2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 永恆紀元-Aion 我係新手,唔知玩咩ser好-3-
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑難] 我係新手,唔知玩咩ser好-3- [複製鏈接]

我係新手,唔知玩咩ser好-3-
唔知咁多位有咩好介紹@@"?
重有,我想知精靈,魔道,治瘉同護法星入面
邊個打副本,組隊打怪最受歡迎@@"?

唔該解答我既問題THX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

護法星..................

其實守護星都好受歡迎家!係頭個35lv難練之麻@@~副本一定要有佢,pvp又唔輸得哂0.0

笑傲無雙

原帖由 stevenchu01 於 10-2-1 05:36 PM 發表
我係新手,唔知玩咩ser好-3-
唔知咁多位有咩好介紹@@"?
重有,我想知精靈,魔道,治瘉同護法星入面
邊個打副本,組隊打怪最受歡迎@@"?

唔該解答我既問題THX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SER3  奈薩肯 天魔都冇限制創立 <人多 外掛/加速都多> 天族物資齊D 不過價錢有D推到上天價
魔道 治癒 同護法星 3個出團都必備之一
精靈星 都OK多人組既 不過主流全HP石 好難打死人
好處唔洗組人升LV 自己一個攪點

魔導高輸出 防低血小
治癒補血 如果鍾意補血都唔錯
護法星 半補半DPS職

精靈,  多人組升級快可單練 空中殺人易
魔道,  呢個4星最小人組 很多都沒用控場直接打了~ 空中殺人易
治瘉,  50套裝可以磨死人 補血救人一流
護法星   buff王 多人組小人玩  殺人麻麻    同殺星劍星雙練唔錯@@
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 07:54 AM , Processed in 0.027937 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存