2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 奇夢之星 新手問題=]
go

新手問題=] [複製鏈接]

1. 請問1ser係唔係最多人玩的?
2. 邊個職業最刺激?
3. 邊個職業最受歡迎/多人組?

雖然我自己唔係玩到好高Lv 得5x幾 !!
但係我就覺得
1. 1ser好似唔係最多人玩既 我覺得係2ser(我本身係2ser )因為我每次登入個陣 見到佢個分流隔離
好多都係普通人流 但係2ser就有時差唔多十幾個分流都擁擠人流
2. 最刺激 ? 應該係有範圍技既矛戰同埋範圍術士吧 !! 其他職業大部份都係獨立性咁玩(除非有公會一齊玩吧 )
3.應該冇最受歡迎掛我諗...因為去到城市入面 咩職既人都有 唔會話咩職既人特別多 不過我就覺得法師囉 !!
多人組咪又係矛戰 範圍術士 單手劍戰咁囉 因為佢地有範圍技嘛 其他職業比較少範圍 所以比較少人組  !!

1. 2ser最多人 多到你想練功都難
2.剌激都有好多種 範圍最剌激就術士 單體技秒怪/人就斧戰最剌激 被圍都唔死就盾戰最剌激...
  個人覺得被怪圍又唔死就最剌激XD
3.最多人組一定係術士! 而獵人 斧戰 商人等職業多數都係單練\!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 08:16 PM , Processed in 0.028910 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存