2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 三國群英傳2 Online mp水,hp水的疑惑,你露眉既官方..
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑難] mp水,hp水的疑惑,你露眉既官方.. [複製鏈接]

究竟點解你露眉的npc賣既mp水只係+80...120!? 我出招技都要150...食左二次水都未出到一招技...你露眉...
一過去打王一個回天,幾下雷/火/泉...再一下命結...你露眉的1500 mp就全用晒,王呢個時候小兵又重新了...咁我地玩家只得二個選擇...食貴水...再打...再食... / 食npc水...一招魔都出唔到..等死

人地其他game出商城水係百幾萬一支架!!唔係你呢d三分一都補唔滿既500 mp水!! 你露眉唔係唔比你出商城水.但都比d良心呀,改到可以自己做d 500水,商城就出100萬水啦!(貴d都唔緊要)

我打左幾百隻王,食左幾百支水,你露眉...打到d cheap雞技書...神鐵個d賣到都唔夠300金...  蝕到我pk

你露眉...快d改返好d mp水去... 而家95 lv都咁...120食毛入肚丫?

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

有錢人用技打!無錢人用普攻!        (我路過炸,不喜咪插)
已有 1 人評分Good 收起 理由
小小蒼隼 + 1 哈哈 好鐘意你尼句!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

有錢人燒水用技打同lv王,無錢人組隊圍嘔低lv王,反正組左就吸到野,點都比1條友隨機出垃圾好

其實你可以用兵仔打姐...你有命結..一次補晒全部兵..用唔係好多姐..
你自己可以唔駛出技打怪嫁...我而家都係用補技回兵仔血...兵仔去打炸...
仲有mp藥唔係得80同120兩種...打王會出160mp/240mp水<==唔係好記得數字。
我只係比意見..不喜歡可以唔理!!!

百幾lv d王兵仔絕對比你多,拖住十幾廿隻兵仔,唔用技係打唔到架=w=

小兵好易死..一死一隻就會一隻一隻咁死...到最後我都死埋..

唔用技好難打,佢d兵死完又出死完又出...一定冇可能只用小兵清得晒...陣間清到一半王又叫小兵了...

我都想組隊打>O< 冇耐好難搵到人一齊組打

原帖由 aceace012 於 10-1-5 10:54 AM 發表
小兵好易死..一死一隻就會一隻一隻咁死...到最後我都死埋..

唔用技好難打,佢d兵死完又出死完又出...一定冇可能只用小兵清得晒...陣間清到一半王又叫小兵了...

我都想組隊打>O< 冇耐好難搵到人一齊組打

做得用大量水既職業就預左架啦XD

樓主我們共同加油吧 嘰嘰嘰!

原帖由 小小蒼隼 於 10-1-5 02:08 PM 發表

做得用大量水既職業就預左架啦XD

樓主我們共同加油吧 嘰嘰嘰!

尋晚學左太極震
用水情況稍有改善=.=
大約一隻王2支500水.....

唉真係用到窮...打王出個d都只係+240水... (冷泉)
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-13 05:42 PM , Processed in 0.209663 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存