2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online ----隻GaMe少左好多人玩---
go

----隻GaMe少左好多人玩--- [複製鏈接]

------------雖然我知你地唔想睇到呢度既字海,但對墨湘來說是很有意議-------------------
                         唔好死睇貼圖區-- 貼圖區  冇乜新帖啦--  睇有意議既野啦;;
                                   準備好就去片--  雖然冇片

v                             

隻Game少左好多人玩啦
我怕呢隻Game 支持唔住-
而家 出既新Game 冇乜係好玩既
呢隻Game本來好熱門
因為雲起既網路
                      箱
                      虛物
                      活動
                      等等既問題    己經好多人退出墨湘呢個虛擬世界
             再咁落去
     我怕隻Game唔可以再玩落去
所以唔敢用太多錢去玩
                                                大家
                                                     盡力去拉多D人玩啦
如果唔係   就好快停止營運
                    呢隻GAME係我玩過最耐既

都幾有感情
                     真係唔想佢停
           晚晚訓教都諗  幾時會停止營運呢個問題就訓唔著
                                 我希望雲起 出錢  去整個好既廣告      多D人玩 你都回到本啦  

我地要你既力量呀

---------------認同文章就按一下推薦---------------

原帖由 a_r_bi 於 10-1-13 10:17 PM 發表
以下個人心聲
未有活動野
唉 ~~~~~~~~~~~ 記得由公測 辛辛苦苦練技 完12曾等成個幾月先有真 再唔小心有惡名趺技個種痛苦.可以用想dele隻game放棄形容
冇玩半年 又想見返d朋友再玩返,冇任何活動每星期1-日一隻140技點打泰南肥仔 終於升到7x 轉生 但感覺仲好.至少就係乜都冇辛辛苦苦練

有活動後
再有龍之活動 再升 7x2轉 轉生..原本要升返7x好易 但我都停左..因為..升得太悶 冇難度 睇你有冇5小時 空閒時間玩就 69 已經升到70  

組合
只要有玩開合eq都知...以前合eq 出盡百寶 轉石呀 睇時間呀 關頻呀 閃埋一2角呀 傻佬咁...而家合d7xeq 有冇多福先 ,冇呀,........boom boom
用錢買eq囉   ..d $$貴到唔想講 但大家玩左咁耐 今時今日知打咩可以搵幾 e幾e返黎 ... d玉d大石都唔值錢啦 d王多數趺d垃圾

打怪/吹雞
練功....我好彩有轉生頂得下 見d人擺明一落場問都唔問就打怪~ 你問佢咩事 就開住紅同你講野 咩事呀 ?
最慘收d kai仔 又痴住自己幫弟子  你殺個pk~ 望下佢幫.哦,..獄盟既原來 .幫主就會話算啦佢地好鳩煩架,豪比呢d粉腸啦,心淡 ?,
最慘係....近期都少左好多打打殺殺 \證明好多高手都開始放棄了 見放ac lv估計到

新人/舊人
但佢地兩大幫永遠都唔知~~以為自己好正義 根本賊喊捉賊 ..
舊人玩到冇奈  新人玩冇輕功又冇人組 又冇錢玩呢隻game 升得快反而仲衰 eq點買 ?~~~
舊人有咩好玩?? 1-5殺人星期6日升返囉  咁樣維持玩落去精神 ~ 墨香可以有2年(最早一年唔見有) 我已寫個服字

產品
而家只有轉下d名又話出新包 \連輕符都唔送~~知有幾爛間公司...
2010年最大沖擊祝武.. 炒到咁貴而家任你抽 點解 ???好易 放 ac~game錢既人真係好多 d人買gm錢買eq +10
d金武已經冇人會抽 抽又要沖41 51 61 整得黎仲貴過幾把+10 索性買 暈起見唔對路 出金武抽 199點.
淨係呢筆錢已經賺~ 1e都有幾把. 拎黎玩61都抵玩啦..祝金武呢d神eq~都出埋咁落去暈起再有咩法寶呢 ??????

官網
冇個人任務 ~~冇tim任務 冇任何新板圖  冇任何技  冇任何武功 <----維持一年 一直單機板既on line game
大家心諗有幾多個板圖先會人山人海 連假期都開唔到.維護既 突然維護後又冇補償~ 以前都有啦 冇言
  .

咁既條件  咁既服務~~~~你問我而家仲有冇玩 有既   二轉後~停左半年係莫一囉  再等到佢送符先玩
最想睇下佢新年會出咩頭 又一隱賺玩家既錢     仲記得hp 好多 on line 例子 一見ser沉沉寂寂時 已經知末日來了
但如果再浪費d錢呢隻game到. ..唔值得...

呢位一兄講既野都係我想講

十週年勳章(賀詞)

我都好喜歡隻Game,不過真係難升,星期六好升好多 我覺得平日直接改成星期六 日 仲好
一定會多返d人 搞到d人等星期六 星期日先升
好大對比  我 六 日 打莫高一隻3千8  平時就一千8 都無
叫人點升,等星期六好過。
最慘 六 日  d人唔通唔出街玩?   
仲有 雲起吃屎的....e+假期 都唔改400%經驗  叫d人等星期六 日?
有時覺得玩c服仲開心過正服。
   我希望雲起 出錢  去整個好既廣告    多D人玩 你都回到本啦  <-----距不如整d活動,仲好啦
改曬日日 400%經驗。一定多人玩。

唔係既   日日400%  佢一定搵唔到食  
但係唔改又冇人玩
簡單黎講係舌唔起
唔舌得
少少錢  又何防呢   怕hand ser  咪出少少錢  整大個ser囉

十週年勳章(賀詞)

原帖由 秋色 於 09-12-23 09:06 PM 發表
唔係既   日日400%  佢一定搵唔到食  
但係唔改又冇人玩
簡單黎講係舌唔起
唔舌得
少少錢  又何防呢   怕hand ser  咪出少少錢  整大個ser囉

距 都 改左 2日係...賭距....一定會改日日400%
距e+出個150%  多此一舉。
係人都會選擇星期六先升拉。

唔係GE-,- 基本上   星期1~5打交  六日升返D %  雲起都係想睇不死同煉打姐-。-

十週年勳章(賀詞)

《墨湘Online》於2009-12-24(四)早上09:30 至 早上11:30進行例行維護,維護期間伺服器將不能進入,不便之處敬請見諒,謝謝。

感謝各位對《墨湘Online》的支持!  
距吃屎拉。今日仲要維修...d人中午都會出曬街(大部分)。 得早上可以玩下。
點知仲維修...
你地話 距係唔係唔識做人。d高層讀書多,唔代表個腦好用....節日仲維修。
500%經驗 真係勁 我31lv去莫高1樓打 組一個31lv  一只怪4千9  真開心!!

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

呢隻game都係我玩得最長時間ga一隻game~
但係佢一定要買點先可以勁~~~
但係呢隻game要用太多錢去玩啦~~~

原帖由 〞君。影 於 09-12-24 11:57 AM 發表
呢隻game都係我玩得最長時間ga一隻game~
但係佢一定要買點先可以勁~~~
但係呢隻game要用太多錢去玩啦~~~

嗯嗯   佢唔買輕符根本冇人受你升LV  裝唔勁一定冇得玩   D野又貴    平D  會多D人玩既= =

小了一個月買9萬點
淨係佢一個玩墨湘都唔會汁笠
一個server年費咪又係戈一千幾百

十週年勳章(賀詞)

原帖由 asdfrankie 於 09-12-24 02:27 PM 發表
小了一個月買9萬點
淨係佢一個玩墨湘都唔會汁笠
一個server年費咪又係戈一千幾百

不如玩c服 但求開心下....何必甘辛苦.
人地有錢 有返工 每個月放幾百入去我覺得正常,接受到
但對於d學生基本需要  -->輕工符 同回城<----無左會難升好多。因該平d
不過最熱買都係-->輕工符 同回城<---- =.="

條友用咁多錢去買點   雲起都唔出錢整好個game   好固寒下

十週年勳章(賀詞)

講真  隻GAME變哂質同升小陣LV好似慢人好多先係重點
以前岩岩開SEVER個時  成班人一齊吹水  一齊UPLV  有時有王成班打  真係幾開心  比$玩到低!
但係過左一年  開始變質   GM出龍之  證明開始無咩人玩

學生哥根本唔應該玩E隻GAME  食水深  一個月唔買張350點  到幾難維持  唔計埋買裝$

唔係出龍之唔好   但係d人太快真晒d技    真晒又冇野玩  ;p 咁咪唔玩囉    韓國都有新技咯    香港就遲遲都唔出   只係識諗埋d垃圾抽箱   講真  咩聖誕箱   小型箱  講既野 入面唔同  抽既野  兩個箱一樣^_^ 唔好話我踢爆你  個個用咁多錢去買點   你再出d低能野  只會泥足深陷  俾錢出有意義既野啦     (雲起) ##

我都想玩返嫁-,- 不過D人個個 MH-,- 都唔知有咩好玩 個個跑到成隻狗-,-  出技又快 玩毛咩..

大家
                                                     盡力去拉多D人玩啦
↑真係做唔出 同推人落火坑無分別

此game已變質 大不如前
變左既 實在太多太多 龍之 商城 版圖 不在話下
仲有好多因素都係改變緊呢隻game末落既事實
依家新出既online game日新月異
論晝面 論遊戲技術本質 應有盡有 全部收費只需 " 0 " 元
好老實講 要吸引返d玩家玩 真係天方夜談

笑傲無雙 玩過星曲WEB 忍影世界

~依加呢隻game 都冇咩人玩啦~

我都玩到47lv就冇玩

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) Alta活動勳章 玩過星曲WEB 忍影世界 笑傲無雙

回復 9# asdfrankie 的帖子

冇可能既- -佢果d機房係大型機房黎- -
人地普通出面勁小小既每個月都要千幾 - -
百幾果d廢ser黎既- -   
人地仲要講緊係正服 你正服用千幾$既ser邊頂到- -lag死人都似
講緊既係月付幾千

得星期六日先得400%
星期一至五我都係掛機

十週年勳章(賀詞)

原帖由 赤黑 於 09-12-29 06:00 PM 發表
得星期六日先得400%
星期一至五我都係掛機

甘你去死啦  400%到叫少 以前無龍之叫咩?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 11:49 PM , Processed in 0.038774 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存