2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 中華英雄Online 《中華英雄》幫會區 香港和平新ser火雲最強幫會招生
返回列表 發新帖 回覆
go

香港和平新ser火雲最強幫會招生 [複製鏈接]

火雲ser最強幫
幫會編號0024
幫名GOD

要求一:等級最少50以上
要求二:每人每日最少花1000點數
要求三:裝備最後7樣+10
要求四:玩各種介面活動必要申請(中華戰x 外x)
要求五:要經過我們財產查核是否有能力
要求六:入幫後必須先捐1萬入幫會
要求七:入幫後一天時間內必要給參謀以上職位人每人給予免死金牌作為保護用途
要求八:入幫後第二天必要給副幫主職位以上人差遣
要求九:入幫第三天後如各方面令我們滿意會立刻生效為本幫正式會員
要求十:每日人在電腦前玩最少15小時
要求十一:如幫主跟副幫主在幫頻內找人叫了十次不出聲的馬上開除不作考慮
要求十二:如幫會內有人下線超過20分鐘馬上開除不作考慮  
要求十三:如真的有要事不能上線或不能在電腦前玩要找參謀以上職位人請假
要求十四:幫會內每月有一天現實交流日每人必要出席(如未能出席請提早五天找副幫主以上職位人請假)
要求十五:如幫會內有人玩時來運轉中了頭獎馬上找幫主或副幫主職位人交談
要求十六:每天晚上十二點幫會全人也會一起解任(如未能出席請在當天晚上十時找文士以上職位人請假)
要求十七:如幫內有人說粗話會給一次警告如再說記缺點一次(如記錄滿二次缺點找幫主交給一個免死金牌可以作為不開除條件)
要求十八:入幫後每天必須要說一次幫主萬歲萬萬歲
要求十九:不可以隨便在街上跟人切磋或作出挑釁行動(如有發現馬上開除不作考慮)
要求二十:如要吃飯或看電視或上廁所或睡或出街或洗澡或上班必要必要在幫頻內說三次我現在什麼什麼
要求二十一:如想進幫會女性朋友必要找本幫副幫主或幫主以上職位交談
最後我本人赤影跟大家說新年快樂,等級愈衝愈快

咁多無理要求

玩錢定打機

原帖由 愋羔 於 10-1-15 11:43 PM 發表
玩錢定打機

每日1000點...<< 1年都唔知用唔用到1000點--

笑死=_="

白 痴- -你憑咩有咁多 要求...
人地個SER 個個第一幫都勁過你果第一幫.有邊個會有你呢d咁白痴既要求..你地??憑咩...
入到去好似入左軍訓咁..我令遠入其他幫好過

"""如幫內有人說粗話會給一次警告如再說記缺點一次(如記錄滿二次缺點找幫主交給一個免死金牌可以作為不開除條件)""""""

你知唔知你呢句真係好能on九 我睇左笑足半個中..記缺點 你當你果間god係學校咩   
入左你個幫1個月一定會變到同你個傻仔一毛一樣

要求十八:入幫後每天必須要說一次幫主萬歲萬萬歲
要求二十:如要吃飯或看電視或上廁所或睡或出街或洗澡或上班必要必要在幫頻內說三次我現在什麼什麼

咪on9啦 正低能仔 你玩中華定玩人呀???你以為你自己嘜水??收能皮啦~!人地做嘜關你春事呀?? 我祝你開唔成呢個幫會~!

衣家d人真係天真...

見到赤影就真係2為係火云ser個赤影!?

5好咁單純啦...

呢d野係真ga..仲會有人入god咩!?  諗清楚先啦

我地係咁既人D人一早走左啦......BY忽.

講出黎笑死人  又要每日1千點  每日15個鐘係電話度-.- 又要叫萬歲萬歲 -.- 笑大人地個口 -..-  ON............狗狗

估唔到有人會信先好野=.=''有腦既人一定就知係比人整古啦''原來仲有咁多ON 9仔信''無言''''低你一世坐係電腦前面既''

等級50以上
不隨便在街上跟人切磋
不說粗話

我得E 3個要求做到
但我都無比人踢幫喎~點解GE?

咁都有人信.真係冇計.
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 08:58 AM , Processed in 0.033147 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存