2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 角色扮演 寵物森林 自在芬多精 賣3100G $130 再送6隻極一寵(sold) ...
go

自在芬多精 賣3100G $130 再送6隻極一寵(sold) [複製鏈接]

因為不再玩,所以把錢都賣了
$1:23G   有3100G,全要就$130
全買送 2隻極一小惡魔(1LV同26LV)
           1隻極一向日葵(32LV)
           1隻極一死"忘"戰士(64LV,食17旦糕)
           1隻生化人18(34LV)
           1隻火龍(47LV)
入面仲有大約值400G的東西,全買3100G可以同我講要理
不設面交,只限銀行轉帳,但可以每$10咁入,我再每次俾你
我不會$10都呃啦,而且會留家電同手提
自在芬多精 AC:茶煲煲茶/水煲煲水/力大無窮/飯桶
已經很平了,請別再議價

有意請留MSN同講低要D咩,THX^^

全收

MSN:HEIHUI100@HOTMAIL.COM

再add :heihui100@hotmail.com

我用網上msn好鬼煩琴晚add左你,今日搵唔番,你不如再留msn比我,我add你 

我MSN:pobo92527@yahoo.com.hk
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 05:39 PM , Processed in 0.026579 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存