2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online ----隻GaMe少左好多人玩---
樓主: 秋色
go

----隻GaMe少左好多人玩--- [複製鏈接]

原帖由 ryan1204 於 09-12-28 10:02 AM 發表
我都想玩返嫁-,- 不過D人個個 MH-,- 都唔知有咩好玩 個個跑到成隻狗-,-  出技又快 玩毛咩..

出技而家變左做拳技;p   我講緊改檔.
       閃檔未整好
            r檔未整好
           寵未整好
乜都未               雖然佢封左d檔  會走一批人唔玩

原帖由 秋色 於 09-12-30 12:58 AM 發表

出技而家變左做拳技;p   我講緊改檔.
       閃檔未整好
            r檔未整好
           寵未整好
乜都未               雖然佢封左d檔  會走一批人唔玩

算吧啦...
隻game係雲起手上年齡差不多了
其實玩家質素都有關既

笑傲無雙

我都想玩返   不過身咩裝都無
唔知點打.....

十週年勳章(賀詞) 忍影世界 笑傲無雙

墨湘愈黎愈似d私服- -"
開始用少少$就可以玩一世,屈職屈技,近排連掛機都有野攞...

十週年勳章(賀詞)

好掛住岩岩開ser個陣= =''好熱鬧.黃河都要開紅爭場打

原帖由 風魔仔 於 10-1-4 01:42 PM 發表
好掛住岩岩開ser個陣= =''好熱鬧.黃河都要開紅爭場打

而家洗乜呀-.-  升一陣   黃河  ?  out啦  冇人升啦 升10分鍾都走得上莫1

下- - 無咩人玩?
我冇玩2年啦bo
2年前開始已經冇咩人玩- -

唉 佢新出果個野
就係面臨汁笠既一大步
祝武不嬲係佢最好搵既野
佢居然  
出箱俾人抽
1趺就5e趺到1e  
大家要有心理準備

十週年勳章(賀詞)

冇玩n年+1
基本上對新手來說
重玩到某程度也會卡住
倒不如吃花生過日子www

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

原帖由 秋色 於 09-12-23 03:38 PM 發表
------------雖然我知你地唔想睇到呢度既字海,但對墨湘來說是很有意議-------------------
                         唔好死睇貼圖區-- 貼圖區  冇乜新帖啦--  睇有意議既野啦;;
                                 ...

我玩最耐都係呢只GAME,第二係勁舞

講真係佢之前送到好多好多試用寶先引到好多人玩返(me2)
而家又咩都唔送啦~我d fd都係咁而走~~~~~

原帖由 秋色 於 09-12-23 03:38 PM 發表
------------雖然我知你地唔想睇到呢度既字海,但對墨湘來說是很有意議-------------------
                         唔好死睇貼圖區-- 貼圖區  冇乜新帖啦--  睇有意議既野啦;;
                                 ...

算 末路~~了

隻GAME我都玩左好耐啦,
第一隻玩ge GAME 就係墨湘,
真係好有感情.....
番到屋企就即刻開墨湘...;]
見到墨湘D玩家愈泥愈小,
都好擔心墨湘就汁...
不過希Runup搞好墨湘,
難得有隻吸引到我肯玩成世geGAME....
可以ge....搵多D人玩玩啦

墨湘未路~~準備埋單

以下個人心聲
未有活動野
唉 ~~~~~~~~~~~ 記得由公測 辛辛苦苦練技 完12曾等成個幾月先有真 再唔小心有惡名趺技個種痛苦.可以用想dele隻game放棄形容
冇玩半年 又想見返d朋友再玩返,冇任何活動每星期1-日一隻140技點打泰南肥仔 終於升到7x 轉生 但感覺仲好.至少就係乜都冇辛辛苦苦練

有活動後
再有龍之活動 再升 7x2轉 轉生..原本要升返7x好易 但我都停左..因為..升得太悶 冇難度 睇你有冇5小時 空閒時間玩就 69 已經升到70  

組合
只要有玩開合eq都知...以前合eq 出盡百寶 轉石呀 睇時間呀 關頻呀 閃埋一2角呀 傻佬咁...而家合d7xeq 有冇多福先 ,冇呀,........boom boom
用錢買eq囉   ..d $$貴到唔想講 但大家玩左咁耐 今時今日知打咩可以搵幾 e幾e返黎 ... d玉d大石都唔值錢啦 d王多數趺d垃圾

打怪/吹雞
練功....我好彩有轉生頂得下 見d人擺明一落場問都唔問就打怪~ 你問佢咩事 就開住紅同你講野 咩事呀 ?
最慘收d kai仔 又痴住自己幫弟子  你殺個pk~ 望下佢幫.哦,..獄盟既原來 .幫主就會話算啦佢地好鳩煩架,豪比呢d粉腸啦,心淡 ?,
最慘係....近期都少左好多打打殺殺 \證明好多高手都開始放棄了 見放ac lv估計到

新人/舊人
但佢地兩大幫永遠都唔知~~以為自己好正義 根本賊喊捉賊 ..
舊人玩到冇奈  新人玩冇輕功又冇人組 又冇錢玩呢隻game 升得快反而仲衰 eq點買 ?~~~
舊人有咩好玩?? 1-5殺人星期6日升返囉  咁樣維持玩落去精神 ~ 墨香可以有2年(最早一年唔見有) 我已寫個服字

產品
而家只有轉下d名又話出新包 \連輕符都唔送~~知有幾爛間公司...
2010年最大沖擊祝武.. 炒到咁貴而家任你抽 點解 ???好易 放 ac~game錢既人真係好多 d人買gm錢買eq +10
d金武已經冇人會抽 抽又要沖41 51 61 整得黎仲貴過幾把+10 索性買 暈起見唔對路 出金武抽 199點.
淨係呢筆錢已經賺~ 1e都有幾把. 拎黎玩61都抵玩啦..祝金武呢d神eq~都出埋咁落去暈起再有咩法寶呢 ??????

官網
冇個人任務 ~~冇tim任務 冇任何新板圖  冇任何技  冇任何武功 <----維持一年 一直單機板既on line game
大家心諗有幾多個板圖先會人山人海 連假期都開唔到.維護既 突然維護後又冇補償~ 以前都有啦 冇言
  .

咁既條件  咁既服務~~~~你問我而家仲有冇玩 有既   二轉後~停左半年係莫一囉  再等到佢送符先玩
最想睇下佢新年會出咩頭 又一隱賺玩家既錢     仲記得hp 好多 on line 例子 一見ser沉沉寂寂時 已經知末日來了
但如果再浪費d錢呢隻game到. ..唔值得...

隻GAME都出左就黎4年了~~
舊人都~玩厭了~~
得番D新人,,,

原帖由 a_r_bi 於 10-1-13 10:17 PM 發表
以下個人心聲
未有活動野
唉 ~~~~~~~~~~~ 記得由公測 辛辛苦苦練技 完12曾等成個幾月先有真 再唔小心有惡名趺技個種痛苦.可以用想dele隻game放棄形容
冇玩半年 又想見返d朋友再玩返,冇任何活動每星期1-日一隻140技 ...

你講d野正係我想講既野呀 -.-'

十週年勳章(賀詞)

返工之後已經冇玩了
好忙 返到屋企又累= =都唔想玩

雖然我唔係一d出名既人物,但我都玩佐墨湘好耐
我係由墨香既搖光玩起的,玩到5x,但都冇玩好耐下......最近放假想玩番
回正題...可能文長少少,但都等本人都分析下
但墨湘絕對係一隻有潛力既遊戲
1.墨湘較其他online game缺乏既係定期既更新,停滯不前,要留著顧客就一定要給予佢地新既體會
我就以武功為例,每種武器得果5招,你唔悶我都悶la,我見國服有好多新武功,比起hk好玩好多
點解唔試下每個月定期更新一招武功?
而家既墨湘下下只會搞活動,d活動毫無吸引力,禮品更是,搞d咁既活動倒不如每個月定期出新野比玩家嘗試
2.好直接講,冇錢係冇可能玩到隻game
墨湘既時間好長,而家d玩家太強la,個個都做勁裝,導致墨湘既市場市價太高,d人根本買唔起,買得起既就係d有錢人
對於一個新手既立場
第1.隻game錢本身已經好難打,出面市場件件神裝,買唔起就要自己打裝,但出裝機率又唔高,就算出一係唔岩用,一係+0,根本用唔著
第2.組合強化又要好多技點,技lv低爆裝風險又高,佢地邊敢合裝?
第3.裝備無法定期更新,連基本既生存能力都冇,新手生存根本就係好吃力,冇勁裝,跟唔上時代(吐嘈講句,冇錢既新手唔好玩la,晒時間,隻game唔係人玩)

係到講一個事實,話說我前日係9ser開封,見到一個人,佢用緊31頭,30鞋,21甲,佢問我借10000蚊,10000當然冇問題,我就免費比佢
咁我問佢要10000想做咩?
佢答我全副身家差10000蚊先買到白甲
我再問,npc買裝...你合甲?
佢話唔係,我岩岩32lv,要去換裝
我就話,但件甲+0嫁wo,冇組合強化件野冇用,你全身都+0..?
佢答我係...終於有得轉晒3x lv裝,thz^^
之後走佐...
睇到咁,搞到我好心酸........

墨湘係我第一隻玩既online game,我希望佢可以改善下...唉

可能d人e排test吾得閒上姐;
如果真係小左人玩;甘點解我地吾拉番d人番黎玩呢?.?
大家都吾想墨湘汁架w0;
墨湘比到大家樂趣;可以大家1齊升lv;1齊吹水;1齊打江湖@@;1齊打架;仲可以同自己愛人玩;
點解我地吾拉番d人番黎玩姐;{
墨湘係我玩甘耐以黎係最好玩;放學1番到屋企就開;同fd吹水0v0
如果大家吾想墨湘汁;不如1齊拉人番黎0.0
好嗎

十週年勳章(賀詞)

其實講真  以前冇400%都係咁升嫁啦-.-只不過高lv難升d囉 但都好多人玩
自從佢出左400%之後你地又要日日400%~其實我覺得唔算好關事 係隻game已經out左冇人玩姐~或者佢其他方面做得唔夠囉~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 06:07 AM , Processed in 0.043681 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存