2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 小雲小雲 呢家windows7 ultimate 過唔過到nProtect? ...
go

小雲小雲 呢家windows7 ultimate 過唔過到nProtect? [複製鏈接]

玩過星曲WEB

小雲小雲  呢家windows7 ultimate 過唔過到nProtect?
我點解入吾到

玩過星曲WEB

想玩返偏偏玩唔到
吾想玩偏偏就在我的桌面中

你做咩係咁開post 好煩丫你-.- 2轉啦 仲想做板主咩

玩過星曲WEB

原帖由 Mr‧昀 於 09-12-18 05:54 PM 發表
你做咩係咁開post 好煩丫你-.- 2轉啦 仲想做板主咩

係咁開??
只係兩個,,而且格左一日

係咁開=想做版主??

你可以好似其他人咁唔睇,,仲有,,我既目的只係想小雲同其他有經驗既人幫助我解決問題

十週年勳章(賀詞)

原帖由 007ben11494 於 09-12-18 05:59 PM 發表

係咁開??
只係兩個,,而且格左一日

係咁開=想做版主??

你可以好似其他人咁唔睇,,仲有,,我既目的只係想小雲同其他有經驗既人幫助我解決問題

真心膠勿雖理
對於真心膠的回復,不理會、不回覆、不去看就成了。
回復只會浪費時間,久而久之冇人會理粒膠。
浪費時間打字引用真心膠既回復 不如在正常帖子引用回復。

玩過星曲WEB

原帖由 ×╳Sky☆〞 於 09-12-18 06:03 PM 發表

真心膠勿雖理
對於真心膠的回後,不理會、不回覆、不去看就成了。
回復只會浪費時間,久而久之冇人會理粒膠。
浪費時間打字引用真心膠既回復 不如在正常帖子引用回復。

又唔洗咁串既
官方都算比面啦,,我開個POST就係官網上公告黎答我

致各位親愛的冒險家:

近日小雲接收到少量冒險家的電郵,內容講述Window7登入遊戲時會出現GameGuard錯誤的訊息。

經過小雲與nProtect廠商溝通過之後,nProtect廠商表示GameGuard目前並未能支援Window7,因此請各位冒險家暫時切勿將電腦更新至Window7,以免無法進行遊戲。

小雲會請nProtect廠商配合,並會於日後時間將GameGuard提昇至支援Window7的版本,不便之處,敬希見諒!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 007ben11494 於 09-12-18 06:04 PM 發表

又唔洗咁串既
官方都算比面啦,,我開個POST就係官網上公告黎答我

致各位親愛的冒險家:

近日小雲接收到少量冒險家的電郵,內容講述Window7登入遊戲時會出現GameGuard錯誤的訊息。

經過小 ...

放棄吧啦 賣哂d野 早就唔玩lu
你睇下個論壇?唔知咩事copy我簽名條link都睇到
e加連論壇都咁樣
玩玩下容乜易比人膠化埋

玩過星曲WEB

原帖由 ×╳Sky☆〞 於 09-12-18 06:06 PM 發表

放棄吧啦 賣哂d野 早就唔玩lu
你睇下個論壇?唔知咩事copy我簽名條link都睇到
e加連論壇都咁樣
玩玩下容乜易比人膠化埋

真慘
算吧
用D時間係爭吵中不如做返你鐘意做D野

十週年勳章(賀詞)

原帖由 007ben11494 於 09-12-18 06:18 PM 發表

真慘
算吧
用D時間係爭吵中不如做返你鐘意做D野

有諗過下 不過鐘意既野
就係打字  所以專登打夢歷版 歷史出黎
遲d 10年 又開過個新帖
好lu 唔傾lu 再吹水比人投訴話水post就唔好
有事pm so good 88
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-6 05:39 AM , Processed in 0.030616 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存