2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔神傳 仲有一件事.我要先說明...
go

仲有一件事.我要先說明... [複製鏈接]

d 圖由game開始既我都已經有影.一直以黎我都無放過去任何論壇區比外人睇!
你地唔係越黎越過份~我都唔會係度開acc出post!

你地要搞我...我一定奉陪!!

我不嬲都講1句  : 人不犯人.我不犯人!!

邊一個想郁我地紅花同隻手d會員!
我地就一定還手!

你地最好笑就係`去恐嚇我地d會員.可昔~我地d會員唔怕狗架!!

其實呢你會吾會覺得自己好叻!!!
你都識講由一開始玩隻game以經有影 證明你野心好大  等到時候同d fd嘈 可以拿d相出黎講 你呢招真係高

識藍鳳凰個d人 真係小心d 吾好同d咁既人交朋友 佢吾知幾時會出賣你 XD :em014:
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -1 請善用編輯 不要連post 謝謝

總評分:  威望 -1   查看全部評分

野心大? 影相可以話係野心大?做得會長就要對d會員負責!
我玩左幾年喇`唔止對話相~打怪練功相我一樣大把^^

影對話相~就係一早預左好多狗西會好似依家甘!
我代表個會同其他公會傾`有乜e郁可能影響到d會員.
唔影相分分中比人屈完都唔知咩事啦~

依家你地想點講都可以 ^^ 事實証明...d狗西真係甘狗^^
打唔掂`講唔掂~依家又拎其他野話我囉~

仲有1樣野要話你g~我個會好多人都識左我幾年~一齊玩神魔玩左幾年~
你地想繼續玩分化既話. 真係要再加把勁啊^^

你要記住你而家呢一刻既有型^^
你個公會大只不過係因為你多老玩家

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

討論事件 盡可能不雅語詞不要用上 謝謝各位
和氣生財 :cheers:

大?我從來唔覺得我地個會大.同埋我地有型0.0

~多謝你既贊賞啊~^^

你太睇得起我地喇~~~呵呵呵~~~thanksthanks喎 ^^v

笑傲無雙

原帖由 wah0055 於 10-1-9 08:11 PM 發表
你要記住你而家呢一刻既有型^^
你個公會大只不過係因為你多老玩家

咁你要撿討下  d老玩家唔去你到去我地度,
仲有,唔知邊個當初埋堆..靠痴

睇左你d post 真係覺得好好笑 由其時你講     我不嬲都講1句  : 人不犯人.我不犯人 邊一個想郁我地紅花同隻手d會員!
我地就一定還手   <-----睇完真係o哂咀......拍武俠片咩大哥....你係咪打機打上腦!???

原帖由 克洛洛‧1030 於 10-1-11 07:03 AM 發表
睇左你d post 真係覺得好好笑 由其時你講     我不嬲都講1句  : 人不犯人.我不犯人 邊一個想郁我地紅花同隻手d會員!
我地就一定還手   <-----睇完真係o哂咀......拍武俠片咩大哥....你係咪打機打上腦!???   

你個腦有無野就真啦~呢d係做會長應有o既態度,做公會會長唔一定要係最好打o個個o既,最主要係要有肯承擔o既心,負責任,團結會員及向心力的能力.

打機打到咁認真  真係覺得你地好正    唔知隻game汁左你地會唔會自殺呢

原帖由 克洛洛‧1030 於 10-1-11 04:43 PM 發表
打機打到咁認真  真係覺得你地好正    唔知隻game汁左你地會唔會自殺呢

^^ 我地正就梗架啦`唔通好似d垃圾會甘咩^^唔洗你贊我地d人都知我地有幾正~but anyway ..... thanks 喎 ^^

隻game汁左我地唔會自殺架~多謝關心^^
你擔心你自己先啦~你話5g隻game汁左我地會5會自殺?
唔通你自己係d會為左隻game汁而自殺既人?!
你5係自己甘凜~點會甘誤會我地同你一樣.........

OH~~~~~~~~~~~~~~~~
小朋友~玩遊戲詐=0=唔洗要生要死架^^
香港人...輕鬆d啦~~~

原帖由 克洛洛‧1030 於 10-1-11 04:43 PM 發表

你自己保重啦......前神魔執左加第九就來執我地都仲係度呀,你自己睇開d就真啦,我地隻手紅花只會越玩越好,開心就得,邊似你地玩game搞咁多小動作,又臥底又分化,無d立場無d雷氣無d義氣,仲話出來行喎...至於事件始末道理係邊一方局外人清楚不過

回復 13# eastrio 的帖子

.......請問我搞左d咩小動作呢....我臥底又分化???又無立場又無雷氣......仲要出黎行.....你搞到我好亂wo...朋友....你係咪認錯人啊...........

e個藍鳳凰打機打到痴哂線...真係..不知所謂~.~

原帖由 克洛洛‧1030 於 10-1-18 05:23 PM 發表
.......請問我搞左d咩小動作呢....我臥底又分化???又無立場又無雷氣......仲要出黎行.....你搞到我好亂wo...朋友....你係咪認錯人啊...........

你都傻傻地 講明<你地>你搭嗲姐係自認囉 唔關你事o既話你搭咩嗲姐??<出來行>呢句野講邊個當事人自己知好多人都知 你唔知頭唔知路就咪齋talk搭錯線啦~

原帖由 billy199441 於 10-1-18 11:29 PM 發表
e個藍鳳凰打機打到痴哂線...真係..不知所謂~.~

係呀 大把人打機打到癡晒線 無間道反轉再反轉 講到呢d高見高招 白眉鬼武兄真乃神人 隻手紅花甘拜下風囉~
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -1 重覆發帖,善用編輯!

總評分:  威望 -1   查看全部評分

放得上黎就個個都搭得嗲啦 唔搭得咪放上黎啦  緊係搭錯線啦 你咁鬼kai

我覺得搭嗲得黎要互相尊重...

人地開post講既野都有圖有根據

你地想駁返佢既就同佢講道理囉..

人地重視隻game, 你唔重視, 都唔可以話人痴線架

遲d隻game無人玩..你地咪慢慢威lol 成班傻仔~.~
隻game得幾個大會..你地實勁
去到d game多大公會 你地食屎啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 10:00 AM , Processed in 0.040883 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存