2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 高達街機系列 誠徵 G V G 伙伴 ( 屯門 及 九龍 區 )
返回列表 發新帖 回覆
go

誠徵 G V G 伙伴 ( 屯門 及 九龍 區 ) [複製鏈接]

小弟至今玩GVG , 一直以來都係獨行俠...一個人玩...既然高達係一種雙人合作遊戲~ 既然現實中冇朋友玩...希望係網絡世界識番D好似我咁一樣喜歡高達 , 但卻冇隊友既朋友仔 ,

小弟現在只愛玩GVG , 不玩 GVGN的...
就講一下小弟對GVG既理念吧~如果認同的話不妨做個朋友同埋做個PARTNER吧 :

1. 我唔認為有最強既機體 , 只認為有最強既機師

2. 礙於不明文規則 , 所謂的七強機關係... , 小弟挑戰時絕不會首選用七強機
除非對方有人用或對方用先吧~

3. 出街打機 , 品行好重要 , 羸輸技術都係其次.......羸左咪玩多局...輸左咪入兩蚊囉...
我輸既只係兩蚊... 唔會輸品德 , 兩蚊姐......唔洗為左羸無所不用其極咁用什麼雙盟主 , 雙GP02  呢D配答 , 你真係技術好既...你用咩機我都甘拜下風... 兩蚊姐...又唔係博命...

小弟住屯門的 , 偶爾間會番屯門打機 , 大慨係市中心果頭吧
( 有屯門人但又煩惱欠缺隊友的人在嗎 !? )

小弟住屯門...但番工會係九龍區多 , 多數星期六或有時放工有空都會去打一機GVG
旺角 / 九龍灣 .....等等.....  只要係九龍區我都冇咩所謂的 , 只要係附近都會去

若然有欠缺PARTNER的人 , 又想搵人做PARTNER的話 , 請PM小弟吧~~ 即使做唔成隊友都好 , 有興趣都可以PM小弟交個朋友 , 一齊交流一下技術吧 ~

有意者請PM

旺角....禮拜六日幾乎都唔會去(因為1-5去夠了...)
而且基於著住校服既問題...唔係間間都入到就是了
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:00 AM , Processed in 0.022192 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存