2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 New 希望Online ynk出咁多夾夾樂做咩~原來係另起爐灶 希望戀曲 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

ynk出咁多夾夾樂做咩~原來係另起爐灶 希望戀曲 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

YNK歲末年度鉅作,「希望戀曲online」即將於2009年12月16日,火熱開機!!!

「希望戀曲online」全新出發,

形象官網:www.sponline.com.tw

全新遊戲、全新會員帳號、全新角色資料,所有玩家從無到有,重新開始!

感受「希望戀曲online」帶給各位玩家最高品質視覺享受、最精緻的客戶服務,讓所有玩家都戀上「希望戀曲online」!!

炫彩多變的變身系統搭配飛越伺服器,

KUSO風格、摩登造型,讓您人物、怪物傻傻分不清楚!!

飛越伺服器帶您穿梭時空,讓您的戰友無國界,打寶練功,伺服器不再是界線。

誰說開團只能打寶、衝副本

嶄新的希望戀曲與遊戲BLOG結合

帶給您視覺新感受、虛擬戰友現實出遊的新享受

新創【飛越無限】整合伺服器,讓各伺服玩家都能於同一伺服器進行交易、對戰及遊戲甚至戀愛,伺服器的藩籬於「希望戀曲online」中再也不復見!

超貼心副本設計,高低等玩家副本一次俱備!

從【森林公園】副本和【團體冒險區】,10級到251級玩家都可盡情參與,困難度倍增,也增加各伺服器玩家團結的緊密度,享受為同一目標努力的熱血,青春由此開始波動!

新奇的異色版寵物誕生,90種寵物瞬間增加至180種,走在路上撞”寵”的機率不再如此頻繁,獨特性在「希望戀曲online」不再是口號,而是一種尊榮與象徵!

30人聯盟組隊系統,如何馳騁於副本、爭奪戰

不只挑戰個人全新極限

更考驗隊長臨機應變的戰鬥策略!!

成為下一位王者,您還在等待什麼!!??

2009年12月16日「希望戀曲online」全新遊戲火熱開機。

會員註冊頁面將於近期開放,還請各位密切注意。

延續七年前的憧憬與悸動,

「希望戀曲online」感動開機!!!

全新玩法打造希望戀曲新天地

風格傳承讓最初的感動在你我心中延續

「希望戀曲online」將與您一同跨越時空的洪流,

讓我們一起重溫,純真的歲月與悸動的喜悅。
YNK 希望戀曲營運團隊 敬上

認真地讚ynk真係好野
預左佢會半執希望~
或者成間ynk收工
但真係估唔到佢
竟然買晒希望然後開新

希望戀曲有什麼跨服玩
陰謀論:想多d人pk買點衝神裝

陰謀論:出希望戀曲仲有另一種意義
係希望戀曲搞好d bug,出快d更新
可以吸引玩希望既人轉黎
又係買點抽裝衝裝既時間

或者威脅希望既玩家
唔俾多d錢就以後得個恨字

ynk~你好野
好意思提7年既感覺

賤到死ynk, 係new 希望 渣乾渣淨 ,在開咩希望戀曲 再吸錢,死人ynk 真係貪得無厭!!

正正
一定玩

雖然可能又係外掛太多

但係好比現在希望......

十週年勳章(賀詞)

原帖由 《狄奧》 於 09-12-3 03:28 PM 發表
正正
一定玩

雖然可能又係外掛太多

但係好比現在希望......

其實希望一開ser入去手動係無妨的

人地出夾夾樂,你就話人賤..你冇損失過d咩wo
你一樣可以玩番舊希望姐
人地e d有生意頭腦...係初時唔夠錢開發屬於自己既game..
咪低價買隻希望番黎..再從中集資
另外再做希望戀曲囉...
我就覺得e d叫聰明

十週年勳章(賀詞)

原帖由 waisingcu 於 09-12-3 06:15 PM 發表
人地出夾夾樂,你就話人賤..你冇損失過d咩wo
你一樣可以玩番舊希望姐
人地e d有生意頭腦...係初時唔夠錢開發屬於自己既game..
咪低價買隻希望番黎..再從中集資
另外再做希望戀曲囉...
我就覺得e d叫聰明

玩咁耐online game真係好少見
真係估佢唔到

大家最不滿都係佢宜家搞到隻game咁差
減分流疑似抽資源去戀曲
遲遲唔出聲好似想昆人玩夾夾樂
之前軍團長會面會以為佢想搞番好希望
但似係為戀曲聽意見

咁NEW希望點-.- 會汁?

準唔準就唔知啦  

佢有無d先例

十週年勳章(賀詞) K歌達人 笑傲無雙 玩過星曲WEB

悄悄的我進來希望版了...
首先真的真的希望大家可以心平氣和討論喔

畢竟希望也7年多了...不是大部份玩家都知道YNK這個代理商的母公司正正就是希望的開發商
當然希望這遊戲真的玩不膩...KUSO怪物,KUSO句子,裝扮套裝這些都深入民心
就因以上的條件,當年遊戲橘子奪得了台灣遊戲節2004年度最人氣遊戲獎
雖然時間不斷是流逝..遊戲也終歸被外掛開始攻佔..但橘子也沒有手軟..一直封鎖帳號
言然到了2007年這款遊戲也因開發商的子公司準備接手...變得每況愈下..
現在New希望Online也要準備走上結束之路...換來的是一個可能是全新設定的新環境
大家可以說他只是改頭換面繼續挖玩家的錢...但自己先想一下..其實這遊戲真的完全不花一毛錢就可以玩
不像其他遊戲...衝裝沒放保險東西一定消失...不用擔心裝備的數值花錢就可以一直洗...之類的
只是花比較多的時間去玩而已...可能有改變過,我也不知道..我已經退出了希望快要2年
這些都是我對希望的感觸,認識我的都應該知道的..嘿嘿

我怕轉左又外掛 佢成隻game買晒點解唔請多幾個gm捉外掛!!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 陽具面孔 於 09-12-5 07:23 PM 發表
咁NEW希望點-.- 會汁?

不會

十週年勳章(賀詞)

原帖由 〈小劍兒〉 於 09-12-7 07:18 AM 發表
悄悄的我進來希望版了...
首先真的真的希望大家可以心平氣和討論喔

畢竟希望也7年多了...不是大部份玩家都知道YNK這個代理商的母公司正正就是希望的開發商
當然希望這遊戲真的玩不膩...KUSO怪物,KUSO句子,裝扮套 ...

很久沒見
橘子其實算做得不過不失...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
已有 1 人評分威望 收起 理由
〈小劍兒〉 -5 惡意灌水

總評分:  威望 -5   查看全部評分

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 10:50 AM , Processed in 0.038112 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存