2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 希望戀曲 終於找到ynk為什麼不開放希望戀曲給香港澳門玩家的原因 ...
go

終於找到ynk為什麼不開放希望戀曲給香港澳門玩家的原因 [複製鏈接]

「GameCyber」正式宣佈取得韓國知名遊戲廠商 「YNK」研發線上遊戲《Seal Plus》(台版:希望戀曲)香港、澳門地區的營運代理權。今日正式公佈中文命名為《夢之希望》。

《夢之希望》是一款集可愛、搞笑風格於一身的3D Q版線上遊戲,一個穿越過去、現在與未來的遊戲世界。冒險者們在透過解決遊戲內高達三千種以上的任務過程中,了解當年人類和嚕啦族的戰爭。

玩台版又多人,隻game又無咁快收皮

+埋d台灣人就多外掛-.-!!

台灣d代理商有無搞錯
因為d國家地區而封ip
封左又無好處 封來做咩
叫整個台灣封曬去 等其他國家既人唔駛來
自己變孤島就岩曬你心水啦~~~~~

原帖由 小愛乂恨 於 09-12-17 12:03 AM 發表
台灣d代理商有無搞錯
因為d國家地區而封ip
封左又無好處 封來做咩
叫整個台灣封曬去 等其他國家既人唔駛來
自己變孤島就岩曬你心水啦~~~~~

講得好岩啵 小姐

其實有冇香港人響香港入到game玩緊架

希望唔會封ip啦
我升得好辛苦!

十週年勳章(賀詞) K歌達人 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 bbsdut 於 09-12-17 00:22 發表
其實有冇香港人響香港入到game玩緊架

本人玩緊

原帖由 〈小劍兒〉 於 09-12-17 12:59 AM 發表

本人玩緊

可以HELP我伸請一個AC嗎?

其實好事來喎....我覺得

我自己係由黑橙時期開始玩SEAL的
斷斷續續咁玩喇~
如果你問邊間代理最差
我可以答是YNK囉
外掛, 爆ACC,BUG咩都有
爆ACC最離譜, 我周圍D朋友都比人爆過, 得我幸存
佢地沒用外掛, 人手玩....有個朋友仔玩補師得個4X LV, 已經窮架LA...都要偷曬佢D野,
外掛我地已經一見就報GM, 有段時期GM真是會捉, 但捉得幾多?
之後都唔覺佢有點足...至少我回報佢沒有來,
最後我因為個次簡訊鎖問題, 搞左幾星期, 心都灰埋, 所以轉左GAME了~

我唔知佢依家新既台版SEAL, YNK個頂頭大阿哥有沒有換人,
如果沒有既話,
我諗我寧願比個希望係GAMECYBER上好過喇~

台版YNK真係我玩過咁多間, 最衰既代理, 重衰過新斷線~

原帖由 littlehoiyi 於 09-12-17 03:21 PM 發表

斷斷續續咁玩喇~
如果你問邊間代理最差
我可以答是YNK囉
佢地沒用外掛, 人手 ...

你都唔好對GC抱太大期望好了.
YNK呢間公司, 我雖然唔係好熟.
但係你講o既缺點, GC同樣取代晒.
都係一樣, 外掛直情捉都唔捉.
而GC呢~ 就衰多一條罪 : 不尊重玩家意願~
剩係識得賺賺賺、封封封、改改改. 卻忽略左玩家o既感受同外掛o既問題.

題外話 代理商就應該要做返代理商應有o既責任, 連玩家o既狀況都唔理, 學乜人代理遊戲?
連呢D基本事都要搵籍口話 : 「因為我係代理商。」的話. 恭喜你, 你連一間菜鳥代理商都不如.
繼續咁樣做就只會輸比國外的代理商~ 或者華人根本就唔係做遊戲代理商o既材料. ( 玩家o既眼光係雪亮的>v<+ )

原帖由 冰*雲 於 09-12-17 04:05 PM 發表

你都唔好對GC抱太大期望好了.
YNK呢間公司, 我雖然唔係好熟.
但係你講o既缺點, GC同樣取代晒.
都係一樣, 外掛直情捉都唔捉.
而GC呢~ 就衰多一條罪 : 不尊重玩家意願~
剩係識得賺賺賺、封封封、改改改. 卻 ...

相對gc好 ynk   n咁多倍
你有玩過佢既game就知佢d服務有幾勁
一個星期內過百人俾人爆acc

我成班fd 俾人同一日爆哂acc
成7-8個人...佢地100%手動升lv 因為玩個時 我陪佢地一齊玩既
相信唔會咁岩 咁多個人同時中木馬 又同一日俾人爆acc掛?
ynk同gc相比 一山還有一山高 ynk一定差到喊

十週年勳章(賀詞)

原帖由 littlehoiyi 於 09-12-17 03:21 PM 發表

斷斷續續咁玩喇~
如果你問邊間代理最差
我可以答是YNK囉

+1
ynk lee間代理真係太離譜
lag怪,lag物什麼的
佢隻game唔知整左咩可以勁高需求"

但gc唔好得幾多
封番d bug,冇咁lag掛
但當外掛大行其道佢都唔太捉

話說樓主段野有冇証據

點申請咖..........................

笑傲無雙

邊有封i.p.....我仲玩緊...

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

斷斷續續咁玩喇~
如果你問邊間代理最差
我可以答是YNK囉

YNK唔知呢3樣野差-..-
佢可以因為想搵銀 而張人地帳號整唔見之如仲要扮唔知
最後仲可以屈返人地話佢身份有問題
在下正是 e+俾人代理只係想再一次乞錢之如
同明正言順去洗底姐!

回復 11# 冰*雲 的帖子

我有玩過GC既GAME架....ECO...
佢是咩代理大家真是心中有數,
但是YNK真是萬年難得一見既爛代理來架,
你爛亂改野, 唔捉外掛我可以忍,
辛辛苦苦打回來既裝比人爆acc真是好難啞忍,
我未見過有隻game爆格率咁高架,
一係佢公司有內鬼, 一係佢d server真是cheap到無野講...
重有就係我明明用簡訊鎖咩事都無,
突然之間有日之後就一世都用不到!!!
你話咩事呀~
玩game玩到咁受氣, 所以最後不玩, 算數!
所以依家gc代理都好, 起碼佢是香港代理, 有咩大件事可以大家一起嘈上消委會都得,
台灣始終隔左個海, 沒人會理.....

如果講接受玩家意見的game, 最近我玩緊新斷線既風x幻想,
佢地不知代理or遊戲製作公司真是有上巴哈睇文改野,算係做得不錯~

回復 16# ab323232 的帖子

喂我有個朋友都係呀!! 都不知係咪佢個身有隻巴哈所以比人睇中左佢acc 呀!
最後acc開唔番囉, 衰爆呀

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 littlehoiyi 於 09-12-22 04:54 PM 發表
喂我有個朋友都係呀!! 都不知係咪佢個身有隻巴哈所以比人睇中左佢acc 呀!
最後acc開唔番囉, 衰爆呀

-   -真巴 真飛 全身xG+9 -__-唉...
佢想搵多d錢就亂來了...聽講唔勁個d都唔會唔見帳號

當年我成班fd個個ac隻隻人物比人爆完ac都係企係樂園舞台個角色面對既角度全部一樣,仲要係差唔多時間爆,佢地d電腦有防毒,冇用外掛,但係全部比人爆完都一樣位置,我地一至認為係ynk裡面d人爆既,如果唔係點可以爆到一模一樣丫?.?仲要係知道哂我地倉d物碼wor,真係離哂普,上報仲要收你幾百點登記,做完哂野先比番你,迫你買佢幾百點,講真如果冇香港版我一定唔會重玩,gc一定好過ynk起碼ynk連做個樣都唔肯,gc都仲肯做個樣攪下d gm陪你玩既玩動,起碼我玩既game都冇出d比角色用既商城裝(攻高果d),但ynk就出好多把,起碼gc唔會連game裡面d神裝都出到用點買到丫(但ynl出左幾多xg裝相信有留意近1,2個月既new希望都知)
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 01:07 PM , Processed in 0.048103 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存