點用住
已有 1 人評分Good 收起 理由
小川一真 + 2

總評分:  Good + 2   查看全部評分

原帖由 模擬●市民 於 09-11-29 05:53 PM 發表
1. iTune係入黎入歌+相,另外除非係你用iPhone影既相,否則其他相&歌都好難拎出黎
2. iTune store係比你用黎上網買歌&片之類既野,香港冇開到,唔洗理
3. iPhone既game係要經app store dl, 如果你部機冇破解係唔可以就 ...

唔該晒
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-8 02:46 AM , Processed in 0.040261 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存