2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 永恆紀元-Aion 奈ser魔族
返回列表 發新帖 回覆
樓主: ray12457
go

[分享] 奈ser魔族 [複製鏈接]

原帖由 唔打中文 於 09-12-7 11:05 PM 發表

你邊句見到有人講戰神一定冇外掛?(無外掛係宗旨,講得出就會做得到,信不信由你)
有又幾出奇 ? 咁多人出出入入 , 你唔會一下知邊個外掛嘛 ?
另外 , 呢到好似冇人代表戰神 , 麻煩你搞清楚對象先 (個人同組織代表 ...

炮灰..

原帖由 唔打中文 於 09-12-7 23:05 發表

你邊句見到有人講戰神一定冇外掛?(無外掛係宗旨,講得出就會做得到,信不信由你)
有又幾出奇 ? 咁多人出出入入 , 你唔會一下知邊個外掛嘛 ?
另外 , 呢到好似冇人代表戰神 , 麻煩你搞清楚對象先 (個人同組織代表 ...

菩提本無樹. 明鏡亦非臺; 本來無一物. 何處惹塵埃...

原帖由 真碎夢刀 於 09-12-8 04:14 PM 發表

好句好句

原帖由 真碎夢刀 於 09-12-8 04:14 PM 發表

好玄

那奈SER魔族最有名的加速星是那幾位?

條友摺埋左...

原帖由 唔打中文 於 09-12-7 07:41 PM 發表

關於某人既事 , 本來就唔係點識 , 你問我我問邊個 ?
二來咁多人問唔通要逐一答咩
你都做唔到答晒人地既問題啦
你真係咩都諗唔到 = =
可以同你講 , 唔答有好多原因
唔答可以係唔想理你
可以係唔識
可以係 ...

依家証據確鑿    証明呢2個魔係外掛   我只係想你講得清楚一D   唔通YES/NO都咁難?
有晒証據証明個2個魔係外掛   唔使問返個2個外掛係咪用緊外掛
你話個2個魔族係外掛   咪可以洗脫自己護航同埋護主狗既罪名

一日唔講都只係比到我覺得你係度維護魔族外掛   #34你只係輕輕帶過
你話結左咪結左囉   我只係想個2個魔族係外掛   
如果你話SER3天族都外掛 請POST出來 唔好得個講字 係唔想你係度轉移視線
我呢個POST   D   PT你唔會MISS左瓜

你只需回應   個2個魔族係外掛就得唔會好難JA下化?你唔回我咪當你死狗認左

好激烈 :em014:

原帖由 wewawo 於 09-12-10 11:18 AM 發表

依家証據確鑿    証明呢2個魔係外掛   我只係想你講得清楚一D   唔通YES/NO都咁難?
有晒証據証明個2個魔係外掛   唔使問返個2個外掛係咪用緊外掛
你話個2個魔族係外掛   咪可以洗脫自己護航同埋護主 ...

算啦 護航其實唔係罪
只係佢講到D外掛唔係外掛咁
又講到戰神殿好高清 先引起反感啫:o)

原帖由 小企鵝a_a 於 09-12-10 06:45 PM 發表

算啦 護航其實唔係罪

都冇諗過佢會講
佢講到戰神冇外掛 有掛就踢個DD 但事實唔係

原帖由 小企鵝a_a 於 09-12-10 06:45 PM 發表

算啦 護航其實唔係罪

個post 有過百個回覆 , 我又唔期望你地會睇晒又理解既 , 就係咁
質疑 同 庇護 睇落係一線之隔 , 對一個人解釋完又尼第二個唔知邊到尼又唔知講緊邊個位既人

問題 : 邊個組織行起上尼係高清 ? 不過點解宗旨唔可以高清 ?
咁點樣先可以合理地講高清 ?.?  唔拎高清尼講, 真係唔知有咩準則可以保持一定程度既水平

quote]原帖由 wewawo 於 09-12-10 11:18 AM 發表

你話個2個魔族係外掛   咪可以洗脫自己護航同埋護主 ... [/quote]

之前唔係見你唔到, 只係單純唔想理你

"如果你話SER3天族都外掛 請POST出來 唔好得個講字 係唔想你係度轉移視線"
首先 , 我話天族有外掛唔係天族都外掛
天族都外掛 解 全部玩天既人都用外掛 , 請你唔好理解錯誤
另外, 你咁講姐係話天冇外掛 , 用反其他人個句 : 高清過頭
簡單尼講, 呢個post講外掛 , 咁就同外掛有關 , 我提起天族有外掛 , 你就話冇證據就唔好話天族有外掛 ,
我又冇指名道姓 , 連邊個係外掛我都唔知 , 我只係好肯定一定有人用外掛 , 差在數量多少
你咁講法係想轉移視線 , 唔好比人指出天族有外掛 ?

"你只需回應   個2個魔族係外掛就得"
其實我有回應 , 你自己上去搵 , 你見唔到係你既事
我又唔係政客 , 唔需要下下都對你地講到明
反正我自己都有要顧忌既事

p.s. 見你咁主動講野 , 就回下你 , 你唔明你講既野有咩錯可以請教下我

p.s. "你話個2個魔族係外掛   咪可以洗脫自己護航同埋護主"  同   恐怖份子同美軍講 : 你話美國係壞人就可以洗刷(對恐怖份子而言的)戰爭罪名有咩分別 ?

原帖由 唔打中文 於 09-12-10 07:45 PM 發表

個post 有過百個回覆 , 我又唔期望你地會睇晒又理解既 , 就係咁
質疑 同 庇護 睇落係一線之隔 , 對一個人解釋完又尼第二個唔知邊到尼又唔知講緊邊個位既人

問題 : 邊個組織行起上尼係高清 ? 不過點解宗旨唔可 ...

戰神的確唔係外掛 ,sor
戰神不嬲封外掛 , 不過封唔封到又另一回事
單單係依兩句都睇得出了
不過我上黎只係回下其他人
唔多想同你理論落去 講講下你又回我討論何謂清高 太煩了
不過當然你可以回我 但我唔想繼續日日咁同你講落去 自便吧

原帖由 小企鵝a_a 於 09-12-10 07:54 PM 發表

戰神的確唔係外掛 ,sor
戰神不嬲封外掛 , 不過封唔封到又另一回事
單單係依兩句都睇得出了
不過我上黎只係回下其他人
唔多想同你理論落去 講講下你又回我討論何謂高清 太煩了
不過當然你可以回我 但我唔想繼 ...

其實大家對高清都有底 , 討論都冇意思

只係陳述事實而已

p.s. 呢個post 過100 個時已經打算走人 , 見到個post又比人推上尼 = =
      唔知個post幾時會沉    (絕唱

原帖由 唔打中文 於 09-12-10 07:45 PM 發表

問題 : 邊個組織行起上尼係高清 ? 不過點解宗旨唔可 ...

叫你講清楚D 叫你認一係唔認 就講一大堆道理 但最後都唔講 話咩唔係政客$@@#@#$@#
咁都有錯=)? 叫你講清楚D咋喎
你顧忌D咩?外掛戰神狗係你主人?
咁你何以見得唔係護主狗呢?  依家你護主護到 ""畫公仔畫出腸'''
我得出一個結論
一係你身有屎  
一係就係接受魔族用外掛  仲要包容外掛 你自己都有用
一係就係你認為既魔族實力查實係外掛 你接受唔到

一開始你質疑 OK 比晒証據証明係外掛 你又點做呢
你回1000個POST 得一個POST係咁依帶過 帶過個陣又話天族都外掛 明顯分散注意力
係外掛表現 係咪外掛先
睇晒理解完 就係個2個魔族外掛黎 戰神殿又包庇外掛 外掛團冇公信力
唔認咪寫唔認囉 講咁多野做乜
100個POST就走 ?一係就走咪回  回POST又打埋D咩100個就走?懶清高?

係我眼中你只係一隻死雞撐飯蓋既死狗
連認既勇氣都冇 又要講

返去食柒拉魔族外掛同D護主狗
你郁下條尾就知你想點拉 衰狗

這POST謝絕閑人與狗回POST 謝謝

原帖由 wewawo 於 09-12-10 08:41 PM 發表

叫你講清楚D 叫你認一係唔認 就講一大堆道理 但最後都唔講 話咩唔係政客$@@#@#$@#
咁都有錯=)? 叫你講清楚D咋喎
你顧忌D咩?外掛戰神狗係你主人?
咁你何以見得唔係護主狗呢?  依家你護主護到 ""畫公 ...

九唔搭八 , 愛莫能助

贈你一句 ,  就算我同你意見不同 , 我仍會誓死保護你的發言權
無論你eq 高或低 , 睇到既野係一條條定一舊舊 , 我仍會尊重你既發言權

原帖由 唔打中文 於 09-12-10 09:02 PM 發表

九唔搭八 , 愛莫能助

贈你一句 ,  就算我同你意見不同 , 我仍會誓死保護你的發言權
無論你eq 高或低 , 睇到既野係一條條定一舊舊 , 我仍會尊重你既發言權

個2個魔族外掛 想你清楚D咁講一次
因為人地樓主POST左 你就係咁不停質疑 人地詳解稈 最後証明到係
你只係輕輕帶過
個POST SHOW魔族外掛 你咪討論係外掛定唔係外掛
你後面回D咩野?叫你講又唔講 連係定唔係都唔敢講  顧忌?SER3天族有外掛我唔會顧忌 照指罵 唔似你
最九唔搭八係你   
使你保護?我自己都保護緊
你護主啦 咩咩戰神唔係外掛SOR   2大隻外掛 (玩咁耐都唔知?天真?很傻? )

連睇野都睇唔到好似係你 之前你既質疑 比人話你驗下眼啦

比句忠告你 唔好以為自己好有PT 睇真D你只係見人回人 回到好似買雞搭豬腸  你只係亂吠咋face_l_18:  

叫你答係/唔係  你答D咩?講多次好難? 人地証明左一次又唔見你話証明到?

你亂吠咋

唔想再回D冇公信力既護主狗  係我眼中你係囉face_l_18:

點解我個上面個POST比左隻狗回左架

我有方法可以解釋為何圖片中2個人沒有開眼就可以看到隱身中的人物
方法如下:

1.先準備1隻會隱身的職業 (以下簡稱1號)
2.準備隨便一個玩家(以下簡稱2號)
3.在沒組隊的情況下,2號先點1號
4.1號在隱身的情況下仍然可以看到2號正在選擇自己,而2號並沒有可以看破隱身的技能
5.同時2號其實看不到1號 , 但從1號的覺度來看 2號正選擇1號

(當中, 由1號角度所看.2號看到隱身中的1號的時間至少可達20秒之久OR even more.)

由此可見 2張圖片表明証供不成立, 所以即使給NS當局, 也無法作出任何行動.
我重申,我不知道他們是否有用外掛, 但單憑這兩張圖片,不能作為証明該2人是外掛的證據

原帖由 pong1989111 於 09-12-10 09:53 PM 發表
我有方法可以解釋為何圖片中2個人沒有開眼就可以看到隱身中的人物
方法如下:

1.先準備1隻會隱身的職業 (以下簡稱1號)
2.準備隨便一個玩家(以下簡稱2號)
3.在沒組隊的情況下,2號先點1號
4.1號在隱身的情況下仍 ...

你講ge野好多人都知

你亦都唔好當人白痴

請你用腦先黎懶醒 ok?

原帖由 ray12457 於 09-12-11 10:47 AM 發表

你講ge野好多人都知

你亦都唔好當人白痴

請你用腦先黎懶醒 ok?

如果你同意我說的話,那麼這2張相片就不能作為指證他們2人是外掛的證據
那又為什麼之前很多人一口咬定沒開眼看到隱身的"相片"就一定是外掛? 根本就是無稽之談

另外 之前所說的"証據確鑿" 是否也應該收回?

原帖由 pong1989111 於 09-12-11 12:09 PM 發表

如果你同意我說的話,那麼這2張相片就不能作為指證他們2人是外掛的證據
那又為什麼之前很多人一口咬定沒開眼看到隱身的"相片"就一定是外掛? 根本就是無稽之談

另外 之前所說的"証據確鑿" 是否也應該收回?

你唔識用腦...... 真的 不如你摺埋啦..

正如你所講 你講ge野完全係無稽之談

點解?因為識玩ge冇人會咁......

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 11:40 PM , Processed in 0.053105 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存