2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的第一隻網遊 我第一隻網遊 <<英雄>>
返回列表 發新帖 回覆
go

[討論] 我第一隻網遊 <<英雄>> [複製鏈接]

我玩online都算得上元老級  我記得果時得大三名作 網路三國 萬王之王 英雄 不過英雄玩左幾個月之後一次更新就嚇走曬d人 人變少我都無心機玩就離開了 最記得隻game有得練技<擊退 擊暈 貫穿>打怪出一次就熟練就多1點 最盡練到2000 我日日都唔羅武器日日練夜練 全2000之後唔洗武器都打得死怪 諗起都有d想玩

網路三國 萬王之王 英雄都好似好耐歷史咁.........而我第一隻網遊係金庸同龍族 ..........嘿嘿

我第一隻玩架GAME都係英雄...都係最回味架~~~~果時係萬王..之後網3同佢~~3隻ONLINE!!!
無其他LA......我重記得好個種族好似係巨魔.....最好玩係一班人....最少30人..一齊衝去第2個種族架地方殺人~~哈哈~~~最好玩,...之後又有好多人咩種都有一齊衝去一個好難去架地方打介子.....

果時真係有點去死去死團架FEEL..死左就要重新黎過~~真係好好玩...
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 09:25 PM , Processed in 0.024932 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存