2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 War Game 我想問,,好多野,,,
返回列表 發新帖 回覆
go

我想問,,好多野,,, [複製鏈接]

1:電槍係唔係好食電嫁,,因為我個fd送比我果支w3 我差左2-3粒鍾電,,但係玩得1個鍾都冇,,就冇哂電= =
2::咁第時我落街玩果陣點算= =
3:同埋BB彈 係輕好定係重好嫁,,同埋邊隻岩我玩,,,
4:我班fd 諗住去三軍到玩,,,如果我整係得把槍同眼鏡,,咁可唔可以嫁???
5:同埋佢果到冇講包鞋,,對鞋係唔係著去果對/自己買對嫁??
6:佢會唔會限定你一個場  一定要幾多個人先可以租,,,會唔會有其他人嫁??
7:另外如果落街場玩,,應該帶幾多粒電,,同埋如果我想配電既話,,係唔係拎返呢家果粒去配,,
8:電池有分幾多種嫁?@@

1. 你最好去買一舊新電, 我想知你果一個鐘係打單發定連射?
2. 買新電比較好
3. 本人建議用0.2或0.25 (我打左2年多都係用KXC彈)
4. 可以
5. 鞋你著波鞋OK嫁啦
6. 正常一日係打3 - 4個場左右, 好似要16個人以上先可以租場, 本人都唔清楚, 因為我都係Join人地game多 = ="
7. 我會帶2舊電, 一舊上場用, 一舊做後備, 不過我好小話打到上場果舊冇電...
    因為我用彈弓甲... 好少狂Full...
    同如果你唔識你最好拎住依家果粒去配, 你可以去槍街D車仔鋪配, 會比較平
8. 呢個我唔多清楚, 哈哈

8.http://www.civiliangunner.com/newbie/battery.htm
3種,2000fun wargame版某post 有講

我仲有最後一個問題,,佢三軍果到有講包面罩,,係唔係姐係護眼嫁,,咁唔帶眼鏡去都可以?

佢個包面罩好似係要租鎗先有架啵.....自己gear唔包架啵.....

回復 1# 孤星者 的帖子

1.咁係舊電有問題.....正常狂full都可以玩到半日game....即大約....3-4個鐘
2.what means of 落玩...如果你就咁拎枝鎗落街射...咁你等警察拉啦....無咩點算....
3.正常都係0.25g 6mm 彈.....我都係玩開ksc......
4.可以....你個身帶到咁多野....牛記笠記都可以去打....最重要係有面罩姐....
5.你朋友有行山鞋又岩你著可以問佢借....正常一對有air o既波鞋都ok架啦....(個人覺得三軍D地比較爛同多釘.....自己覺得安全就得.....)
6.場就正常會周圍轉....如果想自己一班朋友打....無記錯最少要20人.....唔係的話就要夾其他團黎打.....
7.再次同問....what means of 場..... 如果係game場裡面夾街客....正常兩舊好夠....真係怕你又唔怕帶得多野....可以帶你認為夠o既數目....如果係Q2o既街場...同A2o既答案一樣...
至於配電呢....你記得大細同v數a數正常都配岩....真係怕你帶埋去都無壞....

如非必要(駁拉)....唔好唔入鎗袋/套拎枝鎗出街....特別係o係公眾地方/荒山野嶺開鎗....此乃犯法行為....謝謝....

我有d fd咩都冇嫁馬,,咪想問個面罩係唔係=眼鏡,,因為要有眼鏡先至可以落場嫁馬

原帖由 孤星者 於 09-12-12 03:32 PM 發表
我有d fd咩都冇嫁馬,,咪想問個面罩係唔係=眼鏡,,因為要有眼鏡先至可以落場嫁馬

如果係租鎗個個係面罩....包埋嘴個隻.....唔等於眼鏡 / 護目鏡

原帖由 dada0916 於 09-12-12 05:36 PM 發表

如果係租鎗個個係面罩....包埋嘴個隻.....唔等於眼鏡 / 護目鏡

咁帶果個  可唔可以落場嫁?@@
同埋w4 s-system 呢把槍叫咩名@@?

原帖由 孤星者 於 09-12-12 05:50 PM 發表

咁帶果個  可唔可以落場嫁?@@
同埋w4 s-system 呢把槍叫咩名@@?

應該係M4 S-system吧.....

我覺得面罩係安全過護目鏡(Special我係四眼人士)......普通眼鏡落唔到場
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:59 PM , Processed in 0.026706 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存