2000FUN論壇

搜索
go

夕陽 [複製鏈接]

夕陽公會d人好串~大家唔好入
係甘串新手廢
如果封測完冇得留ac
你地收皮啦

樓主,你的反應未免太激動。是受到什麼刺激嗎?
本人都隸屬夕陽的一份子我都我都有必要要回應一下樓主你熱情的留言。

首先樓主首句就已經說「夕陽公會d人好串」,敢問一下,樓主你見過多少位夕陽公會的會員?
難道我們所有團友都有幸跟樓主你有過親密的組隊活動?
如此的以偏蓋全,一竹桿打一船人,樓主你的視線也真是頗為窄。
再者,如果以樓主的串為標準,樓主這種挑釁的行為也極。為。串,難道我們也應該開一個post說樓主你太串,所以叫其他公會不要收你嗎? 別:o)了。

其次,樓主提出我們公會的人「串新手廢」,敢問一下樓主,新手的定義是什麼呢?
1lv? 2lv? 新手的技術的確是會有點強差人意,我想新手們也都會明白。
所以這也是大家不斷努力去升等及磨練技術的原因。而我們公會也絕對不會因此而嘲弄新手廢。
反之,某些新手,以新手的實力去入比較高難度的場,而對整隊造成危險,我想這個是不只我們公會,相信這個是各個公會都不樂見的。
不知樓主是不是以上這種人呢?

第三,我們公會的確是有不少人是有玩過封測,但沒有玩封測,在公測才由低做起的亦有不少,經過他們本身的努力而升到高等級的亦為數不少。不知道樓主你在此處提等級是什麼一回事呢?
如果樓主有好好留意這只遊戲的本質,應該都會知道這只遊戲不是等級為主要導向,更多的是 技術 。
因此這只遊戲升等其實都算是頗為簡單,而且也不難升,我實在不明白樓主「要我們收皮」的用意是什麼。
難道樓主認為區區的幾等就足以拉開我們團跟眾多玩家的差距?
樓主也未免把我們團太神化了,我們也不過是玩家而已。

最後,奉勸樓主還是少玩遊戲為妙,區區小事就已經能激怒樓主至此,還要開post當眾辱罵我們團,
如此的移情作用,還如此的激動。 我實在怕你的血管跟你的身體會負荷不了。

最後的最後,玩遊戲是為了心情愉快,在此祝樓主能繼續磨練好自己的技術,做一個快樂的玩家吧=] 請樓主不要再發:o)post了。 謝謝^^
已有 1 人評分Good 收起 理由
灰音 + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 wongevil1991 於 09-12-28 11:09 PM 發表
夕陽公會d人好串~大家唔好入
係甘串新手廢
如果封測完冇得留ac
你地收皮啦

公測,封測又如何
封測得來的不過是了解遊戲的玩法而已,
說老實....封頂才34,以港人爆肝能力要練上去有多難
更何況團內多半2X......高手嗎?不見得~3X~封頂的大有人在

樓主被串後就開POST叫人[收皮]
相信樓主的態度也好不了多少~

一睇就知又一個小朋友
唔知咩事你會俾人話新手廢
無緣無故 人地唔會咁鬧你
係咪應該檢討下自己先啦a_a

佢就係無緣無故 鬧人~我先上黎講
如果佢唔係無緣無故~我都唔會甘火啦~
你都話自己唔知咩事~就唔好係到話無緣無故
你會d人做錯~仲要我檢討下自己
你冇野呀~
你自己問你會果個Fantasy啦
我同另外2個人入左場~跟住我地話去a點~講左幾次
佢仲打緊怪~突然彈句(你班新手嘈撚完未呀)
又話你班新手廢就唔好係到講野
甘都你我地錯??
算啦~自己會緊係幫返自己會
online game唔係俾小朋友玩??
俾80歲果d人玩~你真係有d問題
本來我都唔想再講野
睇完你果句(係咪應該檢討下自己先啦)
我真係火爆

原帖由 wongevil1991 於 30-12-2009 12:34 PM 發表
佢就係無緣無故 鬧人~我先上黎講
如果佢唔係無緣無故~我都唔會甘火啦~
你都話自己唔知咩事~就唔好係到話無緣無故
你會d人做錯~仲要我檢討下自己
你冇野呀~
你自己問你會果個Fantasy啦
我同另外2個人入左場~跟住 ...

嘩...............
你講緊咩
fantasy係我前輩 佢成日冇野做就帶我升
又唔見佢串me?!
打a個條路係咩呀
最後係咪打緊a呀
唔好係到屈me師父啦

樓主
你個日同fan打我都係到
佢又冇打到b
最後咪又係打到a
你係到煩佢
邊個到鬧你啦
我個次唔出聲你因為你真係完全唔岩囉
最後冇打a?
你自己唔洗人頻 人地會鬧你咩?!
自己咩都唔識就要開post嘈人
你真係好冇品

賊喊捉賊~~~~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:30 AM , Processed in 0.028275 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存