2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 星空幻想 《星空幻想》公會區 [2級公會] q嵐p 收人(對日本流行文化有濃厚興趣人士限定 ...
go

[2級公會] q嵐p 收人(對日本流行文化有濃厚興趣人士限定) [複製鏈接]

經過大家既努力,依家公會升左lv2...(拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍拍...)

雖然公會名叫「q嵐p」…但係其實「嵐」先係重點!!
(因為公會名唔俾得1個字…)
除左因為會長鐘意嵐之外,都希望成個會可以發揮嵐最出名既「團員愛」!!

招收對日本流行文化有濃厚興趣人士,不論等級、性別、新手或老手!
日本流行文化定義甚廣,如j-pop、ACG、fashion、旅行等等都歡迎…
化妝都可以既,不過唔知有無人應你(喂)
AV&GV討論禁止!!18禁題目討論禁止!!(請大家愛護遊戲當中的小弟弟&小妹妹)
唯一有限既係限人品,唔可以人生攻擊同爆粗!(絕對禁止!會長會用迴旋踢踢飛你!)
對政治議題敏感既野,尤其中日關係盡量唔好講,
反日人士請另覓他就,多謝合作m(_ _)m

有興趣入會請密/寄信給會長: 明日的記憶

讓我們一同建立第一個日本愛好者友好基地~~

十週年勳章(賀詞)

@0@日本文化愛好者嘛..
我都係XDD
幫推一下XDDD(毆

等我再推一推先XD

十週年勳章(賀詞)

我可以問一下什麼是GV 嗎○△○?

我來把妹的可好 ?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 10:36 AM , Processed in 0.029148 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存