2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔神傳 求救!!入左ac&ser,揀完人物禁確認就彈game ...
go

求救!!入左ac&ser,揀完人物禁確認就彈game [複製鏈接]

真係好想玩依隻game,雖然我願意付出更多時間尋找解決方法
但我更想各位可以俾d意見 幫幫忙 plz
1.打 ac & pw 登入左帳號 (完全好順暢)
2.揀ser同入埋ser (一樣冇問題)
3.創建左人物: a.德法男:揀完角色按確認/雙click...即刻中止左程式番桌面(彈game)
                    b.德法女:揀完角色按確認/雙click...即刻中止程式番桌面
試過關防火牆再試...唔得!
刪除防毒再試...唔得!
重新安裝...唔得!
重新下載&安裝...唔得!
重新開機,重新下載,重新安裝...唔得!
買cd番黎裝...唔得!
翌日再重複以上步驟...唔得!!
接連3日重複以上步驟...唔得!!!

以下係本人電腦配備:
------------------
System Information
------------------
Time of this report: 12/22/2009, 20:01:15
       Machine name: USER-57DEB73068
   Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.090804-1435)
           Language: Chinese (Regional Setting: Chinese)
System Manufacturer: Dell Computer Corporation
       System Model: Dimension 3000               
               BIOS: Phoenix ROM BIOS PLUS Version 1.10 A02
          Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz (2 CPUs)
             Memory: 510MB RAM
          Page File: 396MB used, 1619MB available
        Windows Dir: C:\WINDOWS
    DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
     DxDiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unicode

進行遊戲所需求的電腦配備:  
http://rap.gamecyber.net/06/download.htm

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

就以上你提供的情況 基本上應可給你看意見 你也已經做了 但依然沒有效果 你可以試試到官方詢問及交上你以上資料給它們處理
http://rap.gamecyber.net/07/contact.htm 這是聯絡官方的方法 有電郵亦有電話

我知道有唔少玩家都有同我一樣既情況
等其他人都嘗試一下我用過既方法
可能都試過比我更詳細既方法但都無補於事
所以係度發帖同時都詢問官方
而且會將官方俾我既回應或者解決方法係度更新
假如真係成功左都可以俾第時有需要既人士參考下嘛
已有 1 人評分Good 收起 理由
☆魔鬼皇☆ + 2 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 2   查看全部評分

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 hanggod22 於 09-12-22 11:14 PM 發表
我知道有唔少玩家都有同我一樣既情況
等其他人都嘗試一下我用過既方法
可能都試過比我更詳細既方法但都無補於事
所以係度發帖同時都詢問官方
而且會將官方俾我既回應或者解決方法係度更新
假如真係成功左都可以 ...

非常好 無私分享 我地好需要像你的好人

陰公 試左甘多日
祝你早日成功

話說以前我用手提電腦玩 有類似情況
自從某次改版後
選好人物按確定到人物大廳就hand 機
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 04:08 AM , Processed in 0.028612 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存