2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔物獵人Frontier(MHF) 魔物獵人MHF獵殺月卡包消息
go

[消息] 魔物獵人MHF獵殺月卡包消息 [複製鏈接]

魔物獵人MHF獵殺月卡包 暫時售罄
(早前預訂的 將於今日稍後時間發貨, 仍然接受第6批獵殺月卡包, 預訂1月25-26日到貨)

建議包月的玩家, 可以購買mycard400點   再加2張mycard50(或1張150點)

推荐月卡方案:
Mycard150x1
Mycard350x1
註:400點包月+60點轉點包豪華方案(餘下40點)

活動時間:
2010/01/15(五) 中午12點~ 2010/01/24(日) 24:00  

活動對象:
魔物獵人Frontier Online所有玩家

活動時間:
在活動期間內,【GF點數】(註)轉儲為魔物獵人「狩獵生活方案(30天)」,就可以獲得獵人狩獵基本補給道具一份,並且還可以參加珍貴的【水晶大劍】的抽獎。儲值成功次數越多,中獎機會越大喔!
※(註)本活動僅限【GF點數】轉儲為魔物獵人狩獵生活方案(30天)。(本活動不含任何產品包和其它方式參加。)

活動獎項:
轉儲狩獵生活方案(30天)成功就送!~【便利道具組合2】一份
※(內含:閃光彈*20、強走藥‧大*20、麻痺陷阱*20、解毒的粉塵*10、麻痺的粉塵*10、小木桶飛彈*20、投擲染色炸彈*20、投擲催眠炸彈*20,共八種道具。) ※轉儲成功一次就送一份,儲越多送越多喔!

還可以參加抽獎!!~【水晶大劍】3000名

寶物領取方式:

【便利道具組合2】寶物領取方式:
1.  儲值成功後即獲得一組【便利道具組合 2 】活動獎品序號。  
2.  GF領取活動獎品序號期間:2010/1/15中午12點~ 2010/1/24。
3.  GF查詢活動獎品序號期間:2010/1/15中午12點~ 2010/1/31。
4. 持活動獎品序號,進入遊戲中的梅傑波爾多廣場的特別活動小屋,輸入序號之後,活動虛寶【便利道具組合2】會直接存入個人道具箱中。
5. 【便利道具組合2】有效領獎日期至2010年2月28日為止。(逾期恕不補發,請多包涵。)

【水晶大劍】寶物領取方式:
1.  2010 / 1 / 26 公佈【水晶大劍】得獎名單。
2.  GF領取活動獎品序號期間:1/27 GF維護後開放~2/10 24:00截止。
3.  持活動獎品序號,進入遊戲中的梅傑波爾多廣場的特別活動小屋,輸入序號之後,活動虛寶【水晶大劍】會直接存入個人道具箱中。
4.  【水晶大劍】有效領獎日期至 2010 年 2 月 28 日為止。(逾期恕不補發,請多包涵。)

注意事項:
1. 在不同伺服器中,同1組活動獎品序號只能提供1個帳號領取一次。(例如:噗嘰豬伺服器已領取過,愛露貓伺服器就不能再領取。)
2. 活動獎品序號不會重新發送,所以請注意不要遺失。(若遺失恕不補發,敬請見諒。)  
3. 活動獎品序號的「活動小屋」的領取期限為2010年2月28日(日)24:00截止。
4. 遊戲新幹線保有活動及獎項內容修改之權利,活動詳情以官網最新公告為主,其他未盡事宜,悉依主辦單位相關規定。  
5. 對於活動若有任何問題請至【線上客服回覆系統】回報。

魔物獵人Frontier Online - 推荐月卡方案(MHF)
原價: HKD$127
2000fun 售價 HKD$120
資料來源:www.openshop.com.hk

########產品購買資訊########

澳門及海外玩家可以到2000fun商城購買,支援中國銀行(澳門),PayPal,PPS,信用卡...等
http://www.openshop.com.hk

中國大陸玩家可以到2000fun淘寶店購買遊戲產品
http://2kfun.taobao.com/

香港玩家除了可以線上通過OpenShop購物外,還可以親臨以下門市!

我想問訂左係唔係一定有貨??

有貨個陣 會唔會電話通知??因為一陣我要出去九龍-.-'' 但係我又係屯門訂wor~~
驚又冇曬貨 拎唔到..

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

到貨會通知, 到貨後不需要再去店門取貨,我地會e-mail比你

原帖由 ngai 於 2010-1-19 03:28 PM 發表
到貨會通知, 到貨後不需要再去店門取貨,我地會e-mail比你

幾時會有e-mail到
4點開ser了
已有 1 人評分Good 收起 理由
victor8000 + 1

總評分:  Good + 1   查看全部評分

...但係我係walk in ...我都冇留email~
剩係留左電話~

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

月包還沒到,到貨後會立即發貨給已訂的客戶

原帖由 harry1213 於 10-1-19 03:43 PM 發表
...但係我係walk in ...我都冇留email~
剩係留左電話~

你可以聯絡返該分店了解

月包到了嗎?
到現在~
我還沒有收到email~

原帖由 jackrose 於 2010-1-19 09:08 PM 發表
月包到了嗎?
到現在~
我還沒有收到email~

我都係呀
仲味收到e-mail

好賤=.=要60點
明明有450買..
偏偏多10點

原帖由 ◇傻Siu乂呀業★ 於 10-1-19 09:10 PM 發表

我都係呀
仲味收到e-mail

metoo 幾時先有..我宜家只好做個玩HR1任務既小朋友喇!0.0

原帖由 cksysanby 於 2010-1-19 09:28 PM 發表

metoo 幾時先有..我宜家只好做個玩HR1任務既小朋友喇!0.0

佢地又話7點之後有

10點都黎~佢地係唔係收左工

我岩岩都打過去問-.-...真係打去問都打到得有D唔好意思喇!但係錢又比左...佢話已經到左貨今日一定有,已經到左貨有同事出緊貨..叫我等下...真係3時又3時喇-.-...唉點算好呢!

唉...係囉...點樣ga而家......
我地仲等緊d 點 打怪ga.....T_T"~~

d包包都少地方買到.....真係灰......咁大隻game...有錢搵都搞到咁....
仲要係開game初時tim....

不過好game一定支持既....只希望D野可以有效率少少囉=]

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

send 左比你地未呀

我收到喇!^^ 再等多一會吧有訂既佢地都會SEND埋比你地嫁喇!

十週年勳章(賀詞) 忍影世界

仲未有....
還要等呢
好想玩
但唔入點玩黎都冇意思

我琴日先定..佢又話唔知夠唔夠貨..攪到我唔知點好...

十週年勳章(賀詞) 忍影世界

原帖由 傑1989 於 10-1-19 10:56 PM 發表
我琴日先定..佢又話唔知夠唔夠貨..攪到我唔知點好...

我都係琴日訂....希望有la

原帖由 changecheung 於 10-1-19 11:00 PM 發表

我都係琴日訂....希望有la

而家有d擔心寫錯email...下次都係實實在在買返泥開心d= ='''
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-20 05:48 PM , Processed in 0.038569 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存