2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔神傳 請不要將元水炒到天價
go

請不要將元水炒到天價 [複製鏈接]

請不要將元水炒到天價,新手會完全無水用
宜家最高我見過係80m一枝,一個星期前都係50m姐
呢隻game已經唔係咁多人玩架喇
如果元水貴成咁就真係會無人玩架喇

元水係人地用點數(HKD)買返黎..

人地鐘意定個價係點都得架啦...

買賣呢家野你情我願既..

咁而家少人玩, 少人用點數買野...咁個物價梗係貴架.

本身就唔係for新手平價買...新手有需要既話可以去買點買元水..

人地冇義務平賣比你架bor..

真係少人 玩左??

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
簽名被屏蔽

甘樓主你買點啦
50萬 我同你收晒去 C__C

原帖由 解答專員 於 09-12-30 01:07 PM 發表
甘樓主你買點啦
50萬 我同你收晒去 C__C

你都唔明!!!!我地玩免費都係唔會諗住洗錢玩.....你又叫我地買點.....如果係..我去玩收費game唔好

無話貴唔貴,當有人賣80萬而右有人買,唔通你叫D人賣返50萬咩.\
同埋你可以唔買元水玩嫁,如果你真係當佢係一隻免費GAME,你返城掛機一晚儲元氣囉,好多人都係咁^^

又要馬兒好    又要馬兒不吃草
樓主開依個POST  真係得意
遊戲本身無要你用元水先可以升級   係你自己想要
想  就要付出代價加啦   
上班一族無時間玩     所以用錢換取商城物品好處
遊戲同現實  個天都好公平既
已有 1 人評分Good 收起 理由
解答專員 + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 s.roy 於 09-12-30 01:10 PM 發表

你都唔明!!!!我地玩免費都係唔會諗住洗錢玩.....你又叫我地買點.....如果係..我去玩收費game唔好

哎唷
聽你語氣好似係支持樓主的發表
既然唔想洗真錢  就要用GAME錢架啦
所以 200萬一支 你都要啃

舊港版巔峰係 250 萬一支

原帖由 解答專員 於 09-12-31 02:22 PM 發表

哎唷
聽你語氣好似係支持樓主的發表
既然唔想洗真錢  就要用GAME錢架啦
所以 200萬一支 你都要啃

舊港版巔峰係 250 萬一支

所以del 左隻game......琴日晚上登入 伺服器顯示藍色...= 好少人
隻game 都唔會生存好耐

del game ?  斬腳指 避沙蟲 ?
每個遊戲商城物品都係server出耐左
角色都成長左 對應game幣 亦都自然會多左
相信依個吾係  得依隻game 既現象
不過都係個句啦      正常工作情況下
拎一百幾十 出黎 咪當坐左次的士
小朋友無錢既 咪孝順下父母
泵下骨 做好功課 問亞媽亞爸 羅少少零用玩嚕
game 既背後  都有好多功夫 要人做既
消費得值吾值  就 見仁見智

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 s.roy 於 09-12-31 02:32 PM 發表

所以del 左隻game......琴日晚上登入 伺服器顯示藍色...= 好少人
隻game 都唔會生存好耐

以前某收錢電視台做代理時 欠缺宣傳/月費制時要用信用卡支付/令到遊戲沒落 然後改為遊戲免費任玩 行商城制 到最後最後代理合約期前3個月 遊戲都仲有成100人左右 果時只有香港人玩 都叫唔錯
宜家轉左真正game公司代理 宣傳比前以好好多 又有game書介紹攻略等等 點數卡又方便 又識得同我地2000fun合作 優惠平少少購買點卡等等 而遊戲內改為兩岸三地玩家 代理合約正常情況下都會為期2~3年 而見官方亦搞好多活動 亦見唔少人有購買點數卡換元水沖等沖裝物品 而到今日為止 遊戲人數真係唁覺少左 而睇ser顏色而定人數其他係唔準確的 因會以連結速度問題而有影響顏色 所以遊戲係唔會話生存唔耐而關閉的 呵呵  可以放心玩啦 無需太擔心

十週年勳章(賀詞)

原帖由 緋雪乂黑羽 於 2009-12-30 11:49 AM 發表
請不要將元水炒到天價,新手會完全無水用
宜家最高我見過係80m一枝,一個星期前都係50m姐
呢隻game已經唔係咁多人玩架喇
如果元水貴成咁就真係會無人玩架喇

d水新手用黎做咩呢..
世界會變架..大佬..1星期玩家除左lv高左d錢唔會多左架咩..
隻game都玩左一排啦...每個人身上d錢應該會有多...除左你有用過姐..你自己唔識搵錢..就話人抄..

$我唔係無...搵$都唔係難..
我只係睇唔過眼d元水咁貴姐...
來2000fun講一講都有罪?
仲有,樓上打錯字,係炒唔係抄

笑傲無雙

當你打件裝備   賣到幾百萬既時候   80m 1枝元水 就唔會覺得貴
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 05:13 AM , Processed in 0.036314 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存