2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 風色幻想Online 主弓力靈槍攻擊力問題-v-
go

主弓力靈槍攻擊力問題-v- [複製鏈接]

以下是 小弟的裝備

+0 威力虎耳(沒晶體)
+4匕首(鑲刺客晶)
+5亞馬遜古戒(沒晶體)
+4冥甲(沒晶體)
+5傳說魔槍(鑲雙暴燥)
+5華靴
+0老虎尾巴(沒晶體)
雙超頻
套裝:鬥神羅剎
稱號:蒼爪

全buff+寵力量lv5 才155力....(冒專74)

打3幻 心神,動物弱點看穿,火宿,火藥,有僕沒親...才14xxx~15xxx....(分析100%)
打賽連(92/f那隻) 心神,未知弱點看穿,風宿,火藥,有僕沒親 也是只有13xxx~14xxx左右傷害囧(分析也是100%)

請問一下差d咩-v-  最近玩埋女僕的狂怒 也很飄耶...最低 連轟2萬8左右 最高4萬...
真的不知道那招技係點計的= =

是裝備有問題嗎囧?

是你個人有問題!

咩遊戲給on Dog同搞是搞非ga你玩過到會變得有問題出現!

原帖由 omasterq 於 10-2-15 02:20 PM 發表
是你個人有問題!

咩遊戲給on Dog同搞是搞非ga你玩過到會變得有問題出現!

你臭左啦傻仔呢個post仲係我新手果陣開o既 而家我裝都換哂啦 弱智仔 想搵位入我? 下世啦

唔鋸就黎風色同我pk 咪係到做埋don9野, 死乞丐,冇錢就讀多d書返工搵野做啦 冇錢學人打機又想玩高lv ac又要冇錢收~_~ so sad

原帖由 pkedward222 於 10-2-15 06:21 PM 發表

你臭左啦傻仔呢個post仲係我新手果陣開o既 而家我裝都換哂啦 弱智仔 想搵位入我? 下世啦

唔鋸就黎風色同我pk 咪係到做埋don9野, 死乞丐,冇錢就讀多d書返工搵野做啦 冇錢學人打機又想玩高lv ac又要冇錢收~_~ s ...

如你所講啦!正正就是你的問題了!

你玩咩game都冇料到,成日搞是非,一玩就搞亂隊形!你個人5廢就用咩都冇問題!

冇野講就講粗口,又95搭8,該同鋸字都未搞掂;D邏輯都未搞清楚就學你家隻狗汪汪叫

又話人冇錢,又叫人去讀書,冇錢又點讀,點上網教你個「智力」仔出少D「智力」帖呀?

我收咩ACC,點收都5關你事!你不是我!

你出廢帖話邊個邊個;同你玩咩game都給你搞到成team人過5到關;入我個帖說三道四就關我事!

大家5洗理佢!佢這個人,成日上網亂鬧人,又話邊個邊個,5好,玩咩game都話邊個邊個有問題
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 12:31 AM , Processed in 0.044477 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存