2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 永恆紀元-Aion 奈ser魔族
返回列表 發新帖 回覆
樓主: ray12457
go

[分享] 奈ser魔族 [複製鏈接]

原帖由 唔打中文 於 09-12-5 11:30 PM 發表

講到底我係睇唔明呢2 幅野代表咩 , 就一直問到底

紅字係基礎 , 廢唔廢冇所謂
藍字 , 唔一定要否定所有可能 , 亦可以導出唯一可能
打咁耐機 , 未見過有人可以完全掌握戰場情況 , 而且可能性唔多都唔叫 pvp ...

欣賞你堅持自己既原則

原帖由 唔打中文 於 09-12-5 09:27 PM 發表

雖然你講得有道理 , 不過嘛
用識破種子既只可能係第一幅圖既守護 , 唔係第2圖既殺

講就有理, 可惜令人懷疑你有冇清楚了解過

詳細說明, plz

字裡行間都睇到你維護麼族D外掛
司馬昭之心,路人所知也
佢可能都用緊外掛
用外掛又唔敢認 
你自己本來無能 就用外掛整到自己無人能及 就話自己實力黎  但係人都知你無能  
用外掛唔認 比你殺左都只會比人話你姓無能
上面証明左殺星外掛 你就話守護唔係 分散注意力?
人証物証都有晒 解釋都解到咁明 使唔使係個外掛使用者汁邊錄住佢用?
我想你講:個2個魔族都係外掛黎  (你會講嗎?

原帖由 ray12457 於 09-12-5 11:44 PM 發表

咁唔怪得閣下理解能力差勁-.-
其實 冇乜必要同你解釋
其他人明就得 你要護主慢慢-.-

明同唔明 不全然係理解力差唔差既問題 , 有興趣可以討論下呢方邊既野
解唔解釋冇所謂 , 你一開始都話唔解釋
不過 , 睇尼你既中文水平有點兒差 , 我只係質疑 , 冇特定對象
假如你比人話用外掛 , 我一樣會質疑你有冇用
而且係一輪廢話之後總算有得著

其實話完有人係外掛之後又係咩事都冇發生
天魔本來就係要打 , 同fs 舉報外掛又冇事發生 , 互相指責加深仇恨有咩所謂  , that is
所謂護主 , 真係想問你點解要護"主" ? 護一個id  根本毫無利益可言

原帖由 wewawo 於 09-12-5 11:47 PM 發表

字裡行間都睇到你維護麼族D外掛
司馬昭之心,路人所知也
佢可能都用緊外掛
用外掛又唔敢認 
你自己本來無能 就用外掛整到自己無人能及 就話自己實力黎  但係人都知你無能  
用外掛唔認 ...

除左個 ... 魔族係到發過關於天加速既挑釁post ,  其他都係天講魔既
咁我想站反對立場就當然會有咁既現象

原帖由 唔打中文 於 09-12-6 12:01 AM 發表

明同唔明 不全然係理解力差唔差既問題 , 有興趣可以討論下呢方邊既野
解唔解釋冇所謂 , 你一開始都話唔解釋
不過 , 睇尼你既中文水平有點兒差 , 我只係質疑 , 冇特定對象
假如你比人話用外掛 , 我一樣會質疑 ...

奴才與狗要主人俾利益先識護主?.....

其實我一直唔答你 都係想睇下你係
http://www7.2000fun.com/bbs/view ... page%3D2&page=3
依個貼吠完 又想係度吠幾耐 搵乜黎吠

結果呀....又係廢話一大堆

可能你真係咁無知 咁我唯有答下你....

我係最小200碼範圍先隱埋去集合點 結果有隻守護無啦啦飛起
鎖定佢就見到佢鎖我 順手就cap張圖
另外 你淨係識睇戰鬥資訊?
連人地buff都唔識睇 你一直針對佢有冇開眼/識破種子
自己睇下佢buff就知 ok?
證據一早俾左 冇開眼/識破種子情況下鎖定隱身人物

答完啦

要反駁人地...........都要搵d"證據"
一味係度問 有乜用
明眼人睇落去就明 係得你咁搞野
仲要話人點知佢有冇開眼.........

原帖由 唔打中文 於 09-12-6 12:01 AM 發表

除左個 ... 魔族係到發過關於天加速既挑釁post ,  其他都係天講魔既
咁我想站反對立場就當然會有咁既現象 ...

咁呢個post有哂證據
依家只係得你一個抵賴...

無野做吹下水

咁我想站反對立場就當然會有咁既現象

咁你係咪想做個正義能先?

原帖由 唔打中文 於 09-12-5 11:30 PM 發表

講到底我係睇唔明呢2 幅野代表咩 , 就一直問到底

紅字係基礎 , 廢唔廢冇所謂
藍字 , 唔一定要否定所有可能 , 亦可以導出唯一可能
打咁耐機 , 未見過有人可以完全掌握戰場情況 , 而且可能性唔多都唔叫 pvp ...

咁姐係一句講到尾 你要代表其兩個外掛公會澄清無用外掛
而我地天族 就曾經幾舍月親身經歷過
對於你依種唔入深淵 唔打PVP既玩家都無乜野好講
嚴格D講句 你都唔玩PVP 有咩資格去講PVP既野?

想做既係絕對反派 , 因為唔知會有咩結果就試下
結果係令唔肯解釋既人終於開口 , 唔知算成功定失敗呢 @@?

正義 .... 又係一件誤導人既產物 , 至少我唔會做正義先

都話明係要質疑所有指責外掛既言論既準確性
無論咩公會咩族都會質疑
唔係唔打pvp , 只係少打pvp , 打親都要塞戰, 掛住補人都唔會點上去打 (同pve冇咩分別 , 又係補同放buff
所以小型戰(6v6以下)既經驗真係好少

其實係 #28 已經有結論 ,
樓主唄樓主 , 你一開始有咁既解釋 , 呢個post 今日最多開到2頁

我見你吠慣....冇理由唔睇你表演ge
測試下你對某會忠心程度
哈哈 當睇猴子戲咋我-.-

回復 49# ray12457 的帖子

以下表演我所認為,覺得的論點:
你自己搵同族FD PK  佢鎖住你 你再隱身 結果   你睇落去  佢都係鎖住左你
你整兩張相過黎 算咩意思  唔比人地點左你名 你再隱身?
另外我係殺星 我會帶識破種子 不過用唔用係另一回事
同埋如果你真係20歲  真係幾可憐我覺得
你識唔識專重人? 好地地一個POST比你搞到罵台咁
你係咪覺得自己好威?覺得自己好清高咁?
另外我同你講 治療無范圍技   你第1頁所講既治療又點放你破滅?
好明顯自己比人/怪打出黎/自己隱身時間過左
自己反應慢 就唔好話人快  
開SER之前以為你好勁(POST到幾威幾威)點知實戰未成碌木咁
渣住把守護弓+10 死禁幾個制打死人 就覺得自己好威咁
睇黎你真係覺得弓星短時間隱身真係好有用咁
從心理上看來  根本係一個成年小朋友

關於反隱 我唔反對無 因為我係殺星  天魔兩方各見唔少
而我相信我判斷反隱能力比你好  
仲有好多關於呢方面技術/知識 不過我唔係你老母 無必要幫人地教仔

你又幾多歲仔啊?越大個越on9?
當你既理論係岩 隱身果一刻依然係鎖定
但係你有冇睇清楚人地張
圖1隱身剩餘24秒 圖2隱身剩餘26秒
一般隱身最低限度都40秒以上掛?由40秒到24 26秒之間相隔左16 14秒
咁都仲可以鎖定到?咁仲隱身黎托柒?

老實講
時雨呢一班人日鳩日係2kf到講到自已又威又盛
又不時指責人地外掛 講到自已幾咁清高
暗底裡咪又係外掛狗一名
證據確鑿都仲可以講無外掛

樓主呢次真係做得超級無敵好啊
一次過睇晒班狗仔既真面目

原帖由 kusoweng 於 09-12-6 04:00 AM 發表
你自己搵同族FD PK  佢鎖住你 你再隱身 結果   你睇落去  佢都係鎖住左你
另外我係殺星 我會帶識破種子 不過用唔用係另一回事 ...

原來治星冇範圍技 o..........
仲嘈埋d傻仔野啦
開得貼就預左俾狗咬

不過 你真係玩殺星??? 不如留埋你id 技術"高超"ge殺星 我都有興趣知係乜水
免得原來勁人黎到  我都當你係度吠..

另外 睇閣下言論好似有點妒忌我拎加10守護者弓咁....

至於開貼原因 一早講左
有外掛就有外掛 何必扮哂野
我真人小好過你地偽君子 表裡不一
3ser依家深淵似乜樣?殺完人個個彈87 都係靠你地魔族帶起
真西利

我係有意引發罵戰的話 一隻手掌 係拍唔響的
貼個事實而已

原帖由 ray12457 於 09-12-6 12:48 AM 發表
我見你吠慣....冇理由唔睇你表演ge
測試下你對某會忠心程度
哈哈 當睇猴子戲咋我-.-

呵呵 , 見你係唔係都死口話人犬 , 唔知你故意定真係唔識中文
某會既忠心程度 ?  又唔算既 , 你玩咁耐都係對住個班人 , 識左自然會幫把口
而且 , 我講完又講 , 你係天定魔 , 比人話係外掛就要有足夠證據
你一開始冇說明就一直問你問到有其他人幫你答左為止

猴子戲既主角係我既話 , 另一個主角就係你
唔信你睇下之前2頁 , 對答如流嘛
睇猴子戲又咁投入做戲 = =+

p.s. 邊到有罵戰過 ?

原帖由 kusoweng 於 09-12-6 04:00 AM 發表
另外我係殺星 我會帶識破種子 不過用唔用係另一回事 ...

破滅之訴說 I
對 25 m內的目標和周圍20m內的最多12名敵人造成 753 的火屬性魔法傷害,在 57秒 時間內每 3秒 造成 655 的火屬性魔法傷害,並使目標受到的恢復效果降低 50%。   [唔打中文做咩唔講出黎?又維護自己友? ]
'kusoweng' 睇你都係個D屙屎唔出賴地硬既人  但你都要睇下塊地係咪真係硬先啦
死禁幾個制都殺到人 個D真係勁  姐係基攻殺到人 禁左技都要等拉CD  

'唔打中文' 我都睇你都係個D事實擺在眼前又輸唔起唔認既人 做你既井底狗
你講野都冇公信力         你點都話個2個唔係外掛(講出黎都冇人信)  
乜都証明晒係外掛 你仲想PROOF咩?PROOF你係狗?護主狗? (題外話不作討論)
你連講一句佢地係外掛既意思都冇 懶正義 歪理既正義超人?
仲有你唔好講第樣 你話唔係外掛就講下點唔係外掛先啦 睇你講講下又冇講講第樣野    
係咪認左個2個係外掛? 係既我就唔使再回POST0.0 等你認face_l_18:

原帖由 夢妮卡 於 09-12-6 04:41 AM 發表
老實講
暗底裡咪又係外掛狗一名

一次過睇晒班狗仔既真面目 ...

屌 對班狗洗乜搞到自己都發埋火 當笑話睇下咪算
都係果句 有無用外掛心照咪得 佢地死都唔認我地無計架喎
我地係深淵同班仆街狗打左咁耐 自己知咩事
洗乜理嗰種深淵都唔多入 淨係要塞戰先補下血既人理論
我地經歷過 佢地有咩? 如果下下都要講哂證據而仲要排斥哂其他可能
咁我就真係要睇下佢表演 睇下佢幾多個月(甚至年)內搞掂
另外回#50
你知唔知條友仔之前已經係另一個POST死都係度幫戰神殿公會護駕?
大條道理咁撚樣 真係回到屎都滾 明知果幾條仆街出哂名係外掛
仲大大聲講句 [ 戰神的確唔係外掛,sor ] 咁叫乜意思?
講完依句有幾大回響你自己爬文睇下 要人地專重你首先你自己要有說服力
講埋哂d歪理叫人點信你? 仲要連續2個帖都吹埋同一篤屁 厭唔厭呀

原帖由 夢妮卡 於 09-12-6 04:41 發表
老實講
暗底裡咪又係外掛狗一名

一次過睇晒班狗仔既真面目 ...

我有用外掛 比d證據來睇下啦吊你 a_a

我自問自己清白冇用過 講完 你係咪外掛狗真係難講一d

原帖由 小企鵝a_a 於 09-12-6 03:57 PM 發表

屌 對班狗洗乜搞到自己都發埋火 當笑話睇下咪算
都係果句 有無用外掛心照咪得 佢地死都唔認我地無計架喎
我地係深淵同班仆街狗打左咁耐 自己知咩事
洗乜理嗰種深淵都唔多入 淨係要塞戰先補下血既人 ...

請問你有冇自覺用對待魔族外掛既態度對待天族外掛 ?
你知道魔有外掛 , 不過未見過你講天有外掛
講開又講 , 你係用字最火爆既人 , 叫人唔好火不過自己就粗口連連都幾好笑

可以咁講啦 : 對現實不滿既人大叫我好唔中意 , 倒不如行動去改善現狀
你打咁耐 , 遇到咁多外掛 , 寄封有證據既投訴信去 nc , 順便放封信上forum比人睇
之後nc有咩回答又放上尼比人睇
有冇用唔知 , 總比一直話人係外掛好 , 反正話完之後又不痛不癢

原帖由 -金- 於 09-12-6 08:15 PM 發表

我有用外掛 比d證據來睇下啦吊你 a_a

我自問自己清白冇用過 講完 你係咪外掛狗真係難講一d

係啊?
神月武係外掛一事已經鐵證如山
你都仲可以講神月武無外掛
仲有你以為用外掛既證據咁易搵架?
傻仔時雨講d野都幾好笑架渦

或者真正既神月武係無外掛
係你代玩戈陣有用咋?所以你咁清楚

原帖由 夢妮卡 於 09-12-6 08:53 PM 發表

係啊?
神月武係外掛一事已經鐵證如山
你都仲可以講神月武無外掛
仲有你以為用外掛既證據咁易搵架?
傻仔時雨講d野都幾好笑架渦

或者真正既神月武係無外掛
係你代玩戈陣有用咋?所以你咁清楚

我講完又講 , 我只係質疑其真實性 , 唔等於死口話人冇用
係 #28證實左之後我都有認同 , 不過係你地不斷話我認為佢冇用
疑點利益歸於被告 , 原來應用呢個法律原則係日常生活會受人白眼
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-17 01:06 AM , Processed in 0.039278 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存