2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 星空幻想 《星空幻想》公會區 ser:索瑪 lv2公會[神領之皇家血色禁衛軍]誠招你加入 ...
go

ser:索瑪 lv2公會[神領之皇家血色禁衛軍]誠招你加入 熱情互助暢星空 1月3日更新 [複製鏈接]

伺服器:索瑪

公會名稱:神領之皇家血色禁衛軍

會長:幻影旅團

本人正是會長,有事搵我歡迎game入面寫信

常在分流:史萊姆

公會等級:2

大概每個星期都會開除一次冇再上既公會成員 將常上線留低
當然我地都唔會亂踢 我地好珍惜每一位曾經出生入死過既會員
(全部都係經過在埸成員 同意先踢!!只要一人反對都唔會踢)
畢竟要大家一齊玩~!! 名額唔多 所以需要挑選  

我地公會相當有人情味唷
組團都係以公會為第一優先!!而且會員都互助互愛~打到寶物,有多餘就當然益自己會員啦
基本上唔在乎等級~愛吹水!!~常上線
不過仲係有一D基本條件  咁樣先能令公會熱熱鬧鬧丫

1.貢獻公會徽章
2.要常上線,隔2~3天上線的話,有事情,通知一聲即可
3.響公會多發言
(你要自HIGH,洗頻,我都唔反對 )
4.建議等級 為20級 (非限制)
(另外由於公測在即,可能會引來大量新血,敬請新力軍互助互愛~一齊升lv,唔好太依賴人地幫你)
(絕唔會排斥等級低的成員 只係有可能要自行搵隊伍)
(只要你解任務需要協助 我地得閒一定幫手 我地都係好熱情  )
P.S我地唔需要等級高 卻唔說話的對象 而是需要既係熱情 愛聊天既對象

希望大家唔好再將星空幻想當成單機遊戲

最後 誠摯咁邀請您成為我地未來既公會成員 一齊星空幻想╭☆

重點↓
如果您想加入~
請留下您既ID 主要玩既角色 和 等級(多了解你)
大約既上線時間 (大概上幾天)
我地需要新加入既成員 愛聊天 愛助人

我係幻影旅團!! 唔黎既話 我翻桌 (╯‵□′)╯︵ ┴─┴

感謝 !!

已有 1 人評分Good 收起 理由
古麗家族 + 1 支持你!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

布子報到 支持神領

笑傲無雙

ID:alanho21
上線時間:星期1-日既朝早就一定ON咁濟
            星期1-5既2點-6點
           星期6-日就睇情況
LV:最高果隻11LV
成日吹水 我經常搞到水淹
呵呵

原帖由 alanho21 於 09-12-23 09:35 PM 發表
ID:alanho21
上線時間:星期1-日既朝早就一定ON咁濟
            星期1-5既2點-6點
           星期6-日就睇情況
LV:最高果隻11LV
成日吹水 我經常搞到水淹
呵呵

歡迎你

公會已升級為LV2了 多出5個名額 請熱情長玩既你 快d黎加入我地啦

ID 宝唄XD
玩既角色; 索瑪
等級; 10-_-''''''''''
大約既上線時間 (大概上幾天)
依排放假多數夜晚都ON*V*
1個禮拜應該有五天`

我想入公會啊-_-;
我真係當左隻GAME係單機-0-
自己1個玩好悶-_-;

支持 希望有更多會員

ID:赤乂小傑
上線時間:星期1-5 都會上 有時1-2日唔得閒.. 考試時間不會上 星6-7都一定上
LV:艾洛14 伊希11 其他都好低
我想多d人一齊玩

原帖由 我好型仔.哈哈 於 09-12-31 04:10 PM 發表
ID:赤乂小傑
上線時間:星期1-5 都會上 有時1-2日唔得閒.. 考試時間不會上 星6-7都一定上
LV:艾洛14 伊希11 其他都好低
我想多d人一齊玩

歡迎你

你可以搵我 幻影旅團 又或者搵 布子乂 或 阿森一族 或 星龍 都可以招你
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 12:00 PM , Processed in 0.030893 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存