2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 守護之星 鄧潤澤._._︴請你清醒點吧
go

鄧潤澤._._︴請你清醒點吧 [複製鏈接]

封IP不是一個解決辦法,只是一個令自己公司同遊戲走向下波的方法.
一樣產品已經對外出售,你就要負起對買家既保證責任,而唔係扼殺買家用個件產品既自由,咁少既產品銷售知識你都應該有吧.
何況係一隻ONLINE GAME,公測意思係一隻遊戲既新開始,大家一齊同步去玩,呢個係公測最大既吸引力,
而你封左IP之後再開番比我地,會失去左我地同台灣既同步感,咁你叫我地點去支持你呢?
聰明既做法係會有人支持,但係愚蠢左就會比人鬧架啦!(好似而家咁)
守護之星係一隻好GAME,請你唔好再破壞一隻咁好玩既GAME啦..
._._︴以上只係我個人意見

鄧潤澤你收皮啦....昨日先入左200點,你同我玩鎖IP,
好!做的真係好!你開反我都不肖花時間係你間公司d game上面
我同3個fd都轉game..邊有好似你甘搞們地玩家嫁!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-8 05:48 PM , Processed in 0.026331 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存