2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AIKA 《AIKA》公會區 烙印之國 Lv5 參政盟 DREAM 收人
返回列表 發新帖 回覆
go

烙印之國 Lv5 參政盟 DREAM 收人 [複製鏈接]

紅國 DREAM 盟收新會員 不限Lv 多說話 長玩 不外掛 不白目 不亂開紅殺人
會用真錢玩的優先 女孩子優先 a_a"

DREAM盟 每個星期都會有活動
上星期活動就係 貢獻度最多者 有獎金收
得獎名單如下

冠軍 魂乂幽月
亞軍 魂乂櫻
季軍 玄希斯
安慰獎 麥粒xD

下星期活動公告:
DREAM盟 級別性 pvp賽
日期 1月17日 今個星期日
時間 待定
地點 pvp場 雷肯沙恩 技能大師隔離
今次會睇返有幾多人參加 會用3vs3 / 4vs4 / 5vs5 黎進行活動
會分3個級別 進行分組決定
低級組 34或以下
中級組 35至44
高級組 45或以上

3組最後贏出個隊 每人都會分到 game錢/ 點數
注:: 45或以上級別 獎金/獎品特別優厚 希望大家可以快d升到45以上
因為我地係小小公會 搞個活動只係想大家開心下
如覺得獎品唔豐富者 可不參加

注:: 如中級組既會員想挑戰高級組既 係可以的 a_a for 鬼裕

參加者 必需係 DREAM 既會員
參加者 必需在 1月17日00:00am 前 向我報名 無需參加費 我make左名就ok了
如果有異國 想轉國 or 有紅國朋友 想入盟 or 有會員有問題 可以加我msn: yead_hahahoho@hotmail.com
多謝大家支持 如果反應熱烈 獎金獎品會 加碼a_a"!! 見到既人士 幫我宣傳下~~

pvp賽提前進行
DREAM pvp賽 冠軍 小魚隊
名單如下:
小魚
破壞者Kw
鬼裕
風鈴
獎品為 每人60萬
小小心意 唔成敬意 a_a" 多謝大家既參加
今期活動已經結束
ps: 大出血 -v-"...

支持支持,不過星期日我同alice都唔係到==

恭喜哂 小魚隊 a_a" 贏左 pvp賽

我又想玩鬥技場pvp賽,vs?

御守隊對Dream隊,俾你叫埋紅雲盟d人幫拖都ok

我地打得既5隻手指數得晒...
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:41 PM , Processed in 0.026828 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存