2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 電視劇集 〔大事〕以後點睇日劇?
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑難] 〔大事〕以後點睇日劇? [複製鏈接]

聊版早排都出左個post
話內地開始嚴格打擊侵犯知識版權物品
詳細另見:http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1

頭先上TVBT
入面出左段聲明:

麻辣最新公告
为响应国家政策号召,支持国家的知识产权保护工作,TVBT麻辣论坛将于近期进行一系列整改。详情如下:

1. 本论坛将停止发布所有涉及知识产权问题的影音文件。
2. 本论坛将关闭涉及知识产权问题的影音文件的发布版块。
3. TVBT日菁字幕组及其他工作组将停止视频压制及发布工作。
4. 为加强管理,本论坛将取消游客用户组的部分浏览权限,并提升部分内部版块的浏览权限。
5. 关于新用户注册相关事宜,将于近日另行公告进行说明。

与此同时,TVBT日菁字幕组及其他工作组仍将继续发布相关作品的外挂字幕文件供大家下载使用。
有需要的会员可购买正版影碟配合本论坛发布的字幕文件,更好地欣赏喜爱的影视作品      

我们因为共同的爱好而走到一起,来到麻辣论坛。
在这里,我们已经共同度过了5年的美好时光。
今后,我们也将继续为了自己所爱的日剧而奋斗。
TVBT麻辣论坛依然会一如既往地为大家提供高质量的日系影音中文字幕作品。
也希望大家能够一如既往地支持麻辣论坛。

--TVBT麻辣论坛

我唔知轉唔轉貼得,如果唔得既…唔該版主幫我刪左佢

雖然話會提供外掛字幕,但係日本打擊得咁勁,好難拎到片源…

而家真係差豬豬字幕組..真係唔知佢地會點表態

可以遲d會冇日劇睇?!

十週年勳章(賀詞)

已經入唔到日劇區

嘩............唔係嘛
怪唔知得琴日諗住上去DL仁醫第九集都DL唔到.......
唉...........得番豬豬字幕組 , 陰公

原帖由 黑色天堂 於 09-12-9 11:54 PM 發表
嘩............唔係嘛
怪唔知得琴日諗住上去DL仁醫第九集都DL唔到.......
唉...........得番豬豬字幕組 , 陰公

tvbt出左仁醫第9集
我o係第2個forum見到有條link
係tvbt既仁醫第9集黎

但係真係唔知tvbt去左邊度發佈
我岩岩至睇完

如果睇開tvbt仁醫,又搵唔到條link既話,可以pm我
我pm條link比你

十週年勳章(賀詞)

豬豬都仲上到

發展一種比BT更BT既技術咪得囉

支拎一下正版唔得咩?

支持正版係有錢佬所為
大6D糞青鬼咁窮  你話唔比佢地用BT  佢地會有咩反應

十週年勳章(賀詞)

不是正版問題

字幕姐住住即時出,同係日本睇沒分別,出哂我都係會買DVD咖
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 01:37 PM , Processed in 0.030517 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存