2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 超時空戰記 日板更新不能......
go

日板更新不能...... [複製鏈接]

我想問下日板更新要唔要用咩程色更新.....姐係跳板果d...
更新出現サ一パに接續できxせ hでした...(用手寫板 寫出黎=﹏=見諒)
仲有e+ 仲有冇日板公會 仲收人?
(注:只玩了一短小時間hk板既新手)
希望各位幫助!
thx

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

日版要跳板更新
brd/dos都有華人公會
wiz不清楚

跳板.....
我想問下 d ip 你地係咩地方揾?!

幫下你啦

Hotspot Shield--以OpenVPN為基礎的VPN
http://www.hotspotshield.com/
1. 區域連線;
2. 連線ADSL;
3. 安裝HHS;
4. 按Connect,他會不斷地尋找探測DNS。等HHS圖示變成綠色,說明已成功啟用。
然而,缺點有2
(1)經個人反覆測試,證實VPN流量超過大約60~70MB,就會自動斷開;
(2)每月流量>3G時,自動停止使用,除非你用前述的Mac MakeUp更新MAC位址;
(3)會在瀏覽器上方增加自己的廣告橫幅,擾亂視線,甚至經常跳出廣告視窗,或扭曲瀏覽器頁面布局。這個問題倒是比較容易解決,有效的方法就是用Ad Muncher自動移除廣告;Firefox需要訂閱大部份Adblock Plus的list。
以上轉帖
P.S.更新完就off左個vpn
得閑搵我(WIZ Fate_EX)

原帖由 hellodog 於 10-1-31 04:36 PM 發表
幫下你啦

Hotspot Shield--以OpenVPN為基礎的VPN
http://www.hotspotshield.com/
1. 區域連線;
2. 連線ADSL;
3. 安裝HHS;
4. 按Connect,他會不斷地尋找探測DNS。等HHS圖示變成綠色,說明已成功啟用。
...

Hotspot Shield 自重 他會修改IE

Hotspot Shield 我係用唔到= =
開佢果時  load唔到 
有冇人用Proxifie?!

原帖由 ≠小魚◆° 於 10-1-31 06:34 PM 發表
Hotspot Shield 我係用唔到= =
開佢果時  load唔到 
有冇人用Proxifie?!

我自己是 因為有玩其他有封IP 的GAME 買了VPN
你一係問下 其他玩日服的人

原帖由 1p2k 於 10-1-31 06:03 PM 發表

Hotspot Shield 自重 他會修改IE

有咩-3-?
我用左o甘耐無事wo- -

試下e個
瑞典Relakks
用法:
先註冊一個帳號,能免費用1個月。
https://www.relakks.com/register.php
一個月後再註冊另一個帳號,記得要先用Mac MakeUp更新您的MAC位址:
http://www.gorlani.com/publicprj/macmakeup/macmakeup.asp
選取網路卡→按〔New address〕→點選【Completely random MAC】→按〔Change〕
設定Relakks VPN的方法:
在「控制台」的「網路連線」中,按〔新增連線精靈〕→〔下一步〕→〔連線到我工作的地方的網路〕→〔虛擬私人網路連線〕→「公司名稱」是「Relakks」→〔不要撥接起始連線〕→「主機名稱或IP位址」是「pptp.relakks.com」。接著,連線VPN,輸入帳號及密碼後,不用其他設定,就能瀏覽網站或下載!

Hotspot Shield 自重 他會修改IE  沒..他自己得閒跳一次..半天才一次..由他...免費沒法又不慢.
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-12 04:49 AM , Processed in 0.031999 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存