2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔物獵人Frontier(MHF) 想問一下有關獵團房的...
返回列表 發新帖 回覆
go

[公會] 想問一下有關獵團房的...

我團已經到3級了@@,系唔系要到聽日之後先有獵團房用啊>.<???
我同我班團員已經等獵團房好耐了><
有無人知道啊@@?

唔係啊= =
一開左就可以用

係咩?
我都入唔到wo, 點解既??

升級後,要等維修先會開放下一級既功能(獵團任務,獵團豬之類)
不過人數增加就唔洗等維修,

另外,3級獵團唔好有任何期望,最小要4級先有獵團專屬任務.

獵團rp好難有囧

原帖由 紫  於 10-1-25 04:51 PM 發表
升級後,要等維修先會開放下一級既功能(獵團任務,獵團豬之類)
不過人數增加就唔洗等維修,

另外,3級獵團唔好有任何期望,最小要4級先有獵團專屬任務.

系唔系姐系獵團會增加一個功能唔會即刻有,要等維修左先有禁解啊@@?如果系GE多謝你答我>3</

有關獵團房內既功能,都要等下次維修後
同獵團房無關既功能就無呢個必要.

0 0 30 猟団チャット/猟団員リストからジャンプ
1 3500 30 モットー・マーク編集/狩人祭に登録可能
2 6000 30 猟団部屋Lv1/共用アイテムボックス/着替え部屋
3 8500 40 猟団ストア/団員上限+10人
4 11000 40 猟団クエスト/猟団部屋での食事
5 13500 40 猟団プーギー(猟団ストア割引)
6 16000 40 猟団プーギー(専用スキルの発動)
7 20000 50 猟団部屋Lv2に拡張/共用アイテムボックス1ページ追加
8 24000 50 猟団プーギーの服4種類追加
9 28000 50 猟団プーギーの服2種類追加
10 33000 60 猟団部屋Lv3に拡張/共用アイテムボックス1ページ追加
11 38000 60 猟団プーギー追加
12 43000 60 猟団プーギー追加
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 05:20 PM , Processed in 0.034918 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存