2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之路娜 豆豆請入 怪物掉落武器問題
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑難] 豆豆請入 怪物掉落武器問題 [複製鏈接]

96級 吸血的白紋伊蚊 打了30小時有多
106級 狂想警備員 10小時有多
螳螂 7小時有多
完全沒有武器!!
請看看你們糸統 真的有武器掉落?
還是你們鎖起 我多努力都沒有用
我感覺加上時間打起來 以經証明你們鎖起100~105武器掉落
請不要這樣對代我吧....我用心回覆
你就感謝查詢 隨機掉落咁回我就算了=.=..
2009-12-07 13:06:55 / id:--------
max感謝閣下有關查詢

經我們測試後有關怪物是會掉落武器,而且機率正常,

請閣下多加努力

謝謝
2009-12-07 14:19:55 / id:------

豆豆我想問巨大的庭院的  吸血的白紋伊蚊  狂想警備員 螳螂 真的有武器出?
我同整個公會朋友 打吸血的白紋伊蚊 加上來有100小時多 完全沒有武器掉落
打螳螂 蟲得我1人在打....加上來有20小時多   為何1把100~105武器都沒有掉落?
以上係你們gc回覆  紅字 眼看看就明白了吧
時間那麼快? 測試怪物有掉落武器 請問可以叫那位測試post張相出來呢?_?
仲有各位 打過蟲 螳螂 蚊既朋友 都知係沒有武器掉落 來回個post吧

唉 你收皮吧啦 仲豆豆?! 人地都唔想管隻game啦 公測頭個幾個月你班宅男係咁買點數

GC都已經搵得7788啦 你仲玩緊啊?仲打緊高lv怪啊?! 好心你啦 醒下啦 傻仔

原帖由 炎武邪神 於 09-12-8 04:51 PM 發表
唉 你收皮吧啦 仲豆豆?! 人地都唔想管隻game啦 公測頭個幾個月你班宅男係咁買點數

GC都已經搵得7788啦 你仲玩緊啊?仲打緊高lv怪啊?! 好心你啦 醒下啦 傻仔

要收皮去街市豬肉佬到^___^你要幾多有幾錢
理唔理關你鬼事
打機要買點數果位 你講緊自己!?
原來高lv係宅男 你而d咪叫垃圾?
打又打唔起 玩又冇玩走黎嘈^___^
要滾就滾吧~~~~打高lv怪大把收入 洗買點卡咩
你醒下啦 垃圾 去到邊7__7邊

十週年勳章(賀詞)

原帖由 炎武邪神 於 09-12-8 12:51 PM 發表

e 傻仔炎武又出黎吠

原帖由 死人 於 09-12-8 01:53 PM 發表

e 傻仔炎武又出黎吠

呢d狗仔應該捉佢去人道毀滅

原帖由 炎武邪神 於 09-12-8 12:51 PM 發表

搵人請gc食蕉啦,將的技改到亂7 8蕉
攻擊力改低,技能話加18%的先加不到1%
打去問gm ,gm又話要問工程部,又話自己改唔到,自己改唔到問咩叉野工程部呀
打去問佢,佢咪應下你羅
擺豆豆去糖水鋪快的哦
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 04:35 PM , Processed in 0.029678 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存