2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AIKA 玩過台版既玩家~
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊] 玩過台版既玩家~ [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

有無玩過台版既人係願意轉過黎玩港ser?
我自己係風ser, 外掛好多 多到國戰d人隨便打都13xxx...

老實講我自己好鐘意隻game, 但台版 又7倍, 又唔捉外掛
我都幾想去港ser由頭開始

不過我自己都52了.. 裝又唔係差  有放錢落去 真係會唔捨得..
再加上我係由OB第一日就開始玩, 識好多朋友

玩港SER其實都唔錯.. 有好多活動以前都係限台灣, 玩港ser就可以參與到..
同埋比人爆ac  或者打去客服投訴  都係對我地香港玩家著數少少既..
因為玩台版去投訴既話 唔係個個都有錢打IDD 同埋佢個客服仲要收錢= =

其實我都仲好猶豫緊要唔要去玩港ser
大家分享一下你地既睇法啦 ^^

我都係風ser喎
我上個月就係因為d外掛先走,同埋睇到某d人好唔順眼,
衝爆晒d裝先走,我仲好記得條56神匠褲+8,想衝爆佢,點知上左+9,不過最終都俾我衝爆佢

我由cb問始已經有玩,玩到51lv,我決定走之前仲好猶豫,話晒我都放左錢落去,d裝整到唔係勁,但都唔差,
不過見到某d人就下定決心走,近排搵唔到新game,想玩返,就出港版,希望港版唔好7倍經la

原帖由 piscesboy0220 於 09-11-29 05:24 PM 發表
我都係風ser喎
我上個月就係因為d外掛先走,同埋睇到某d人好唔順眼,
衝爆晒d裝先走,我仲好記得條56神匠褲+8,想衝爆佢,點知上左+9,不過最終都俾我衝爆佢

我由cb問始已經有玩,玩到51lv,我 ...

朋友,我都係風SER冰國人~咁岩我都係頂唔岩變左做外掛GAME先唔玩,港板有興趣玩嘛?

原帖由 yoshiki123 於 09-11-29 05:33 PM 發表

朋友,我都係風SER冰國人~咁岩我都係頂唔岩變左做外掛GAME先唔玩,港板有興趣玩嘛?

盟友,我係雷國人,港版我會玩呀

原帖由 piscesboy0220 於 09-11-29 05:38 PM 發表

盟友,我係雷國人,港版我會玩呀

你是雷國狙手?之前國戰都見過一位HK狙手,仲玩野比佢秒左

回復 5# yoshiki123 的帖子

佢應該係雷國雙槍手...
我都係風ser雷國
你地真係打算玩港版??
我一諗到要重新做過d重複任就已經唔想玩-.-
邊有咁多時間好似暑假果時咁俾我慢慢刷....
唉......
piscesboy0220
乜 原來你仲有玩......

原帖由 yoshiki123 於 09-11-29 06:55 PM 發表

你是雷國狙手?之前國戰都見過一位HK狙手,仲玩野比佢秒左

我突擊,我唔鍾意玩狙擊

原帖由 s003625 於 09-11-29 07:24 PM 發表
我都係風ser雷國
你地真係打算玩港版??
唉......

我冇玩好耐,但近排搵唔到新game,就想玩返
你仲有玩?我開左隻新人係時ser玩,玩到23lv個時,屋企上網出事,搞到冇玩

回復 8# piscesboy0220 的帖子

我都係間中上下去睇下...仲係50lv..想轉職都轉唔到-.-
時ser多人咩?
不過如果要我再做過d重複任就真係唔想玩.......雖然好想間中上去打下國戰、副本...

原帖由 s003625 於 09-11-29 08:42 PM 發表
我都係間中上下去睇下...仲係50lv..想轉職都轉唔到-.-
時ser多人咩?
不過如果要我再做過d重複任就真係唔想玩.......雖然好想間中上去打下國戰、副本...

唔知呀,諗住去另一個ser玩下,感覺時ser會多人過光ser同炎ser
我之前都轉唔到嫁,如果唔係出個鑽石活動,我仲係50lv

回復 10# piscesboy0220 的帖子

你就好啦
雖然佢宜家有9萬經重複任
但係我連靠重複任升lv ge時間都冇乜...唉.....好鬼慘

原帖由 s003625 於 09-11-29 07:24 PM 發表
我都係風ser雷國
你地真係打算玩港版??
唉......

其實7倍經,重任都算,我接受~
外掛先係一個大問題,自動打怪,9999攻防外掛.......睇下HK SER 會捉唔捉....

我都有玩台版.果陣外掛都仲未有  我係因為把+8武爆左先唔玩

...@.@原來風ser甘多人玩緊架..我都系風SER..不過系心國..玩到56LV..唔想在系香港版重新玩過..裝都唔算差..+11神56裝3件..2件+10

我係時ser, 卡係50等種田, 之後又出埋個死人字活動嚇到我決心唔玩

團長  我電腦壞左  唔上得住啊 不過12月3號一定上得返  通知你聲先

十週年勳章(賀詞)

原帖由 babel0vers 於 09-11-29 02:00 PM 發表
有無玩過台版既人係願意轉過黎玩港ser?
我自己係風ser, 外掛好多 多到國戰d人隨便打都13xxx...

老實講我自己好鐘意隻game, 但台版 又7倍, 又唔捉外掛
我都幾想去港ser由頭開始

不過我自己都52了.. 裝又唔係差 ...

打人13xx普攻好正常姐 我60lv劍鬥全+11 打人都1xxx啦 被人圍未又係要死 唔好話全+11啦 比你全+11做埋瑪莎比人圍未又係要死 不過係比較容易同難死的分別姐
外掛唔係我話冇 講真隻隻game都有架啦 係多或少都問題姐 如果你話隻game有外掛就唔玩 你全部online game都可以唔洗玩 重有以我了解香港人性格 香港aika重快死過台灣
風ser 月國劍鬥上

原帖由 hkkkfcvv 於 09-12-2 09:27 AM 發表

打人13xx普攻好正常姐 我60lv劍鬥全+11 打人都1xxx啦 被人圍未又係要死 唔好話全+11啦 比你全+11做埋瑪莎比人圍未又係要死 不過係比較容易同難死的分別姐
外掛唔係我話冇 講真隻隻game都有架啦 係多或少都問題姐  ...

你全身+11   姐係留係台版啦

我之瓶係星國玩左幾日,不過因為太LAG喇,
所以幾日就冇玩喇,
一開始都覺得OK,所以我都會轉黎港服玩,
至少一定唔LAG先..=_="

原帖由 hkkkfcvv 於 09-12-2 09:27 AM 發表

外掛唔係我話冇 講真隻隻game都有架啦 係多或少都問題姐  ...

絕對認同呢位哥仔的講法 你睇下神泣 就知啦 其實我都想轉玩港服 我無玩好久了 是因為之前的鬼門關活動嚇倒我 我玩光之誓言的

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-12 09:42 AM , Processed in 0.079514 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存