2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 古龍ONLINE心得交流 ser3 和平谷 呀熹
go

ser3 和平谷 呀熹 [複製鏈接]

(賤賣ser3  460拳 40e狗   12 13 14招100 齊2套少林 金鑽  大細錶 便利 生命令 少量不死 果  意pm/加msn:siuhei-_-1314@hotmail.com(最後一天))

大家小心呢條友, e家佢係賣買版買緊ac, 早排11月佢同我買ac仲未比晒$, 呢日又話果日比, 終於約實1月7日係佢屋企mtr比, 我去到又失蹤,電話又唔開, 等我白白等左佢成粒鐘, 到今日都仲未打通倒電話比佢, 所以大家小心.

騙案@@報警啦

笑傲無雙

呢位先生-.- 呢個ac我幫個fd玩 因為佢e家係台灣都未番到黎住你幾時約佢先 佢27號就唔係香港你點聯絡到佢-.-? 同埋 交易ac唔係一次過俾哂錢既咩 可以差錢遲d俾既咩?  交易ac 係可以差住先之後俾 佢之前就識佢? 我唔係好信呢個世界有呢一回事 交易ac 差住先 尾數遲d俾你 做生意咩-.-? 唔該你 首先 呢個2kf ac係我 唔係佢既 第2 佢一咁多日唔係香港 我唔明你點約到佢1月7號 我聽佢講 佢去有排都番唔到黎住 第3就係 交易ac可以差住先-.- 聽落有點牽強  我呢個ac交易左好多個ac 你自己查番-.- 唔係佢用的 只係我經常幫fd交易ac個d 如果佢係咁既人 我都唔會幫佢開post賣ac 你自己睇番前面 同埋 唔該你 唔關幫事你就唔好打幫名出黎 佢隻ac叫魂剎

@@

嘩收ac有得差住先? 你有冇ac賣 我又要差 有冇人可以賣ac俾我差住先?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 01:35 AM , Processed in 0.028307 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存