2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AIKA 入mycard出問題(更新)
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑難] 入mycard出問題(更新) [複製鏈接]

我先入左張400點時完全冇問題...
之後入張1000點時佢要我做mycard會員(先前入過張1000點都唔駛的)
好喇....做左再入個碼(我肯定冇打錯)....之後就話我錯誤了
--------------------------
  儲值訊息!  

•親愛的顧客您好,由於以下原因,您的儲值發生問題:
•錯誤代碼:MOOS0987。
•遊戲廠商錯誤訊息:MOOS0987:。
•您此次之交易序號為:OS100111036526。
•請您點選本連結再次進行直接儲值功能:MyCard直接儲值連結。
•若您還有任何的問題,請您聯絡MyCard客服專員。
•MyCard客服電話:(02)2651-0754

個交易序號次次都唔同......
都未算慘,諗住回報但又話:

錯誤訊息  
•親愛的顧客您好,目前系統發生錯誤,請您稍後再試。
•交易已經終止,造成您的不便,敬請見諒!
•若您還有任何的問題,請您聯絡Mycard客服小組。
•Mycard客服電話:02-2651-0754

電話更加唔駛講,打去香港mycard客服講一大堆國語錄音後收埋線-.-

好無奈....即係有問題都冇人知
有冇人試過咁既問題.........................有既話請幫幫我
----------------------------------------------------------------------

唉,而家仲衰-,-
我入到喇...不過入左台版
儲值前佢要求我加入mycard會員先可開通
但當我加入會員後成功儲值....但就變台版
明明買既係海外版,mycard真係好有問題
岩岩回報左客服,過幾日未有消息唯有踩上門了!!
搞唔好根本無心情玩住~~

十週年勳章(賀詞)

你比我試下入@@

我都係,,無左張450點

佢個入點系統都廢既屌 彈一彈網之後入去就無左張卡 話入左 其實咩都無

原帖由 kingkongcss 於 10-1-11 20:03 發表
我都係,,無左張450點

佢個入點系統都廢既屌 彈一彈網之後入去就無左張卡 話入左 其實咩都無

你會唔會又係入左系台版?
就咁算?!幾大追返佢,錢黎
我1000點,更加咬實唔放\ /

十週年勳章(賀詞)

你係咪去錯區入點?hk官網係http://aika.redbana.hk/
流程:
上以上官網
左上輸入遊戲帳密
按左中的帳號儲值
彈一個小視窗按mycard儲值
彈一個視窗去mycard儲值網,輸入卡號卡密
交易進行中...
交易進行中...
轉左去蕉蕉網輸入遊戲帳密
交易進行中...
交易進行中...
確認頁面

如果要再入點,係http://aika.redbana.hk/再重覆以上

我都入錯左落 mycard會員 無左450點

原帖由 月之音 於 10-1-12 11:22 發表
你係咪去錯區入點?hk官網係http://aika.redbana.hk/
流程:
上以上官網
左上輸入遊戲帳密
按左中的帳號儲值
彈一個小視窗按mycard儲值
彈一個視窗去mycard儲值網,輸入卡號卡密
交易進行中...
交易進行中...
...

我當然知正常係咁....我先前已經入過幾張卡
就係我呢次係好唔正常打完卡號卡密佢強制要我入會先開通到!!
一開通就變台版.....anyway而家等回報

@.@
(我之前入唔到點..打去問紅香蕉客服部,因為唔識普通話SO唔打去MY CARD)
雖然我就幫你唔到...又無遇過你既問題
但係AIKA客服部會幫你聯絡MY CARD 方面..
幫你查下你既代碼有咩問題既
不過你依加入左落台灣
紅香蕉同MYCARD客服部未必幫到你啦

目前為初階會員,錯誤代碼MOOS0987表示您為初階會員,還請您升級為一般會員方可進行儲值程序,建議您可參閱MyCard官網首頁左下方之"加入會員步驟教學

升級完再試多次.....

我之前入點都有彈左"錯誤"導致我入唔倒點   之後第二次又入得番-.-   如果你係入mycard帳號的話你可以要求個t3將點轉番aika   即係選擇個度既:T3(後面仲有幾個英文)   我朋友都係咁   打一打電話去T3佢會幫你轉(台灣)   如果你唔肯打既話張點一定無-.-

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 03:39 PM , Processed in 0.043850 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存