2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔神傳 新手幾問!!!
go

新手幾問!!! [複製鏈接]

我想問咩職打怪 最好??
我就係黑魔法師
但係我26lv 以經打同lv怪
都要出10幾下招先死個怪
自己又用左好多魔

同my有咩方法
可以休息個陣加hp 加mp快d

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 卍豆豆卍 於 10-1-20 10:54 PM 發表
我想問咩職打怪 最好??
我就係黑魔法師
但係我26lv 以經打同lv怪
都要出10幾下招先死個怪
自己又用左好多魔
同my有咩方法
可以休息個陣加hp 加mp快d

關於職業心得 可以參考 http://www1.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1
由8#開始睇
回hp同mp 可以利用吃藥水/補卷/食品/同技能
亦會打到有關項鍊加快回復速度 而升lv 亦會增加回復速度
想清怪比較有效率 最好裝備武器上都有強化同精練 但要慢慢黎 新手錢唔會太多 如果有錢就先強化武器同衫
如果打到強化攻擊/防禦方塊 暫時最好只+4  因為都係安全線  +5開始會有機率爆裝
我俾你既連結都有新手教學 你可以睇下參考!

用碎片+技  (jlv5火或電或雙修)
如果用升滿這兩個技打mp很快乾 (打怪快的後果 @v@ )
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 11:26 AM , Processed in 0.025695 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存