2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 鼠兔樂園 認真問-.-到底兔仔可唔可以好似狗仔咁帶佢出街行-.-" ...
go

認真問-.-到底兔仔可唔可以好似狗仔咁帶佢出街行-.-" [複製鏈接]

兔仔黎黎去去都係淨係係屋企好似好悶咁-.-
其實可唔可以帶佢落街好似帶狗咁-.-

http://www.youtube.com/user/appleactionews#p/search/0/5Vk05bSpMkY愛兔墮海男童圖捨命相救 From: appleactionews | 西元2009年12月20日 | 觀看次數:7,818 蘋果動新聞:
http://hk.apple.nextmedia.com/

愛心滿溢小姊弟,帶着早前領養的小白兔,到俗稱「灣仔狗公園」的灣仔海濱長廊散步嬉戲,詎料途人逗玩期間小兔疑受驚,狂奔百米越 過圍欄直蹈大海。啣尾窮追的 13歲弟弟眼見愛兔墮海,一時救兔心切,竟拿起長廊旁的水泡套在身上企圖跳海相救,幸被保安員及時制止。水警到場將小兔救起,可 惜已一命嗚呼。弟弟忍不住痛哭:「阿旺,唔好(死)呀!」

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

最好唔好啦 因為兔本身都係體質比較弱 而人養既更加抵抗力低d

最好唔好啦=.=

人言可畏啊!

說的不錯,說到我心?去了頂下!!!

傳奇掃來外掛   傳奇掃來外掛   刀劍英雄2外掛   冒嶮島外掛   jj斗地主記牌器
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 10:25 AM , Processed in 0.032586 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存